![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Програмата на "Сцена за авторска музика" О!Шипка за месец юли:
3 неделя - Death Squad / Cold Breath 4 понеделник - I.T.S.I. / К.П.Д.-О 5 вторник - Waste Of Time / Rent A Car 6 сряда - Черно Фередже 7 четвъртък - Анимационерите / Сепуко 6 10 неделя - Контрол 11 понеделник - Руски Синдром 12 вторник - Leepra De Luxe 13 сряда - 25% Personality 14 четвъртък - Panican Whyasker 17 неделя - Panica & Chaves 18 понеделник - Zaplaха / Anamnasia 19 вторник - Cigaretta / Lovers Of The Bomb 20 сряда - Kaya 21 четвъртък - R.O.B.T.F. 24 неделя - P.M.B.M. Records Night: Pentatonic Abuser+Vozd In Traffic 25 понеделник - Bad Habit 26 вторник - Skre4 / D.R.S. / Нокаут 27 сряда - M.V.R. 28 четвъртък - Остава |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мислим уважим 4-ти и 18-ти!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
аз мислих най-ве4е 3ти. ама няма да съм тука деба. нищо на Union Festa ще ги видя и двете групи. на 4ти пак няма да съм тука...така 4е сигурно ще уважа 5ти и 18ти евентуално...ако съм свободен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ммм, само Zaplaxa ми хващат окото, иначе на тази дата ми е изпита
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 30 2005, 06:54 PM) Ммм, само Zaplaxa ми хващат окото, иначе на тази дата ми е изпита ![]() Е тамън след тва де... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Аз на 4-ти съм на линия задължително. I.T.S.I са ми френдове и разбиват направо, а за другите пичове ще видим... Може би и Rent A Car ще ги чуя най после, но все ще трябва някой ден да седна да уча така че...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
10 неделя - Контрол
ТАМ СЪЪЪЪЪМ!!!!!!!!! този път няма да ме спре никои... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 30 2005, 11:26 PM) 10 неделя - Контрол ТАМ СЪЪЪЪЪМ!!!!!!!!! този път няма да ме спре никои... ![]() ![]() ![]() ![]() Така си мислеше и миналия път ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само не зачевайтре дете, че кой ще го гледа....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 30 2005, 11:49 PM) Само не зачевайтре дете, че кой ще го гледа.... ![]() Тематично: Контрол - Бий Хлапето. Anyway, без ебавки за деца, моля. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
20 сряда - Уикеда
аре някои с мен?навити? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Така или иначе Уикеда и Остава са единствените до края на месеца, които съм чувал, а на Остава няма шанс да ме замъкнат втори път ... тъй че ако се навият повечко хора за Уикеда може и да си домъкна височайшия гъз.
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jul 8 2005, 10:50 PM) 20 сряда - Уикеда аре някои с мен?навити? може да дойда на Уикеда ако имам възможност. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
утре [сряда] НЯМА да свирят Уикеда, а Kaya
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
hooray!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 10:27 PM |