![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 23-May 05 Потребител N: 816 ![]() |
zdraveite....poznavame se s nqkoi ot vas ot dosta vreme, no ve4e oficialno...
az sum Lady_Ash - Hristomira Ashkova na 16 sum ot sofia, vodolei, ot jenski pol, ne sum lesbiika xaxaxxa, polu omujena za lord ash ili po to4no razvedena ![]() dam ne pu6a, piq ma zavisi ot povoda...ne upotrebqvam narkoti4ni ve6testva...a slu6am uber mnogo musika, 4eta dosta knijki nai-ve4e se spiram na tvor4estvoto na terry pratchett....ne si padam mnogo po kinoto no zavisi ot fil4eto...ne svirq na nqkakuv instroment /imah nqkvi opiti na kitara no ne6to tva ne e za men ![]() slu6am dosta i raznoobrazni raboti: manowar; iron maiden; wasp; megadeth; judas priest; sabaton /edno ot poslednite otkritiq/; kreator; blaze; children of bodom; edguy; grave digger; hammerfall; motorhead; iron savior; rhapsody; nightwist....ima i o6te no ve4e me murzi da pi6a ![]() mi mai tva e.....drugo ne mi hrumva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре си ни дошла
![]() Жалко, че се разведохме, но както и да е. В 33% от разводите двойката се събира отново ![]() Би било по-удобно за всички да пишеш на кирилица ![]() И ще се радвам ако пишеш често ![]() Аватара ти е разбиващ! (slash, sep, тоя път не искайте голи снимки. просто който е трябвало ги е видял) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А къде е Baby_Ash?
![]() Добре дошла Хриси! Как ме отряза за снимките... дай малко инфо бе Щурме? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
мрази да й викат хриси. разкарай го
инфо няма да дам, то си остава лично за мен. Baby_Ash хахаахаха ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 23-May 05 Потребител N: 816 ![]() |
baby_ash хмхмхмхахаха
може да е в процес не се знае....lorde какви снимки те гонят бе... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
в този форум има традиция на всяко появило се момиче да искаме голи снимки... и казах, на Слаш да не ти иска такива, защото тия които съм виждал си остават само за мен от форума
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Здравей, радвам се, че си тук и приятно писане във форума.
Благодаря, че вече използваш кирилица ![]() Щом няма да е Хриси май ще е най-удобно да кажеш как обичаш да те наричат. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() верно е не ми от най-любимото да ми викат Хриси...по ник като Lady_Ash...по имено на Мира....хаххаха да не говорим, че повечето ме знат като "Жената на Щурма ![]() бе на кой както му хареса не съм притенциозна в това отношение ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Lady Ash) polu omujena za lord ash ili po to4no razvedena Цитат(Lord Ash) Жалко, че се разведохме Цитат(Lady Ash) "Жената на Щурма " Нарочно ги слагам в поредността, в която са написани. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Здрасти, Дара!
![]() Надявам се да не е остаряло вече ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Jul 10 2005, 12:59 AM) Цитат(Lady Ash) polu omujena za lord ash ili po to4no razvedena Цитат(Lord Ash) Жалко, че се разведохме Цитат(Lady Ash) "Жената на Щурма " Нарочно ги слагам в поредността, в която са написани. ![]() ![]() Точно в тази поредност са перфектни. Благодаря, Feather ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
4 Потребители: Ro6ava GarGa, Lord Ash, Lady_Ash, Blashyrkh
сладури...добре дошла...приятно прекарване...друго не знам какжо да кажа ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти, добре дошла, много яки групи слушаш! Сега по същество значи ти си ТАЗИ, дето е зарязала Щурма, да знаеш предстои ни сериозен разговор по въпроса, за да го избегнеш - връщай се веднага при него!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Надявам се след като пораснете, дечица, да осъзнаете, че тази наци символика, която позлвате по аватари и прочие въобще, ама ВЪОБЩЕ не е интересна, остраоумна или забавна и не доказва нищо друго освен особената ви тъпота и ограниченост. Това исках да кажа и с първия си пост, но вашите приятели - nazi-администраторите го затриха защото така им е кефнало.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 10 2005, 06:44 PM) Надявам се след като пораснете, дечица, да осъзнаете, че тази наци символика, която позлвате по аватари и прочие въобще, ама ВЪОБЩЕ не е интересна, остраоумна или забавна и не доказва нищо друго освен особената ви тъпота и ограниченост. Цитат На къде ни отива младежта , не знам и аз?! ![]() Това беше цитат от една смехотерапационна тема, за "днешната младеж"... ![]() Всъщност тези мании с WWT са абсолютно тъпи, но това ще отмине. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ООО а мен помниш ли ме?:ППП
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Здравей и от мен
И добре дошла ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 10 2005, 07:44 PM) Надявам се след като пораснете, дечица, да осъзнаете, че тази наци символика, която позлвате по аватари и прочие въобще, ама ВЪОБЩЕ не е интересна, остраоумна или забавна и не доказва нищо друго освен особената ви тъпота и ограниченост. Това исках да кажа и с първия си пост, но вашите приятели - nazi-администраторите го затриха защото така им е кефнало. факт е че единствено ти проявяваш ограниченост не разбирайки наци символиката, която ползваме за аватари. напълно наясно си с личните ми възгледи относно нацизма и също така си наясно, че те почти не се различават от твоите. и тук просто плямпаш по инерция. това е изключително глупаво от твоя страна и е меко казано дразнещо за околните. време е да спреш. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Велкоме, Lady Ash:-)
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:06 PM |