![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Позволявам си веднъж да пусна ефтината сензация и да вдъхна напразни(евентуално) надежди на феновете преди Про-Рок:
Носят се сериозни слухове за евентуален концерт на Korn в България на 8-ми Септември. Новината още не е потвърдена от никой уебсайт, но в списъците с концертни дати действително има една дупка меджу концертите в Словения(6ти) и Гърция(10ти), в койято може и да сме се шмугнали ние. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Това и мен ми го говорят... Бих отишъл, мака само заради уважението към времената, когато ги слушах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Осми септември е рд-то ми... да беше дошла някоя друга нова банда, Систем примерно...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Без мен.Static-X-да,SOAD-да,но точно Корн....
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Уффф... една от най-популярните (и променили света на музиката) групи в света идва в България и пак недоволни...
![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Metanoia @ Jul 12 2005, 09:29 PM) Уффф... една от най-популярните (и променили света на музиката) групи в света идва в България и пак недоволни... ![]() ![]() но за добро ли? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз все още се задържам от "
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Ве4е насякаде се говори за тва. още не е 100 % сигурно, много ще е тъпо ако не стане. за 25 ta life, Backfire и Angel Crew като се оказа 4е няма да свирят и баси оплакванията, сега си представям с Korn ако се окаже кур. за това и аз ще се сдържа още от луди радвания
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Ето на кой концерт няма да ида.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
незнам какво да напиша. е ъ ъеъаъ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е аз ще кажа само едно: СЪОБЩИХМЕ ГО ПРЕДИ .!. ПРО-РОК .!.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Не че някои там също не знаеха инфото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Jul 13 2005, 10:15 AM) Ето на кой концерт няма да ида. ![]() А ако си боядисат лицата и накичат пентаграми? Абе тази година егати концертите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Няма да отида, защото е рожденният ми ден, ако беше някоя друга група щях да го жертвам. Но пък от друга страна много се радвам. Вече е време и по-новите групи да дойдат... Нека Korn като едни от първите в neoto да бъдат първите, но не и последните от този стил дошли тук.
Чакаме и други ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе ще отида
![]() Цитат(Svetyl @ Jul 13 2005, 02:22 PM) Нека Korn като едни от първите в neoto да бъдат първите, но не и последните от този стил дошли тук. Чакаме и други ![]() Чесно казано за мен няма други в този стил. (абе и Система може да се добави) Цитат(Slash @ Jul 13 2005, 01:41 PM) Цитат(Nikola Bathory @ Jul 13 2005, 10:15 AM) Ето на кой концерт няма да ида. ![]() А ако си боядисат лицата и накичат пентаграми? Ако си сложат лак като на Дани по-скоро, или лещи на очите ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
lol
По-скоро ако започнат да свирят свястно и да композират свястна музика. Но ясно е, че това няма как да се случи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Jul 13 2005, 02:45 PM) lol По-скоро ако започнат да свирят свястно и да композират свястна музика. Но ясно е, че това няма как да се случи. Това от твоята гледна точна, което значи да не говориш общо. Поздрав с една "прекрасно" композирана "музика"... Agents Of Satan - Cut Off My Dick. ![]() [img]http://images.google.com/images?q=tbn:os-_yNQ8q9MJ:www.sport-baur.de/Laufschuhe/nike_logo_gescannt.gif[/img] Just do it. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
![]() ![]() Не може да бъде .... Ебати годината !!!!!!!!!!!!!! ебати лудия кеф ; ще умръ окончателно и за последнo!!!!! ! ![]() - - - - ![]() - - - - ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jul 13 2005, 01:51 PM) Цитат(Slash @ Jul 13 2005, 01:41 PM) А ако си боядисат лицата и накичат пентаграми? Ако си сложат лак като на Дани по-скоро, или лещи на очите ![]() Това беше в първия албум, ако си спомняш... То сигурно и за това ги харесваш. ![]() ![]() Цитат(Nikola Bathory) По-скоро ако започнат да свирят свястно и да композират свястна музика. Но ясно е, че това няма как да се случи. Ъъъъ... нещо си изпуснал. Това се случи още 1994. ![]() Жалко, че идват след като Head напусна... кой ли ще свири "психоделичните" китари ми е много интересно... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Да, и аз много се чудя дали ще наемат китарист за турнето и кой ще е той...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
хахах ...има много яки нео метъл банди но не са за коне с капаци
![]() ба6 систем ъф а даун са най-големите путки и комерсиални кучки да не говорим за новите не6та на статик екс ..ама ни6то чакайте да си дойдат ![]() по хубаво почти никой от вас да не дойде на концерта ![]() по темата - кофти че без хед ама кво да се направи ...интересно ми е подгряващите групи дали 6те са от БГ или КоРн 6те си донесат съпорт -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Сега ако седнеш да ми говориш колко велико е нео-то щ`и бия два шамара.
![]() Корн са едно голямо изключение. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съпорта на това турне са Opeth, или поне в Полша е така - ПАХАХАХАХАХХАХ!!!!!!!!!111111
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Не че съм кой знае каква фенка ,но ще е яко.Бих отишла.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Цитат ^ Сега ако седнеш да ми говориш колко велико е нео-то щ`и бия два шамара. Корн са едно голямо изключение. и тва от човек с ник на глем педалите Гънс енд знаете кво ...ами може да опита6 да ми бие6 2 6амара ама да не разреве6 ако не стане ![]() за нео няма да подхва6там темата за6тото тука няма компетентни и не искам пак да стават масови ругатни както едно време -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат и тва от човек с ник на глем педалите Гънс енд знаете кво За това ти изказване трябва да си блъскаш главата в стената. ![]() ![]() Цитат за нео няма да подхва6там темата за6тото тука няма компетентни Ами брато, чети бе - www.metal-world.info ............................ А за Head, наистина ще е жалко... аз прочетох едно много тъпо обяснение от негова страна - защо напуснал... станал религиозен или нещо подобно от сорта на дрън дрън... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Да ви кажа все ми е тая за тоя концерт, но пиша защото СМЕ явно искат да направят доста доходна година и концерт на Overkill на 1 август почти със сигурност няма да има. Особено след като организаторите от СМЕ са решили, че след като ще докарат Корн за бая пари допълнителни разходи не са нужни и Overkill-ци явно ще ни подминат.
Поне дано на Корн да им подгрява Шеки! -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тва за речника не знам отде ти хрумна и хич не ми се занимава с идеите ти..не ми казвай кво е името на форума ..един много мил модератор редовно ми трие6и теми за неометъл тъй че като не знае6 уай донт ю пис оф ?
енд оф оф-топик ![]() който иска да идва...ако не май в каварна 6те идват скорпиънс..отидете да слу6ате нова и яка музика там ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 04:57 PM |