![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Стана ясно кой ще е първият кавър от предстоящия сингъл към новия албум на Децата на Бодом. Това ще е парчето Oops I Did It Again на добре познатата ни Бритни Спиърс. Сингълът ще носи заглавието "In Your Face" и ще съдържа три песни:
01. In Your Face 02. Oops I Did It Again 03. In Your Face (censored version) Направо култ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хехе... подушвам нещо страхотно!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ааахахах това ще е уникалноо
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Японската версия на новия албум ще съдържа специален бонус диск с интересни кадри заснети при правенето на записите, концертни изпълнения и редки записи. Ще съдържа и аудио бонус траковете от сингъла.
Блазе им на японци ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(feather @ Aug 3 2005, 08:28 PM) Японската версия на новия албум ще съдържа специален бонус диск с интересни кадри заснети при правенето на записите, концертни изпълнения и редки записи. Ще съдържа и аудио бонус траковете от сингъла. Блазе им на японци ![]() Винаги намазват гадовете... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Кавърът не е лош, но честно казано очаквах нещо повече
![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
линк
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Имало го в ММ...
Edit: Не ме разбирайте погрешно, албумът ако съдя по сингъла, няма да е силен. Нищо ново под слънцето... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Колкото до албума, очертава се да е нещо подобно на "Hate Crew Deathroll", което съвсем не е лошо. Кавърът на Бритни според мен е голям майтап.
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Aug 8 2005, 07:21 AM) Имало го в ММ... Edit: Не ме разбирайте погрешно, албумът ако съдя по сингъла, няма да е силен. Нищо ново под слънцето... На същото мнение съм. Докопах се и до "Are You Dead Yet?", нещо не ми радва ухото на моменти изобщо, което досега не се е случвало с хави на Children of Bodom. Има хубави моменти, но... ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Едва ли ще е толкова силен като Hate Crew...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Кавърчето е доволно яко ама другата песен нещо малко постничка ми се вижда
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Niilo @ Aug 8 2005, 11:49 AM) Цитат(Svetyl @ Aug 8 2005, 07:21 AM) Имало го в ММ... Edit: Не ме разбирайте погрешно, албумът ако съдя по сингъла, няма да е силен. Нищо ново под слънцето... На същото мнение съм. Докопах се и до "Are You Dead Yet?", нещо не ми радва ухото на моменти изобщо, което досега не се е случвало с хави на Children of Bodom. Има хубави моменти, но... ![]() ![]() Целия албум ли имаш предвид?! Откъде го намери? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
На мен и от ММ гена не ми го тегли
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
ето ти линк към двете песни:
ftp://mm.gen.wazzzup.net/C/Children%20Of%...cover)-DTRi.mp3 ftp://mm.gen.wazzzup.net/C/Children%20Of%...r_face-DTRi.mp3 Местят ги от upload директорията в там_дето_са_подредени_по_азбучен_ред, а кеша на търсачката не е опреснен още и затова не ги намира. Иначе кавъра на упс ай сък ит ъгейн е драйфоч и половина, но за някое по-пиянско парти става ![]() ![]() Кавъра на Rebel Yell, пак на чилдрън 23978238947 пъти повече ми харесва. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мерсииии.Хаха, кавъра на Бритни е баси веселия
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой не го ли набара вече целия им нов албум? Слуша ми се
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Имам някакво advance promo от 6 парчета, но е с толкова обидно ниско качество, че не става почти за нищо. Освен това, в него има песни, които всички сте чували вече - кавъра на Britney, "In Your Face", "Trashed, Lost & Strungout"... Нека почакаме още малко, докато се появи нещо по-добро. Все още не смея да се изказвам, но първите ми впечатления не са особено положителни.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 13 2005, 09:03 AM) Все още не смея да се изказвам, но първите ми впечатления не са особено положителни. На мен пък направо ми намирисва на дежа ву и In Flames ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Aug 13 2005, 10:16 PM) На мен пък направо ми намирисва на дежа ву и In Flames ![]() Е, новият COB може да е всякакъв, но поне нео метъл в него няма. В това отношение все още са далеч от In Flames. Друг въпрос е, че "Are You Dead Yet" (или поне това, което досега съм чул от него) няма почти никакви допирни точки с първите три албума. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тоя кавър е отвратителен!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Aug 14 2005, 07:01 AM) Тоя кавър е отвратителен! Защо, направен е с доста чувство за хумор, според мен... Пък и е запомнящ се! А и какво толкова сте очаквали от кавър на Britney, по дяволите?! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ами аз Children of Bodom не мога да плюя, каквото и да правят...
![]() Забавно е парчето кавър, но нищо повече. Всъщност най-готиното беше, когато Алекси се изплю. ![]() Иначе на всички ни е пределно ясно, че Децата трябва да залагат на звученето... те фамозни лирики няма да направят. Но звученето на CoB... то не може да се сбърка. ![]() Оптимист съм, както винаги. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Aug 15 2005, 12:59 AM) Всъщност най-готиното беше, когато Алекси се изплю. Той пък се уля с това плюене. Трябва да му се забрани вече, баси! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Niilo @ Aug 15 2005, 10:15 AM) Той пък се уля с това плюене. Трябва да му се забрани вече, баси! И мен ме дразни. Опитва ли се да го наложи като някаква запазена марка, що ли... По концерти не пропуска. Мен ако питате, само копира Hetfield. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Музиката на CoB предразполага към плюене. В буквалния, не преносния смисъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес стана ясно, че CHILDREN OF BODOM са удължили договора си със Spinefarm Records за още три албума.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Aug 14 2005, 07:01 AM) Тоя кавър е отвратителен! А и какво толкова сте очаквали от кавър на Britney, по дяволите?! ![]() Bowling for Soup - Baby One More Time е малко по-хубав, макар че наистина, от кавър на Britney какво може да се очаква ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 10:02 PM |