![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Аз нямам думи. Просто ме отвя това нещо! Отвя и Nevermore, ако трябва да бъда откровен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 11 2005, 08:50 PM) Просто ме отвя това нещо! Отвя и Nevermore, ако трябва да бъда откровен. Силни думи. Щом свърша да слушам промото на новия COB, ще му отдам подобаващо внимание. А като стана въпрос, "IV: Constitution Of Treason" вече може да бъде открит в Онлайна. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Брей, чак пък толкоз... Ще я видим тая работа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чух го веднъж - хубав е албумът, даже повече от приятен, но с кой знае какво величие не ме впечатли. Техният си стил е. Има доста сполучливи чисти вокали, опитвали са се да разнообразяват звученето тук и там, отделни пасажи звучат почти епично... Обаче както и да го погледнем, доста банди правят сходна музика; не е нещо поразително оригинално (какъвто е споменатият Nevermore).
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 11 2005, 06:12 PM) А като стана въпрос, "IV: Constitution Of Treason" вече може да бъде открит в Онлайна. ![]() Shte bude nezabavno izteglen i chut!!! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе реже глави, не се обяснявайте!
![]() Според мен е доста различен от Gone Forever, от Determination пък съвсем. Не са само чистите вокали. Песните са някак си по-различно конструирани, по-концентрирани... ба ли му майката. Например End Of The World ми трябваха доста преслушвания за да й свикна(се пак я имам от месец), но сега цепи мрака тотално! Чуйте началото на Chains Of Humanity за да разберете за какви разлики говоря. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Жалко, ще трябва да почакам, докато някой се реши да пусне албума в малко по-достъпен server от mm.gen.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Aug 12 2005, 11:34 AM) Жалко, ще трябва да почакам, докато някой се реши да пусне албума в малко по-достъпен server от mm.gen. ![]() Не е до решаване... Просто в момента ъплоудът до всички free-та е спрян, в това число и датата. Другият вариант е да се направи торент, но за това трябват специални права в повечето тракери. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
http://free4all-torrents.com/
ако някой не го мързи качете на момичето албума тука -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Aug 12 2005, 12:43 PM) http://free4all-torrents.com/ ако някой не го мързи качете на момичето албума тука При всичкото ми добро желание, въпросният сайт се оказа достатъчно бъгав, за да не успея да кача торента, който иначе BitComet направи съвсем сполучливо. Защо не пробваш с твоите хора в linkos? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Защото вчера го напсувах... са ще му се извиня
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
БАСИ СМАЗВАЩИЯ АЛБУМ!!!!!!!!!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Aug 12 2005, 12:28 PM) Мерси ти, Петранке. Мерси ама и от там няма как да го изтегля ... айде карай, ще потрая докато го пуснат в мрежата. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щурм се казвам
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Когато се качи у мрежата, и аз ще дам уникалния си коментар.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.data.bg/torrents/details.php?id=6334&hit=1 -малко проблеми докато се оправя с това, ама май стана накрая.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 13 2005, 10:34 AM) http://www.data.bg/torrents/details.php?id=6334&hit=1 -малко проблеми докато се оправя с това, ама май стана накрая. Работи безотказно. Скоро ще стана втори сийдър. ![]() Хора, какво се плашите от торентите? Регистрацията не е нищо страшно, после си сваляте програма от рода на BiTComet и смъквате каквото ви трябва. Често е по-бързо от http и ftp трансфера. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Между другото какво ще кажете за идеята да си направим един общ акаунт с който да си разменяме музика, клипове и т.н.
В смисъл, не всеки има необходимия коефициент, че да прави торенти, а тоз' общия акаунт да го ползваме само за ъплоуд. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Викам Ицо да постне паролата на mworld
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mworld е с доста гаден коефициент, по-добре да си направим нов акаунт и да започнем начисто. Всъщност, няма да е лошо да се направи една важна тема за това. Като за начало можете да дадете предложения за username и pass.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А сигурно ли е, че е добре паролата да е публична. Предлагам доверени хора да могат да качват, а не всеки сульо който намине оттук. Всъщност главно от външни лица ме е страх. Иначе сятам, че от контингента, редовно зареждащ тоя адрес, можем да съберем минимум 10 души...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо е прав, и аз се сетих за варианта да се домъкне някой и тотално да омаже всичко... В темата по-добре да пишем какви торенти сме направили. Екипа като за начало да се състои от мен, Стефан, Сашо и Щурма, а по-нататък да се присъединяват желаещите.
edit: Четете и давайте идеи тук. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ще си позволя да върна вниманието обратно към този албум: текстовете са адски смислени! Начинанието да се направи смислен концептуален албум с актуално послание е похвално само по себе си, а тук и реализацията е на ебати нивото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Към 2 седмици вече си го пущам всеки ден, и мога да кажа че е много мощен и енергичен, харесва ми много. Също така не е някаква повърхностна тава, кара те да мислиш докато слушаш... по принцип всяко парче само по себе си е много здраво, но като най-любимо бих отличил The Lonely Dead.
А за лириките... Цитат Lyrical theme(s) Inner Struggles, Politics, Life metal-archives, го обяснява най-добре. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Страхотен албум - малко оригиналност, но много качество.
БТВ:American Metal Sucks -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 09:48 PM |