![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
След като наскоро ви съобщихме за поредицата от концерти на редица рок величия в Каварна в периода 20 - 27 август и след несигурността около евентуално посещение на DESTRUCTION, сега можем да ви поднесем по-нова и актуална информация от организаторите на грандиозното събитие.
На 20 август в Каварна стартира първият у нас фестивал, носещ престижната световна марка "Monsters of Rock". В този ден ще свирят немските хард рок легенди SCORPIONS. Билетите за концерта са пуснати в продажба във Варна, Добрич и Пловдив. От утре стартира продажбата и в София - в НДК и в клуб "Планет". Траш-класиците DESTRUCTION ще изнесат шоу на 26-и, а не на 21 август, както бе обявено по-рано. На 27 август вместо MASTERPLAN у нас идват GAMMA RAY. От българска страна тогава ще излязат Б.Т.Р., както и гостите VICTORY и ACCEPT, чиито гигове остават без промяна. Без съмнение, откъм концертен живот, това е най-горещото лято, което България е виждала, а не бива да забравяме и редицата други големи групи, които вече по-рано свириха у нас, както и дотук потвърдените предстоящи концерти. от pro-rock -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Браво. Догодина да вземат да докарат и група, която харесвам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
^ Destruction?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не бих се дигнал за тях. Особено след разходите за Union Fest. Виж да бяха The Haunted.... или Lamb Of God......
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Яко!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Gamma Ray в България!!!
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Вместо Masterplan...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Значи няма да идват, така ли? Hooooooooly Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Място за сравнение, мисля, няма. Gamma Ray са безспорните лидери на немския пауър метъл (е, ако не броим към стила Blind Guardian) за последните десет години.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Haunted > Gamma Ray
Fact. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 2 2005, 11:30 PM) The Haunted > Gamma Ray Fact. The Haunted <> Gamma Ray ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Тц..а сега?Gamma Ray и Scorpions!!!!!!!!!!!!
Хахах.......на 20 май май ще замина пак за морето за да обиколя сичките концерти.... ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 2 2005, 08:27 PM) Място за сравнение, мисля, няма. И един мармот... Веднъж ще дойде една нова група от висока класа и ще поканят вместо нея Gamma Ray.. god damn... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Потвърдено за destruction
![]() ![]() ![]() ![]() За GAMMA RAY -нямам думи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз на Мастерплан повече щях да се изкефя...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 2 2005, 11:30 PM) The Haunted > Gamma Ray Fact. ебаси малоумното изказване ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
дееба исках да видя йорн Ланде майчицата му и животец ... а ся ко една от мноуто ВЕЛИКИ хеви банди ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(Niilo @ Aug 2 2005, 10:25 PM) Вместо Masterplan... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Значи няма да идват, така ли? Hooooooooly Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! ![]() ![]() ![]() ![]() И аз така реагирах... Като чух, че ще идват Masterplan и не можах да повярвам - първо, че съвсем млада група, имат два албума и едно EP, а такава група да дойде в България си е направо невероятно. Второ са ми една от любимите групи. Ама неее... Gamma Ray ще ме извиняват, ама на Masterplan ще се изкефя с пъти повече. Сега вече се замислям дали въобще да си изкарча всички пари за повторно ходене до Каварна... Ебаси. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ето и доказателството, че Gamma ще идват:
"GAMMA RAY drummer Daniel Zimmermann was forced to cancel his previously announced drum clinic at the Swedish Metal Expo in Stockholm on August 27 due to the fact that GAMMA RAY will be performing a show in Varna, Bulgaria on that date." Blabbermouth.net Малко са излъгали, че ще е Варна ама на кой му пука ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Gamma Ray!!! и Accept! и Scorpions!
![]() Ще се ходи задължително. c ya there ![]() ![]() ![]() Засега плана е аз отивам на 20-ти за Scorpions след това се изнасям към Созопол (може би на Златна Рибка или кво беше другото нали са 2 къмпинга) на някви бунгала (или палатки, тва предстои да го решим щот аз предпочитам палатка ама другите май не са фенове на идеята) за 1 седмичка и за 27-ми пак в Каварна ! ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ъъъъъъъъъъъъ ? По-удобно ми е на шести бтв
![]() Edit: В avtora.com си пише 20-ти август. И обява за поръчка на билети тече. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Катар, ОАЕ, Египет и Ливан?
хахахаххха басия ките ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ Aug 12 2005, 12:01 AM) ъъъъъъъъъъъъ ? По-удобно ми е на шести бтв ![]() На теб - може би, но за хората, които работят - едва ли. Все пак тъкмо август е отпускарския месец, а за този фестивал всеки си е направил планове, някои дори имат резервации и прочее... Не ми се вярва уебмастърът да се е объркал. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е добре защо в автора още има обява за 20-ти? Трябва да се предупреди по някакъв начин, осем дни има по дяволите...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://avtora.com/news/nowini/scorpions_sm...na_tyaho_myasto
Е тва ся ако не е тъпо... Edit: Еи ся дръпнах някаква песен на тия дето ще заменят... "очаровах" се... -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
...60-те групата се разпада...
хахаха тия ще са култови със сигурност ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По информация от сайта на списание "про-рок" и Manfred Mann няма да свирят на 20-ти в Каварна. Подробности прочетете от линка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Преди два дни като ходих за билет за Корн,една жена пред мен взе 5 билета за Скорпиънс и въобще не бяха споменали за промяна..
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mops @ Aug 13 2005, 03:31 PM) Преди два дни като ходих за билет за Корн,една жена пред мен взе 5 билета за Скорпиънс и въобще не бяха споменали за промяна.. Те и самите организатори едва ли са били особено наясно със ситуацията по това време, да не говорим за тези, които продават билети в София... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 06:13 PM |