![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Сине!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 8 2005, 12:56 AM) Цитат(rage`girl @ Sep 7 2005, 11:52 PM) П.С. Непушачите умират здрави. Дори така да беше..какво? За предпочитане ли е да умреш понеже си се задавил с парченца от изгнилия ти дроб ![]() ![]() Куул! Все пак сме метъли, трябва да сме в черно, нали? Труу метъл ъф лънгс. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат Медицински организации оповестиха, че връзката между пушене и ослепяване е така силна, както между цигарите и образуването на рак на белите дробове. В Обединеното кралство има 13 млн. пушачи. Хората, които пушат, са два пъти по-уязвими към пълно увреждане на зрението, в сравнение с непушачите. Медицински експерти и здравни работници смятат, че във Великобритания 54 000 пушачи са развили масивна поява на злокачествени петна в ретината, предизвикваща слепота. Това се е случило в резултат на вредния им навик - пушенето. Във Великобритания има около 500 000 слепи хора, а пушенето е водещият фактор за появата на слепота. Британски медицински организации оповестиха, че връзката между пушенето и ослепяването е така силна, както между цигарите и образуването на рак на белите дробове. В Обединеното кралство има 13 млн. пушачи. Изследване показа, че съвсем малък процент от тях знаят, че появата на петна в ретината се дължи именно на употребата на цигари. 7 от 10 пушачи обаче твърдят, че ще се откажат от пушенето, ако бъде доказано, че то чувствително засяга зрението им. Кралският национален институт по изследване на слепотата настоя пред британското правителство да бъде поставен предупредителен надпис на цигарените кутии, в които да пише за опасността от увреждане на зрението. Рискът от развитие на коварната болест отслабва 10 години, след като пушачът се е отказал от вредния си навик! Инфо: http://www.obektiv.info/?cat=0&article=303 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
^ Репресирате ни ! Ще се оплача на модераторите !!!
В знак на протест: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ТЕ са модераторите.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Правят се компромиси с какви ли не абсурди и не мисля,че една запалена ,или не, цигара е чак толкова важна.
Тъй че съм по-скоро нетолерантен пушач,отколкото обратното. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Толерантността се изразява в това да зачиташ чуждото разбиране за важно и маловажно. Ако непушачите са съгласни, че цигарата не е важна изобщо няма да повдигат темата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера един таксиджия много любезно ме попита дали ще ми е проблем, ако запали една цигара. Казах му да си запали, щото ме накефи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ами и аз винаги питам таксиджиите дали мога да пуша .Попринцип избягвам да пуша на закрити обществени места,за това пък водя разни хора с мен по градинките ,където никому нищо не пречи.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 13 2005, 07:46 PM) Ами и аз винаги питам таксиджиите дали мога да пуша .Попринцип избягвам да пуша на закрити обществени места,за това пък водя разни хора с мен по градинките ,където никому нищо не пречи. Освен когато духа вятър ..и то винаги към непушача колкото и да се мести ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А кой се местеше всеки път като се сменеше посоката на вятъра,а?
Все се оплаквате,че ви димят в лицата,но никой не обръща внимание на такива жестове. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 12 2005, 10:19 PM) Правят се компромиси с какви ли не абсурди и не мисля,че една запалена ,или не, цигара е чак толкова важна. Абсолютно вярно! Нищо против пушачите нямам, напротив разбирам ги. Пък и истината е, че и аз дръпвам от време на време. Стига да не се прекалява, всичко е наред. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 13 2005, 09:28 AM) Вчера един таксиджия много любезно ме попита дали ще ми е проблем, ако запали една цигара. Казах му да си запали, щото ме накефи. И на мен ми се случи на скоро. Мазно му казах, да го стори, защото не мога да не съм мазен и лицемерен. Не че ми харесват цигарите. Или пък въпроса му. Не, мразя го. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Предпочитам да пия 1-2 бири или да си взема нещо за ядене..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Не винаги цигарите вредят на които са му вредни-вредни на които не-не...познавам един които си казал:за мен не са вредни цигарите,сега вече 30 години пуши и му няма почти нищо...
-------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
^ Ти си неграмотен и заблуден.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Я вижте тук предложенията на ЕС за опаковки на цигарите. Яко, а?
пп. Разгледайте цялата страница до долу. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Тежкия heavy metalist @ Sep 14 2005, 09:04 AM) Не винаги цигарите вредят на които са му вредни-вредни на които не-не...познавам един които си казал:за мен не са вредни цигарите,сега вече 30 години пуши и му няма почти нищо... Дай да го разпорим и да проверим верно ли нищо му няма. ![]() То така да ставаше - да си поръчваш кое да ти вреди, кое - не, хах. Не, мойто момче, не са толкоз прости работите. -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Покъртителни картинки.
Относно цигарите. До такава степен са ежедневие, че вече не се усещат като нещо вредно. Тоест не се замисляме. Също като joint-a. Нима не е незаканно? И не е ли наркотик? Ами няма ли всеки поне 1 познат, който употребява? Няма кчво да се спори по темата. Просто си избираш да пушиш или не. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смея да твърдя, че джойнта е нещо съвсеееееееееееееееееем различно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(```````` @ Sep 14 2005, 12:35 PM) Покъртителни картинки. Относно цигарите. До такава степен са ежедневие, че вече не се усещат като нещо вредно. Тоест не се замисляме. Също като joint-a. Нима не е незаканно? И не е ли наркотик? Ами няма ли всеки поне 1 познат, който употребява? Няма кчво да се спори по темата. Просто си избираш да пушиш или не. От тревата човек се отказва къде къде по-лесно ... Мога да дам мноого примери. А ако пушенето на joint е нечие ежедневие - леле мале, съжалявам го искрено този човечец. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ами предполагам, че е по-лесно. По-евтино е да пушиш цигари. А и няма да се криеш:")
Не, не ми се спори. Това си е лично мнение и наблюдение:") Просто да си пушил трева е нещо супер нормално вече. Аз не съм за. Нали знаете? Но така ми изглежда отстрани. Средно на коя възраст пропушват и пропиват 'дечурлигата',а? Преди 5 години средната възраст е била с 2 години повече. Почти съм убедена. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 14 2005, 01:22 PM) Смея да твърдя, че джойнта е нещо съвсеееееееееееееееееем различно. Taka si e. ![]() Vikam da sprete da duv4ete edna i su6ta tema pod razli4ni naimenovaniq. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(```````` @ Sep 14 2005, 10:54 PM) Средно на коя възраст пропушват и пропиват 'дечурлигата',а? Преди 5 години средната възраст е била с 2 години повече. Почти съм убедена. Bullshit. Винаги е имало малоумници, които пропушват на по 10-12, както и хора, които въобще не го правят. Тази насока на мсилене "ебахти пропадналата младеж дето е днес" винаги е грешна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
В този ред на мисли не ви ли е правило впечатление, че даскалите почти винаги разправят че именно вашият клас е най-лошият който са обучавали някога.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 15 2005, 06:51 AM) Цитат(```````` @ Sep 14 2005, 10:54 PM) Средно на коя възраст пропушват и пропиват 'дечурлигата',а? Преди 5 години средната възраст е била с 2 години повече. Почти съм убедена. Bullshit. Винаги е имало малоумници, които пропушват на по 10-12, както и хора, които въобще не го правят. Тази насока на мсилене "ебахти пропадналата младеж дето е днес" винаги е грешна. Всъщност, виж сегашните лапета 5-6 клас - те в действителност са тъпанари, деба шибаните лайненца! Вместо да играят на криеница и подобни, киснат вкъщи и играят Diablo, мама им дееба! Но, стига offtopic -.- -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Niilo @ Sep 8 2005, 12:24 PM) Цитат(rage`girl @ Sep 7 2005, 08:52 PM) На 16 съм а пуша от 4 години(какво да се прави - с какъвто се събереш, такъв ставаш). Това, че на 12 си била лигла без мнение, която се е бутала при 'отворените' тъпанари и е правила какви ли не глупости, за да се преобщи към някакви 'cool' общества изобщо не означава, че с каквито се събереш - такъв ставаш. ?!?!?!?!?!?!!? ![]() не знам...мога и да не пуша ама ми е гадно,знаете... ![]() ![]() бтв...Стефан е прав с тва сравнение със семките ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Sep 15 2005, 03:01 PM) Цитат(Niilo @ Sep 8 2005, 12:24 PM) Цитат(rage`girl @ Sep 7 2005, 08:52 PM) На 16 съм а пуша от 4 години(какво да се прави - с какъвто се събереш, такъв ставаш). Това, че на 12 си била лигла без мнение, която се е бутала при 'отворените' тъпанари и е правила какви ли не глупости, за да се преобщи към някакви 'cool' общества изобщо не означава, че с каквито се събереш - такъв ставаш. ?!?!?!?!?!?!!? ![]() Niilo е абсолютно прав. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Niilo @ Sep 15 2005, 02:34 PM) Всъщност, виж сегашните лапета 5-6 клас - те в действителност са тъпанари, деба шибаните лайненца! Вместо да играят на криеница и подобни, киснат вкъщи и играят Diablo, мама им дееба! Но, стига offtopic -.- То и аз тва правех едно време. Проблем? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Alekto @ Sep 14 2005, 08:43 PM) Vikam da sprete da duv4ete edna i su6ta tema pod razli4ni naimenovaniq. Ми свивай и да я изпушим темата ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:44 PM |