![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Здравейте!
Искам да ви представя музикалния си проект(едночленна група звучи малко тъпо ![]() ![]() Питайте ако искате да знаете повече! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Брао, пич, зарадва ме, че си на моя възраст и се занимаваш сериозно
![]() Видяха ми се някои интересни идеи, но лично на мен не ми хареса това колко назад са китарите. А обективно погледнато - вокала прави мазало. Интересно ми е какъв софтуер ползваш ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
a WE....aide kato si otida na moq komp, da mi izpratish vsichki neshta i oneq koito shte vlqzat v kompilaciqta!!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
http://free.data.bg/ribeiro/machine.mp3
Като имам време тия дни ще обновя и сайта.Впрочем тая вечер от 8 си пуснете радио НЕТ(Sturm und Drang ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:47 PM |