![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Интервюират Ромка за акция на НСБОП за залавяне опасни рецидивисти в Пазарджишко. Излъчено по КАНАЛ 1:
"Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Slash @ Jul 14 2005, 02:17 PM) Интервюират Ромка за акция на НСБОП за залавяне опасни рецидивисти в Пазарджишко. Излъчено по КАНАЛ 1: "Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно." ![]() Това е доста старо, но всеки път му се смея... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
http://mypixx.hit.bg/mwmo_lg.gif
Mango http://bgflash.com/drugi/fight.html http://fishki.net/comment.php?id=3645 http://fishki.net/comment.php?id=3514 -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jul 14 2005, 06:57 PM) ^phahhahahah za snimkata na "lodkata". razbiraemo.. ama za snimkite otstarni..... qsen si mi ti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Jul 14 2005, 11:38 PM) Цитат(Beelzebub @ Jul 14 2005, 06:57 PM) ^phahhahahah za snimkata na "lodkata". razbiraemo.. ama za snimkite otstarni..... qsen si mi ti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ах! Голи жени? Аз си затвярям очите бе... тц тц -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мисля е крайно време да ви сбъркам с мой ш`дьовър...
![]() Имало едно време един човек дето искал да ебе Василиса Прекрасна, но тя не искала. В отчаянието си той отишъл при един десетоглав змей. Питал първата глава как да наебе Василиса Прекрасна и тя му отвърнала: - Изчакаваш я докато отиде на кладенеца за вода и като се наведе туп с една тухла по главата, и я ебеш докато е топла. Но той не искал по този начин и отишъл при другите осем глави, които казали същото. Стигнал до десетата глава и нея питал също. Тя му отвьрнала: - Изчакваш я докато отиде на кладенеца за вода и като се наведе туп с една тухла по главата, и я ебеш докато е топла. - Аз не искам така. - Ами тогава слушай внимателно: През пет земи в шеста ще намериш златно клонче. По пътя ще те бият и ебат. Трьгнал той и по пътя го били, ебали го, били го, ебали го... Взел клончето и на връщане го били, ебали го, били го, ебали го... Вьрнал се. Главата му казала: - В девет земи в десета ще намериш златно листо. По пътя ще те бият и ебат. Тръгнал той. Били го, ебали го, били го, ебали го... Взел листото и на връщане го били, ебали го, били го, ебали го... Пристигнал. Главата казала: - В деветнайсет земи в двайста ще намериш златна ябълка. Донесеш ли нея, ще ти кажа какво да сториш за да наебеш Василиса Прекрасна. Тръгнал той. Били го, ебали го, били го, ебали го... Взел ябълката и на връщане го били, ебали го, били го, ебали го... Едвам се добрал до десетата глава. И тя започнала: - С клончето, листото и ябълката ще направиш чай. Ще го дадеш на Василиса Прекрасна и докато го пие туп с една тухла по главата, и ебеш докато е топла... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^АХАХАХАХАХАХАХАХА
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Двама авери си говорят :
- Абе, пич, найш ли, днеска спасих една мацка от изнасилване. - Тъй ли? Браво ве и как? - Ами ... навих я. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
If World War Two had been an online Real Ttime Strategy game, the chat room traffic would have gone something like this.
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy Roosevelt: i dont got **** to help, sry Churchill: wtf the luftwaffle is attacking me Roosevelt: get antiair guns Churchill: i cant afford them benny-tow: u n00bs know what team talk is? paTTon: stfu Roosevelt: o yah hit the navajo button guys deGaulle: eisenhower ur worthless come help me quick Eisenhower: i cant do **** til rosevelt gives me an army paTTon: yah hurry the fock up Churchill: d00d im gettin pounded deGaulle: this is fockin weak u guys suck *deGaulle has left the game.* Roosevelt: im gonna attack the axis k? benny-tow: with what? ur wheelchair? benny-tow: lol did u mess up ur legs AND ur head? Hitler[AoE]: ROFLMAO T0J0: lol o no america im comin 4 u Roosevelt: wtf! thats bullsh1t u fags im gunna kick ur asses T0JO: not without ur harbors u wont! lol Roosevelt: u little biotch ill get u Hitler[AoE]: wtf Hitler[AoE]: america hax, u had depression and now u got a huge fockin army Hitler[AoE]: thats bullsh1t u hacker Churchill: lol no more france for u hitler Hitler[AoE]: tojo help me! T0J0: wtf u want me to do, im on the other side of the world retard Hitler[AoE]: fine ill clear you a path Stalin: WTF u arsshoel! WE HAD A FoCKIN TRUCE Hitler[AoE]: i changed my mind lol benny-tow: haha benny-tow: hey ur losing ur guys in africa im gonna need help in italy soon sum1 T0J0: o **** i cant help u i got my hands full Hitler[AoE]: im 2 busy 2 help Roosevelt: yah thats right ***** im comin for ya Stalin: church help me Churchill: like u helped me before? sure ill just sit here Stalin: dont be an arss Churchill: dont be a commie. oops too late Eisenhower: LOL benny-tow: hahahh oh sh1t help Hitler: o man ur focked paTTon: oh what now biotch Roosevelt: whos the cripple now lol *benny-tow has been eliminated.* benny-tow: lame Roosevelt: gj patton paTTon: thnx Hitler[AoE]: WTF eisenhower hax hes killing all my sh1t Hitler[AoE]: quit u hacker so u dont ruin my record Eisenhower: Nuts! benny~tow: wtf that mean? Eisenhower: meant to say nutsack lol finger slipped paTTon: coming to get u hitler u paper hanging hun cocksocker Stalin: rofl T0J0: HAHAHHAA Hitler[AoE]: u guys are fockin gay Hitler[AoE]: ur never getting in my city *Hitler[AoE] has been eliminated.* benny~tow: OMG u noob you killed yourself Eisenhower: ROFLOLOLOL Stalin: OMG LMAO! Hitler[AoE]: WTF i didnt click there omg this game blows *Hitler[AoE] has left the game* paTTon: hahahhah T0J0: WTF my teammates are n00bs benny~tow: shut up noob Roosevelt: haha wut a moron paTTon: wtf am i gunna do now? Eisenhower: yah me too T0J0: why dont u attack me o thats right u dont got no ships lololol Eisenhower: fock u paTTon: lemme go thru ur base commie Stalin: go to hell lol paTTon: fock this sh1t im goin afk Eisenhower: yah this is gay *Roosevelt has left the game.* Hitler[AoE]: wtf? Eisenhower: sh1t now we need some1 to join *tru_m4n has joined the game.* tru_m4n: hi all T0J0: hey Stalin: sup Churchill: hi tru_m4n: OMG OMG OMG i got all his stuff! tru_m4n: NUKES! HOLY **** I GOT NUKES Stalin: d00d gimmie some plz tru_m4n: no way i only got like a couple Stalin: omg dont be gay gimmie nuculer secrets T0J0: wtf is nukes? T0J0: holy ****holy****hoyl****! *T0J0 has been eliminated.* *The Allied team has won the game!* Eisenhower: awesome! Churchill: gg noobs no re T0J0: thats bull**** u fockin suck *T0J0 has left the game.* *Eisenhower has left the game.* Stalin: next game im not going to be on ur team, u guys didnt help me for **** Churchill: wutever, we didnt need ur help neway dumbarss tru_m4n: l8r all benny~tow: bye Churchill: l8r Stalin: fock u all tru_m4n: shut up commie lol *tru_m4n has left the game.* benny~tow: lololol u commie Churchill: ROFL Churchill: bye commie *Churchill has left the game.* *benny~tow has left the game.* Stalin: i hate u all fags *Stalin has left the game.* paTTon: lol no1 is left paTTon: weeeee i got a jeep *paTTon has been eliminated.* paTTon: o sh1t! *paTTon has left the game.* -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Горещ летен ден. Баща с хлапака си пътуват надалеко, бащата е нервен, поти се и кара, хлапето гледа през прозореца..нема, нема минат покрай нас някоя отбила в нивите или на банкета кола..хлапето току все подскача и вика 'татеее, тая кола що е отбила?татеее кво прави тая кола" и така безброй пъти. Писва му на бащата при поредната отбила кола, отбива,спира и вика Аман от тебе бе!Иди и виж сам кво прави!" Връща се хлапето умислено, провесило нос, като глава.. и току рече дълбокомислено "Права е баба!" и така все... цъка, клати глва ииии ..."ПРАВА Е БАБА!" , бащата си трае трае ама ..пусти нерви.... "е,добре!казвай!...за кво е права?", "ми права е баба дето вика: гащи немат, кола си купили!"
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пряко педаване на мач на националите по радиото:
- И ето, Любо Пенев минава първия защитник, минава втория, остава сам срещу вратаря... да видим какво ще стане... изстрел... но Здравков спасява. Няколко борци се возят в лимузината си. През това време по тротоара минава една монахиния. Изведнъж лимузината спира, борците слизат, вадят бухалките от багажника, пребиват монахинята и единият се извиква: - А са да те видиме бе, Батман! Исус е разпнат на кръста и му остават броени часове живот. Свети Петър седи пред кръстта. По едно време Исус казва: - Петре, приближи се, да ти кажа нещо... Тръгнал Петър, но стражите го спрели и му казали, че ако направи дори само една крачка, ще му отрежат краката. Петър се замислил: "Това са последните думи на учителя, не мога да не ида..." Приближил се и стражите му отязали краката. - Петре-е-е бе, приближи се да ти кажа нещо... - вика го отново Исус. - Ако,направиш само една крачка, ще ти отрежем ръцете. - казали стражите. Петър, дори с отрязани крака, не можел да не уважи последното желание на Учителя си и да не чуе заветните му думи, нямало как приближил се. Отрязали му ръцете... - Петре-е-е-е, приближи се. - отново промълвил Исус. Свети Петър вече нямал нищо за губене и се домъкнал под кръста. - Исусе, кажи, учителю мой... - Петре бе, да знаеш, че от тук се вижда твойта къща... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На линк към това се натъкнах в българския форум на Manowar...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Отишъл Дядото да вади Ряпата.
Хванал я здраво, дърпал, дърпал - Ряпата дори не помръднала. Извикал на помощ Бабата - и двамата дърпали, дърпали - нищо! Присъединили се внуците и внучките; заели се всички заедно - дърпали, дърпали, дърпали - пак нищо! Притекли се на помощ всички хора от селото (извила се огромна опашка) - задърпали отново, дърпали, дърпали, дърпали - нищо! Най-накрая се включили всички налични кучета, котки, кокошки, мишки, жаби - дърпали, дърпали, дърпали, дърпали, дърпали и изведнъж *ПРАС* Кучето се скъсало. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Beelzebub, чак сега прочетох тва...
хахахахаха ебаси смешното! тва наистина ме разби! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Aug 9 2005, 09:36 PM) Отишъл Дядото да вади Ряпата. ХААХАХХАХАAHAHhahahhaHhahha -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отива Едип при Сизиф и го пита:
- Защо го търкаляш тоя камък по баира? - Абе я си еби майката... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ ПХАХ!
Иска ми се да разкажа вица на Slash за този дето си нарисувал голям кур на огледалото и се гледал с него, ама ще е тъпо. Добре де ще ви го разкажа: Значи някъв му бил малък и си нарисувал някъв голем хуй на огледалото и някво като се оглеждал се намествал и изглеждало се едно му е голем. И се снимал. The end. Slash, 08.08.2005 (всички права запазени) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Две мухи си летели и се карали коя да е по средата.
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Две гарги си летели и едната завила надясно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 10 2005, 08:36 AM) Значи някъв му бил малък и си нарисувал някъв голем хуй на огледалото и някво като се оглеждал се намествал и изглеждало се едно му е голем. И се снимал. The end. Slash, 08.08.2005 (всички права запазени) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Абе... - Има крила, а не лети. Има човка, а не кълве. Има крака, а не ходи. Що е то? - Умряла гарга. Едно куче се венчало с една котка. Когато котката се окотила родила... мяукащи кученца. Немия казал на глухия, че слепия видял как куция гони трамвая за да му спука гумите... - Черно-бяло-черно-бяло-черно-бяло, що е то? - Монахиня пада по стълби. Две крокодилчета летели, особено третото. Едното бяло, другото наляво. Първото попитало второто: - Колко е часът? Третото извадило термометър и казало: - Днес сме сряда. Извод: За какво ми е хладилник, като не пуша. - Две гарги си летели, особено едната. Както си хвъркали, едната кихнала и умряла. - Защо? - Aми, защото си сложила крилото на човката. - Не, защото другата не й казала "Наздраве!". ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Aug 12 2005, 09:33 AM) Две крокодилчета летели, особено третото. Едното бяло, другото наляво. Първото попитало второто: - Колко е часът? Третото извадило термометър и казало: - Днес сме сряда. Извод: За какво ми е хладилник, като не пуша. Ей такива пълни олигофрении ме кефят мене. ![]() В родилното.Излиза докторът с бебето на ръце.Изведнъж го хваща за краката и почва да го удря в стените.Навсякъде хвърчи кръв.Бащата става и вика: -Ей,ей какво правиш с бебето ми? Докторът го поглежда и се усмихва -Бъзик бе.Мъртво се роди. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Това е най-добрата адвокатска история на годината, десетилетието а може би и на века. Истински случай!
Действието се развива в град Шарлот, Нова Каролина. Адвокат си поръчва кутия пури (24 броя). Много рядък вид и много скъпи ($15,000 кутията). След като кутията пристига, адвоката бърза да ги застрахова. Направил застраховка на пурите против кражба, всякакъв вид природни бедствия включително пожар. За около месец време, преди още да е направил и първата вноска към застрахователната полица, адвоката изпушил пурите и завел иск срещу застрахователната компания. В иска, той обяснил, че пурите били безвъзвратно загубени "в серия от малки пожари" и настоява застрахователната компания да му изплати загубата. Застрахователната компания отказва да плати, основавайки се на очевидните причини, че адвоката е изконсумирал пурите по най-популярния начин - изпушил ги е. Адвоката ги съди... и спечелва делото! Произнасяйки се, съдията се съгласява със застрахователната компания, че иска е маловажен и безмислен. Въпреки това, съдията казва, че адвоката държи полица от застрахователната компания, която застрахова пурите против пожар, без да се казва в полицата точно какъв пожар не е приемлив. Следователно застрахователната компания е длъжна да изплати застраховката. Вместо да губи време и пари в дълги процедури и апели, застрахователната компания приема решението на съда и изплаща на адвоката $15,000 за да покрие "загубата" на толкова ценните пури в серията от малки "пожари". Сега, дръжте се за стола, защото идва най-готината част. След като адвоката осребрява чека, застрахователната компания пуска оплакване в полицията, искайки ареста на адвоката. Обвиняват го в причиняването на 24 пожара. Арестуват го! В съда, застрахователната компания вади на показ застрахователната полица и адвокатското свидетелство от предишното дело. Адвоката бива обвинен за причиняването на 24 умишлени пожара на застраховано имущество и бива осъден на 24 месеца затвор и $24,000 глоба. САМО В АМЕРИКА! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По принцип когато застраховаш колата си и след това си я откраднеш не ти плащат застраховката... би трябвало като си застраховаш пурите и си ги запалиш сам, пак да не ти платят...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж скъпи.... аз не разбирам:") Това ми го показаха и аз реших да го покажа на вас:")
Но в Америка мисля всичко е възможно.... -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, скъпа
![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Yes, it's that magical time of the year again when the Darwin Awards are bestowed, honoring the least evolved among us.
Here then, are the glorious winners. Darwin Award Winners: 1. When his 38-caliber revolver failed to fire at his intended victim during a hold-up in Long Beach, California, would-be robber James Elliot did something that can only inspire wonder. He peered down the barrel and tried the trigger again. This time it worked..... And now, the honorable mentions: 2. The chef at a hotel in Switzerland lost a finger in a meat cutting machine and, after a little hopping around, submitted a claim to his insurance company. The company expecting negligence, sent out one of its men to have a look for himself. He tried the machine and lost a finger. The chef's claim was approved. 3. A man who shoveled snow for an hour to clear a space for his car during a blizzard in Chicago returned with his Vehicle to find a woman had taken the space. Understandably, he shot her. 4. After stopping for drinks at an illegal bar, a Zimbabwean bus driver found that the 20 mental patients he was supposed to be transporting from Harare to Bulawayo had escaped. Not wanting to admit his incompetence, the driver went to a nearby bus stop and offered everyone waiting there a free ride. He then delivered the passengers to the mental hospital, telling the staff that the patients were very excitable and prone to bizarre fantasies. The deception wasn't discovered for 3 days. 5. An American teenager was in the hospital recovering from serious head wounds received from an oncoming train. When asked how he received the injuries, the lad told police that he was simply trying to see how close he could get his head to a moving train before he was hit. 6. A man walked into a Louisiana Circle-K, put a $20 bill on the counter, and asked for change. When the clerk opened the cash drawer, the man pulled a gun and asked for all the cash in the register, which the clerk promptly provided. The man took the cash from the clerk and fled, leaving the $20 bill on the counter. The total amount of cash he got from the drawer...$15. (If someone points a gun at you and gives you money, is a crime committed?) 7. Seems an Arkansas guy wanted some beer pretty badly. He decided that he'd just throw a cinder block through a liquor store window, grab some booze, and run. So he lifted the cinder block and heaved it over his head at the window. The cinder block bounced back and hit the would-be thief on the head, knocking him unconscious. The liquor store window was made of Plexiglas. The whole event was caught on videotape. 8. As a female shopper exited a New York convenience store, a man grabbed her purse and ran. The clerk called 911 immediately, and the woman was able to give them a detailed description of the snatcher. Within minutes, the police apprehended the snatcher. They put him in the car and drove back to the store. The thief was then taken out of the car and told to stand there for a positive ID. To which he replied, "Yes, officer, that's her. That's the lady I stole the purse from." 9. The Ann Arbor News crime column reported that a man walked into a Burger King in Ypsilanti, Michigan, at 5 a.m., flashed a gun,demanded cash. The clerk turned him down because he said he couldn't open the cash register without a food order. When the man ordered onion rings, the clerk said they weren't available for breakfast . The man, frustrated, walked away. A 5-STAR STUPIDITY AWARD WINNER! 10. When a man attempted to siphon gasoline from a motor home parked on a Seattle street, he got much more than he bargained for. Police arrived at the scene to find a very sick man curled up next to a motor home near spilled sewage. A police spokesman said that the man admitted to trying to steal gasoline and plugged his siphon hose into the motor home's sewage tank by mistake. The owner of the vehicle declined to press charges, saying that it was the best laugh he'd ever had. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 12 2005, 10:31 PM) 3. A man who shoveled snow for an hour to clear a space for his car during a blizzard in Chicago returned with his Vehicle to find a woman had taken the space. Understandably, he shot her. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:31 AM |