![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
НЕ-човешка картинка
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Stiff @ Aug 26 2005, 02:50 PM) малоумни съпруги на нещастни инвалиди, кото отдавна трябваше да спрат да свирят песни отпреди 35 години и да запишат свестен материал. Те очевидно са неспособни на това! Баси! Sabbath бяха легенда, но сега са жалки. Факт. Факт. Факт. П.П. Това стана някаква мега реклама и на двете страни... постигнаха целта си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не е никаква реклама за Ozzy, Sabbath и OzzFest-а като цяло.
...Поне на мен ми паднаха в очите. А иначе обожествявам Sabbath с Ozzy... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Stiff @ Aug 26 2005, 03:50 PM) В момента няма група на света, която да се разходи по сцената след сет на Maiden! Факт! абсолютен 100% неоспорим факт ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 26 2005, 09:09 PM) Не е никаква реклама за Ozzy, Sabbath и OzzFest-а като цяло. ...Поне на мен ми паднаха в очите. А иначе обожествявам Sabbath с Ozzy... Това че на теб са ти паднали в очите не значи че не е реклама за феновете им из щатите примерн -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Aug 27 2005, 09:23 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Aug 26 2005, 09:09 PM) Не е никаква реклама за Ozzy, Sabbath и OzzFest-а като цяло. ...Поне на мен ми паднаха в очите. А иначе обожествявам Sabbath с Ozzy... Това че на теб са ти паднали в очите не значи че не е реклама за феновете им из щатите примерн О в щатите това е супер реклама, там за такива щуротий пари дават, то си стана като риалити шоу... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много знаете вие! Аз лично видях само мнения на хора, които са отвратени от това. Никой не оправдава Шарън. Да, говоря за хора от Америка, които пишат по чуждестранни форуми, които посещавам. Ама кво ви обяснявам аз на вас беее. Вие сте големите разбирачи. Mort ебати! Как мога да оспорвам MORT!!!!!!!!! Американците са тъпи бе, бате!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ти май не схващаш, такова нещо като лоша реклама, особено там, няма. Важното е че едно такова събитие привлича интерес.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 09:02 PM |