![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jul 22 2005, 11:42 PM) бтв абе те със лУдо ли ще са? Естествено ![]() Май не знаеш кой е класическия състав на тая група ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е то аз за тех ще хода, ако ще хода изобщо
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
В това село нищо не можеше да ме замъкне, ама си викам: "айде, за destruction може и да се изтрелям" - ама нещо няма да стане май...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Тоя кмета на Каварна е луда работа, направи за една година повече, отколкото тия смотаняци СМЕ за 6-7... Шапка му свалям, жалко само, че е толкова далеч морето.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е чак пък 6,7...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Mort @ Jul 24 2005, 07:02 PM) Тоя кмета на Каварна е луда работа, направи за една година повече, отколкото тия смотаняци СМЕ за 6-7... Шапка му свалям, жалко само, че е толкова далеч морето. Много тъпо мнение... което пък от друга страна въоще не ме изненадва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 24 2005, 06:57 PM) Цитат(Mort @ Jul 24 2005, 07:02 PM) Тоя кмета на Каварна е луда работа, направи за една година повече, отколкото тия смотаняци СМЕ за 6-7... Шапка му свалям, жалко само, че е толкова далеч морето. Много тъпо мнение... което пък от друга страна въоще не ме изненадва. Щото не можеш да смяташ. Сметни средно-годишно колко групи докарват СМЕ и пак говори глупости. Сметни и средно-годишно колко концерта провалят. Аз знам със сигурност за 4-5 групи, една от които е Гардиян и то щото на тия шибаняци Фънки и Амебата им се видяли много исканите от групата 15000 $. Аз съм сигурен, че догодина ще има Каварна Опен Еър със супер яки групи и СМЕ ще фалират. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
не говори така, че Ytse jam ке те намери и ке ти ебе майката
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 24 2005, 06:57 PM) Цитат(Mort @ Jul 24 2005, 07:02 PM) Тоя кмета на Каварна е луда работа, направи за една година повече, отколкото тия смотаняци СМЕ за 6-7... Шапка му свалям, жалко само, че е толкова далеч морето. Много тъпо мнение... което пък от друга страна въоще не ме изненадва. Да не харесваш нещо, не значи да не е верно. Mort е абсолютно прав в случая. Това че на някой хомосексуални братя не им харесва факта - нищо не значи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 1-July 05 Град: София Потребител N: 854 ![]() |
![]() 3 me4ti za edno lqto (Scorpions,Masterplan,Accept)!!!!!!!Tova nqma da go propusna! P.S.Sorry 4e pi6a na latinica,no nqaam bg.Ae sas zdrave i priqtno izkarvane na koncerta!Scepete se! -------------------- Arousing me now with a sense of desire
Possessing my soul till my body's on fire A dark angel of sin Preying deep from within Come take me in You're possessing me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ходи ми се на Scorpions
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Аз ще ходя на Scorpions и на Destruction!! Уредих си превоз.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Jul 27 2005, 01:41 AM) Аз ще ходя на Scorpions и на Destruction!! Уредих си превоз. ![]() До Хамбург ли си уреди превоз? -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://avtora.com/news/nowini/koncertut_na...ariya_na_kantar
Демонстрация на крещащ професионализъм от страна на организаторите на концерите в Каварна. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Е и? Scorpions... Accept...
... ....... !!! Пък който му се лае, че това ще се случи в Каварна, а не в София - да си лае. Шоуто предстои! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Jul 27 2005, 04:32 AM) Цитат(Nightmare @ Jul 27 2005, 01:41 AM) Аз ще ходя на Scorpions и на Destruction!! Уредих си превоз. ![]() До Хамбург ли си уреди превоз? хахаахахах -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Миии аз за Скорпионс не видях дата в сайта... за Мастерплан също... само за Аксепт...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Jul 27 2005, 02:17 PM) Цитат(Ol' Skull @ Jul 27 2005, 04:32 AM) Цитат(Nightmare @ Jul 27 2005, 01:41 AM) Аз ще ходя на Scorpions и на Destruction!! Уредих си превоз. ![]() До Хамбург ли си уреди превоз? хахаахахах ![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно ми е какво мисли Mort за случая с този концерт.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото разбрах Destruction ще имат концерт, стига организаторите да определят друга дата. Мен така или иначе ми е през оная работа дали Destruction ще идват пак, не ходих на първия концерт, няма да се мъкна до Каварна и за втория. С другите предполагам няма проблем, но аз и за тях не знам дали ще ходя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Посред множеството спекулации около евентуалния концерт на DESTRUCTION в Каварна на 21 август (за тази дата на сайта на групата е обявено шоу в Хамбург), про-РОК успя да се свърже с организаторите на събитието и получи техните уверения, че се прави всичко възможно датата за България да бъде променена. Съвпадението се е получило тъй като DESTRUCTION работят с различни мениджърски фирми за Германия и извън нея. Ако все пак траш легендите не посетят за втори път родината ни през следващия месец, се подготвя вариант на тяхно място да свири друга група, чието име засега се пази в тайна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По повод последния пост на Морт :
Я си представете едни Kreator на мястото на Destruction... ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заето. Вече си представих Lamb Of God.
[/pure fuckin' spam] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би просто трябва да спрете да пишете ала-бала, и да пишете след концертите. А тези, които няма да могат да ги гледат - да не пишат. Желязна логика.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми аз ще мога 99%...
пюър спам ъгейн. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
На 20-ти август ще свирят някакви измислени Manfred Mann, а Scorpions се отлагат за 6-ти септември ... как ли пък не...
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Aug 12 2005, 12:37 PM) На 20-ти август ще свирят някакви измислени Manfred Mann, а Scorpions се отлагат за 6-ти септември ... как ли пък не... Да,това е потвърдено и в официалния сайт на групата!На SCORPIONS де! ![]() ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ivomag @ Aug 12 2005, 05:19 PM) Ще ги видим по-късно,и това е заради мен,че няма да мога на 20,понеже съм въспрепятстван на 20.08! ![]() ![]() Да. Вчера като звънях на Klaus, ми каза - "Meine ivomag не може да ни гледа на въпросната дата, затова ще свирим по-късно". ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 10:55 PM |