![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Снощи гледах Alfie. Не много интересен, не много безинтересен, не много задълбочен ,нито прекалено повърхностен.
Джъд Лоу ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ми изгледах го Fight Club, нещо като поста на Lethe бих написал, но без wub-иконката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Aug 28 2005, 06:10 PM) Ми изгледах го Fight Club, нещо като поста на Lethe бих написал, но без wub-иконката И аз преди малко го изгледах за 1ви път... Някой забелязвал ли е патката, която се вижда за части от секундата в кадър, точно преди финалните надписи? ![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Дам, нали по едно време за т'ва се говореше във филма хехе. Не че е нещо ,заради което би ми се качило мнението за въпросния филм
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Ем, да, и аз се бях наслушал на това колко велик бил филмът, колко е култов и т.н., честно казано очаквах доста повече...
-------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз пък харесвам Fight Club. Защото не е повърхностен филм, освен това си е мъжки .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, не съм казал, че е лош филма...просто не бих го сложил в категория 'велики'
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Aug 29 2005, 12:43 AM) не бих го сложил в категория 'велики' ![]() В тази категория, бих сложил само 'Смело Сърце'... никой друг. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Боен Клуб
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Междудругото се е появил филма Dungeons & Dragons 2, обаче засега поне немог да намеря субтитри
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Първият ми се видя доволно плосък, надявам се този да има по-смислен сценарий...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Няма.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Мда... първия беше доста простоватичък, ама какво да се прави - аз все пак го харесах, защото съм фен на фентъзито по принцип, пък в крайна сметка фентъзи филми доста рядко се вадят.
А някой има ли субс за двойката? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Aresius @ Aug 30 2005, 09:14 PM) А някой има ли субс за двойката? Тук. EDIT: Цитат Съвременно руско кино . Ворошиловският стрелец -психологическа драма, Русия, 1999 г., реж. Станислав Говорухин, с Михаил Улянов, Анна Синякина, Александър Пороховшчиков, Сергей Гармаш, Ирина Розанова, Алексей Макаров и др. Прекрасен руски филм. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Aresius @ Aug 30 2005, 09:14 PM) Мда... първия беше доста простоватичък, ама какво да се прави - аз все пак го харесах, защото съм фен на фентъзито по принцип, пък в крайна сметка фентъзи филми доста рядко се вадят. А някой има ли субс за двойката? Гледай Пръстена на Нибелунгите - доста добър е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо си мислиш, че не съм го гледал!
![]() ![]() За мен цялата трилогия Властелинът на Пръстените, Пръстенът на Нубелунгите и Сърцето на Дракона са най-добрите фентъзита... и веднага след тях следват класиките Конан Варварина и Конан разрушителя ![]() @Слаш, мерси за линка, ама не ми върши работа, защото торенти не ползвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
The Morotcycle Diaries
Препоръчвам го на всеки желаещ, ето тук може да бъде намерен, субтитри има в дата.бг ,но тъй като филма е испански субтитрите са на английски.Разбираемо е,thou. Песента към филма пък е още по-готина. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Mindhunters... поредният дебилно осран потенциален хит!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
не гледаите Bewitched!!!не правете тази грешка...Никол Кидман ме разочарова, а тоя дебил дето и партнира...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Мене ме е малко яд, че не стигнах до Арена.. да гледам филм там... Иначе за омагьосване.. си знаех, че ще е тъпо.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Charlie and the Chocolate factory!!!!! again and again and again! Ne vqrvah, che sa uspeli tolkova dobre da predadat cqlata kniga. E ima nqkoi izkliucheniq, obache... uuuuuuuuu i Willie Wonka e ebati bezobrazniq tip, eto mrazi vsichki i i m se podigrava ua uauaua
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Току що гледах The Jacket. Хубав филм! Нещо подобно на Donnie Darko и The Butterfly Effect... Но може би най-добрият от трите.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пропусна да споменеш Мементо, който май е първият такъв, което го прави доста оригинален и може би и най-добър. Иначе The Jacket също никак не е лош.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Shrek 2. Това е култ!!!!
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Sep 1 2005, 05:35 PM) не гледаите Bewitched!!!не правете тази грешка...Никол Кидман ме разочарова, а тоя дебил дето и партнира... ![]() Колко си права само ... Ще ти кажа дори едно голямо "Браво" ако си го издържала до края! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снощи гледах Островът. Хмм... какво да ви кажа... не че е лошо филмчето, дори може да се каже, че ми хареса, но честно казано очаквах повече
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами колкото и да се отрича Матрицата, май ще гледаме заемки от нея в почти всички футуристични, а и екшън филми. Затова ми е и любимият филм...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И да я отричат, и да не я, "Матрицата" вече е класика.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
В момента гледам Изпепеляване.. много тежък и съответно много добър български филм...евала на хората които са дали толкова усилия за да го направят..трябва да се обръща повече внимание на бг киното!
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
браво гигс:) и аз съм на това мнение ..наистина има хляб в нашето кино и филма е добър!
а и се познавам с двама от озвучителите от филма ![]() -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 08:34 PM |