![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
честито РД...и приятно прекарване...00:40 на 21.07.2005:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jul 21 2005, 11:40 PM) честито РД...и приятно прекарване...00:40 на 21.07.2005:) 22.07.2005 бе рошлоо маме. илл блоод 4рд пи4 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Честит рожден ден на най-гоуемия урод!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Честито и на 2-та,които празнуват днес!!!!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Mops @ Jul 25 2005, 11:49 AM) Честито и на 2-та,които празнуват днес!!!! това е един човек... и горе има негова снимка. Честито, Орлине, имаш една бира от мен, някой ден ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат 2 потребители празнуват рождените си дни днес Orlin Draganov - Shakesbeer(20), hab. MpeHa(20) ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Mops @ Jul 25 2005, 12:54 PM) Цитат 2 потребители празнуват рождените си дни днес Orlin Draganov - Shakesbeer(20), hab. MpeHa(20) ![]() Да, това е един човек. бивш мой съученик, бтв -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Честито на Drynwhyl и Tanais!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Дам. Честито и на двамата потреебители.
![]() И Tanais да изпраска нещо на Nine Inch Nails, по случай случката (помни кучето). ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Имаме си още една рожденичка.
![]() Честито на Death_Angel! Жива и здрава. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ЧРД!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Фьяс ждвепс, хдя и от мен! (каквото и да значи)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(abductor @ Jul 31 2005, 09:52 AM) Фьяс ждвепс, хдя и от мен! (каквото и да значи) означава Basi golemiq nos от сеп е забравил да превключи от БДС кирилиза на латинца Иначе чиестито на рожденниците -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 31 2005, 12:37 PM) ЧРД! ![]() ХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА е копеле ебаси... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честитоооооооо
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А честито и от мен!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
ЧРД на Death_Angel!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Честит рожден ден!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
4естито дай4ето
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 2-July 05 Град: Пловдив Потребител N: 856 ![]() |
Цитат(Slash @ Jul 30 2005, 04:31 PM) Дам. Честито и на двамата потреебители. ![]() И Tanais да изпраска нещо на Nine Inch Nails, по случай случката (помни кучето). ![]() С леко закъснение.. Мерси ама.. Каква случка? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рождения ти ден е било случайно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито на Петя и на останалите рожденици! Всичко най!
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Честито на всички гарги.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Честито и от мен! Всичко най-хубаво, Петя!
Да са живи и здрави също rose_of_May и castlebuilder! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Охо имаме вече порастнала гарга
![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Честит празник на Петя Гаргата. С пожелание да стане рошава.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честитоооооо
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
ЧРД на Гаргата!!!
Желая ти... по мноу от сичко (стига да не е в мой ущърб) ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Ъх не е бива в подобен род пожелания. И без туй все са банални...
![]() Просто всичко най-добро!Честит Рожден Ден! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Честито на печелившите с пожелание за мноо либоФ,пиеньее
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:40 PM |