![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новият албум на SJK – “The Metal Chronicles – Part I” ще излезе на 27-ми юни т.г. Издатели са “PC Music Agency”. Албумът съдържа 9 песни и е записан в “Max Level Studio” – Димитровград. Стилът е пауър метъл. Заглавията на парчетата:
1. Last Generation 2. Shards Of Honor 3. Time Has Come 4. Worm In A Brain 5. Venom Grace 6. Crossroad 7. House Of Cards 8. Clouds Of Doubt 9. Eternity Музикантите, реализирали албума, са: Дилян Арнаудов - вокали, Стефан Стефанов – китара, Пламен Солаков – бас и Никола Николов – барабани. Групата ще свири на фестивала “Арена Музика” 2005 в зала “Фестивална” на 20-ти юни като съпорт на Megadeth. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Студиото е на приятел и мога да кажа, че очакванията ми от гледна точка на саунд и качество на музиката са меко казано на световно ниво... а и това което съм подочул от нещата е
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Това ще е интересно да се чуе...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Един въпрос. Тая дата 27 юни кой я е измислил?
щото май определено не е така... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
'секи, който казва "heavy metal" с такъв извратен акцент ми пада в очите, не че има значение.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Как ще си го подаря за края на учебната година
![]() SJK -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ще си го купя, вокалистът им цепи мрака
![]() Онзи ден доста добре се представиха... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Да им е честит!
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Датата е 27 юли явно.
Очаквам с нетърпение! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Дано само да има откъде да се купи нормално, че албума на Pantommind го издирвам като истанбулски шебек еквадорски банан и нийде го нема....
Де'а човек иска да си купи, а няма - е тва ако е капитализъм - здраве му кажи... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
От днес - 04.07.05 тьрсете в музикалните магазини новият албум на Бьлгарската пауьр метьл сензация SJK “The Metal Chronicles”!!!
Диска се разпространява от музикална компания S.M.F. на цена 9 лв кьм който получавате и безплатен плакат. SMF http://www.sjkband.com/main.php |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очакванията ми за албума меко казано не се оправдаха!
на сайта им www.sjkband.com има доста голяма част от песните им като демо за теглене. Чуйте ги там. както и да е. Ще коментирам пак отново... само ви предупреждавам, че най-силната песен на албума я няма на сайта им... ако някой го интересува - icq, pm. ще коментирам пак като албума поотлежи малко, че сега съм до голяма степен нервен... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 12-July 05 Град: София Потребител N: 865 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Jul 11 2005, 09:34 PM) Очакванията ми за албума меко казано не се оправдаха! на сайта им www.sjkband.com има доста голяма част от песните им като демо за теглене. Чуйте ги там. както и да е. Ще коментирам пак отново... само ви предупреждавам, че най-силната песен на албума я няма на сайта им... ако някой го интересува - icq, pm. ще коментирам пак като албума поотлежи малко, че сега съм до голяма степен нервен... Абе не знам на тебе кво не ти харесва ама мене албума ме изкърти отвсякъде.Тея са богове,всичко е толкова перфектно иэсвирено и иэкомпоэирано.Звука също е на световно ниво а китариста е абсолютен бог ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Skull Dragon @ Jul 12 2005, 12:00 PM) Абе не знам на тебе кво не ти харесва ама мене албума ме изкърти отвсякъде.Тея са богове,всичко е толкова перфектно иэсвирено и иэкомпоэирано.Звука също е на световно ниво а китариста е абсолютен бог ![]() На бас че е някой роднина на музикантите. Иначе наистина качество. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За мен албумът е нещо забележително за българска банда. От гледна точка на композиция и изпълнение не виждам какво повече може да се иска от момчетата...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 13-July 05 Потребител N: 867 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jul 12 2005, 09:34 PM) За мен албумът е нещо забележително за българска банда. От гледна точка на композиция и изпълнение не виждам какво повече може да се иска от момчетата... niwoto e dosta dobro no smiatam che towa e samo nachaloto.. mislia che nai-malkoto mozem da iskame e PART TWO ![]() i to za koleda ![]() -------------------- "Doesn't matter where you are
Your mind is always far The chance you've got before Will come again once more.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Личното ми мнение от албума съм коментирал.
Някой вече го е качил: http://store3.data.bg/killbox/ аз си купих диска. чуйте и преценете дали си заслужава. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Лека нощ, добър ден
Акопунктура за теб и за мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
смислено мнение, наистина
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 12-July 05 Град: София Потребител N: 865 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Jul 21 2005, 10:45 PM) Някой вече го е качил: http://store3.data.bg/killbox/ аз си купих диска. чуйте и преценете дали си заслужава. Кой ли го е качил хаха? Аз също си го купих,албума е страхотен и определено си заслужава. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 22 2005, 09:50 AM) Лека нощ, добър ден Акопунктура за теб и за мен. Цитат смислено мнение, наистина Аз друго и не очаквах... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Jul 24 2005, 10:36 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jul 22 2005, 09:50 AM) Лека нощ, добър ден Акопунктура за теб и за мен. Цитат смислено мнение, наистина Аз друго и не очаквах... Хаха, споко, Морф ![]() все пак чуй албума и кажи негативното си мнение! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ще преслушам 2-3 пъти или повече албума и ще дам по-адекватно мнение,но за сега..... ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Който и да го е направил, мисля, че е особено долна постъпка да качиш албум на българска група онлайн.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 25 2005, 12:09 AM) Който и да го е направил, мисля, че е особено долна постъпка да качиш албум на българска група онлайн. да, така си е, макар че хората от групата ми направиха ужасно впечатление, наистина е малко тъпичка постъпка... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Кефи. Дори и да не съм фен на heavy metal-a мога искрено да кажа - качество и звучене много добро!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аве в тоя форум що няма правило, което да забранява хваленето на SJK?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Лично аз съм на мнение, че вокала имитира "малко" Cans при средните вокали.
Иначе звукът е на ниво, няма спор. Поздравления за което. Но като цяло не ми харесва албума, нищо особено не виждам. Бих си го купил ако имаше поне една песен, която да ми хареса, но уви... Впрочем не съм го свалял, чух семплите на сайта на групата. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Niilo @ Jul 26 2005, 07:56 AM) Лично аз съм на мнение, че вокала имитира "малко" Cans при средните вокали. Иначе звукът е на ниво, няма спор. Поздравления за което. Но като цяло не ми харесва албума, нищо особено не виждам. Бих си го купил ако имаше поне една песен, която да ми хареса, но уви... Впрочем не съм го свалял, чух семплите на сайта на групата. Ми вземи го чуй целия и може и да ти хареса. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 02:21 AM |