![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Малко забавление няма да ни навреди..би било хубаво да поствате метълски вицове но поради малкия им брой карайте наред.
Айде и аз да се разпиша с един който се сетих наскоро за любимия ни Бил Гейтс. Кой е дал името на компанията му? -жена му...в първата брачна нощ (MicroSoft) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 13 2005, 03:55 AM) Според библията човека е произлязъл от маймуната. Ти тъп ли си? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() ============================== Вуте казва на жена си Пена: - Пено, искаш ли да си поиграем на пролет? - Що е това бе Вуте? - Ами аз ще те чукам, а ти ще цъфтиш... Пена: - Ооо, това не е интересно, дай да играем на зима. Комшията Нане да ме чука, а ти да фучиш... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Трите най-редовни студентски лъжи:
- От утре почвам да уча! - Съблечи се, нищо няма да ти направя. - Дай 20 кинта, утре ти ги връщам. ![]() ![]() ![]() Блондинка излиза от залата, където се е състоял писмен изпит по история. Вижда свой колега и го пита: - Какво написа? Колегата й отговаря: - Нищо. Блондинката въздъхва: - Их, дано не си помислят, че сме преписвали! ![]() ![]() Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита: - Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището? - Ами тате, то ... - Кажи бе! - Мииии ... Имам седем двойки за годината ... - КОЛКО ?!?! - Седем ... Бащата адски сърдит : - И по какво ти е първата двойка ? - Ами по френски ... - Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ? - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод. И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български. 2. Г-жата по френски ходи с господина по математика. 3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика. 4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. " Бащата казал : - Сине, тя е курва ! - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка. - Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ? - Амиии по математика ... - Що имаш двойка по математика, бе ? - Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?" Бащата казал : - Сине, тя си прави ташаци с тебе ! - И аз така и казах и тя ми написа двойка. - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ? - По география. - Как така бе? - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ? - Еба ли я? - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка. - Добре - прощавам ти. По какво е следващата ? - По биология. - Идиот !!! Как успя бе ? - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета. Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ... - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата. - По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка. - Както и да е сине . Нататък? - По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка. - А последната? - По музика. Бащата : - И по музика ли бе дебил !!!! Иванчо сърдит : - Тате след шест двойки как се пее, бе … ![]() Професор изпитва свой студент, който незнае нищо. Накрая той му казва: - Ако ми зададеш 3 въпроса, на които не успея да отговоря ще ти пиша 6. - Добре. Първият ми въпрос е: Кое нещо е законно, но не е логично? Втори: Кое нещо е логочно, но не е законно? И последен въпрос: Кое нещо е незаконно и нелогично? Мислил професорът, мислил и накрая написал отлична оценка на студента и го отпратил. После попитал кой от останалите ще отговори на тези въпроси. Станал друг студент и казал: - Вие сте женен, а жена ви е по-млада от вас. Това е законно, но не е логично. Второ: Жена ви си има любовник. Това е незаконно, но е логично. И последно: На този любовник вие току-що писахте шестица. Това е незаконно и нелогично. ![]() Има и още: Пътувал си човек за Пловдив и един човек в жълто го спира и му казва: -Аз съм педерасът в жълто.Ще ме откарате ли до Пловдив? Качил го човекът и продължили.След малко един в зелено го спира и му казва: -Аз съм педерасът в зелено.Ще ме вземеш ли до Пловдив? Качил го човекът и тръгнали.Накрая един друг го спира и шофиора му казва: -Да знам ти си педерасът в синио и искаш да те откарам до Пловдив. -Ще ти дам аз един педерас в синио!Документите за проверка,моля ![]() В час по Български език децата изброяват думи с буквите от азбуката. Стигнали до " П ",учителката вижда,че само Иванчо вдига ръка и с притеснение го вдига. - Подсъзнание - казал той. - А ще обясниш ли какво означава?-попитала учителката. - Ако видите на улицата две жени, които ядат сладолед, като едната го ближе, а другата го смуче, как ще разберете коя е омъжена? Учителката отговорила смутено: - Омъжена сигурно е тази, която го смуче. - Не, госпожо. По халката на ръката й, а това което си мислите вие е подсъзнание. ![]() - Ако бяхте джентълмен, нямаше да ме карате да правя такива неща! - А вие ако бяхте дама, нямаше да говорите с пълна уста! ![]() Един вибратор и един презерватив стояли в един килер и презервативът казал на вибратора: - Какво трепериш бе, нали мен ще изхвърлят, а не тебе! ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Sep 13 2005, 06:34 PM -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Срещнали се двама педали и единият казал: - О, ти си си купил нови обувки, от каква кожа са? - От слонска пишка. - Я, ме ритни два пъти по задника!
Веднъж една жена, бременна в 8-я месец правила секс с мъжа си. Минало време, детето се родило, станало на 1 годинка. Веднъж отишло при баща си и му казал: - Тате, знаеш ли че не е приятно, когато си на 8 месеца да те удрят по главата? Между политици преди избори: - Сигурен съм, че трезвомислещите избиратели ще гласуват за нас! - Не е достатъчно - трябва ни мнозинство. Коя е най-малката партия в света? Жената - един член влиза, един член излиза Красива велосипедистка преминава кръстовището на червено. Полицаят й свирва няколко пъти, докато тя спре. - Не ме ли чухте, когато ви свирнах? - пита той. - Чух ви, разбира се, но тази вечер съм заета. Зима. Грипна епидемия. Опашка в аптеката. Влиза запъхтян човек и се обръща към опашката: - Много Ви моля, нека да мина без да чакам - човек на легло ме чака. Съгласили се хората, а човекът се обърнал към аптекарката: - Три презерватива и един вазелин, ако обичате. От хотела излиза мъж с дълга пура в уста. Уличен проповедник се вглежда в него и пита: - Извинете, господине, колко струва вашата пура? - Тридесет франка. - А по колко пури изпушвате на ден? - Може би по десет... - Ето, виждате ли, господине, това са триста франка на ден. Ако за няколко години се откажете от пушенето, с икономисаните пари бихте могли да си купите този хотел. - А вие самият пушите ли? - Не, разбира се. - Тогава защо не си купите този хотел, който, между другото, е мой? - Как се прави шосе в ЮАР? - Подреждат се негри и се минава с валяк. - Ами осева линия? - Подреждат се усмихнати негри с глави към средата на шосета и пак се минават с валяк. -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 13 2005, 03:55 AM) Според библията човека е произлязъл от маймуната. А според Дарвин бог ги е създал по свой образ и подобие. P.S. Всъщност, ако не се лъжа, според Дарвин сме имало общ прародител или нещо... -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Уникална глупост!
![]() Сиганската спяща красавица Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^ Хахахах!
![]() ![]() Краят особено - бруталееен. Ашкулсун! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Е не... Тва ме уби! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Beelzebub, имаш някакво извратено чувство за хумор... кефиш ме!
EDIT: Я да се разпиша и аз... Имало в гората едно учтиво таралежче, ама толкова учтиво че с всеки се познавало и с всеки било в добри отношения. Та вървяло си учтивото таралежче през гората и видяло четиримата мускетари: - Здравей, Дартанян. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, Атос. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, Портос. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, Арамис. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, кон на Дартанян. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, кон на Атос. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, кон на Портос. - Здравей, учтиво таралежче. - Здравей, кон на Арамис. - Здравей, учтиво таралежче. - Как си, Дартанян? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, Атос? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, Портос? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, Арамис? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, кон на Дартанян? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, кон на Атос? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, кон на Портос? - Добре, учтиво таралежче. - Как си, кон на Арамис? - Добре, учтиво таралежче. - Чао, Дартанян. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, Атос. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, Портос. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, Арамис. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, кон на Дартанян. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, кон на Атос. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, кон на Портос. - Чао, учтиво таралежче. - Чао, кон на Арамис. - Чао, учтиво таралежче. И учтивото таралежче продължило да си върви през гората. Вървяло, вървяло и видяло Али Баба и четиридесетте разбойника, яхнали камили... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
-------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
KVLT! иначе освен че има идея е направено и мноо яко:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И ето, централният нападател на домакините се откъсва далеч напред, лъже вратаря, остава сам срещу вратата, удар! Греда...
Удар с глава! Пак греда... И пак удар с глава... Пак греда... Няма ли кой да му даде една топка за да се прекрати тая истерия? ============================================= Какво е това черно нещо, което удря по стъклото и крещи неистово? Бебе в микровълнова печка. ============================================= Едно момченце си стои с баба си на плажа и я пита: - Бабо, мога ли да си поиграя с циците ти? - Добре, но не се отдалечавай много! ============================================= Сутринта рано звъни телефонът на една блондинка. Тя вдига слушалката и чува: - Извинявай, че те събуждам толкова рано. - А, нищо, нищо. Аз и без това трябваше да стана, защото ми звъни телефонът... ============================================= Една жена срещнала друга змия... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ на тебе трябва да ти сложат някакъв лимит на тъпи вицове, които можеш да постнеш за един месец...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпрос: Има крила - не лети, има крака - не върви, има човка - не кълве. Що е то?
Отговор: Умряла гарга. ================= Късно през нощта. Телефонът звъни. Сънен женски глас: - Ало? - Извинете, еротични услуги по телефона ли е? - Имате грешка... - Оооооо, греееешкаааа.... ================= В градската баня - младеж онанира. Възмутен старец го пита: - Не те ли е срам? Виж колко хора те гледат. - Че кои са те, че ще ми казват с каква скорост да си мия пишката! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Английското метро:
- Младежо.... Младежо!... Забравихте си раницата! - Allah Akbar... -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По време на войната руснак стои на пост в тъмното. Чува някакъв шум.
- Серьожа, это ты? - Ja, ja! ============= През войната: - Стой, кой там? - Партизани. - Колко сте? - Цванцих. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Баща отива да види сина си,студент в друг град.Намира квартирата му и звъни по домофона:
-Извинете,Иван Иванов тук ли живее? Един отегчен глас му отговаря: -Ааа,да.Само го оставете на стълбите малко да поизтрезнее,аз после ще го кача горе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Цитат Баща отива да види сина си,студент в друг град.Намира квартирата му и звъни по домофона: -Извинете,Иван Иванов тук ли живее? Един отегчен глас му отговаря: -Ааа,да.Само го оставете на стълбите малко да поизтрезнее,аз после ще го кача горе ![]() ![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Creep @ Sep 17 2005, 10:00 AM) Английското метро: - Младежо.... Младежо!... Забравихте си раницата! - Allah Akbar... R O F L M A O !!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Sep 17 2005, 12:09 PM) Въпрос: Има крила - не лети, има крака - не върви, има човка - не кълве. Що е то? Отговор: Умряла гарга. ![]() ![]() ![]() Ръководител на строеж вижда работник виетнамец, да стои и пуши: - Ти защо не работиш, какво правиш? - Пуси. - Абе, ще ти дам едно пушене. Я хващай тази релса и я занеси ей там - след половин час минава и гледа виетнамецът пак седнал, и пуши. - Абе, защо седиш? - нали ти казах да преместиш релсата? - Не мози. Тизи. - Абе, отивай намирай още някой виетнамец и я преместете! След време се връща, гледа седят двама виетнамци до релсата и пушат. - Ей, кво правите вие, бе? - Пусим. - Защо не сте преместили релсата? - Не мозим. Тизи. - Я марш до общежитието, докарайте всички свободни виетнамци и преместете релсата! Връща се след малко гледа петдесетина виетнамци седят около релсата и пушат. - Абе, идиоти какво правите? - Пусим. - Вижте колко сте, защо не сте преместили релсата? - Не мозим. Късу... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Молитва за хора под напрежение
Господи, Дай ми спокойствие,за да приема нещата, които не мога да променя, Куража,да променя нещата,които не мога да приема, и мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия денс, защото ме вбесиха. И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес, защото може да се окажат свързани със задника, който може да се наложи да целувам утре. И ми помогни да запомня, че когато имам наистина лош ден и изглежда,че хората се опитват единствено да ме подлудят ще ми се натоварят 42 мускула да се намръщя и само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да го духат! ![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
1999 г. Евреите ветерани от 2-та Световна война решили да посетят лагера Бухенвалд. Сьбрали се в един рейс и трьгнали на пьт, но за беда рейса се развалил в последното село преди крайната точка. Шофьорьт разбрал, че не може сам да оправи рейса и трьгнал да тьрси помощ. Почукал на една кьща в селото.
- Извинете за безпокойството, но се развали рейса на пьт за Бухенвалд и е пьлен с евреи, ще можете ли да ми помогнете? - Сьжалявам, но имам само една малка микровьлнова фурна. - отговорил германеца. Полицай спира младо газе за превишена скорост. Младежът излиза от колата и започва да вика на полицая: - Какво си въобразяваш ти бе! Знаеш ли кой е баща ми?! - Не, не зная. Но като те гледам и майка ти често си е задавала същия въпрос... Младо семейство Гейове разговарят. Единият казва на другия: "Скъпи имам радостна новина за теб. Имам чувството, че съм бременна"... След кратка пауза втория заявява: "Скъпа това е чудесно, но как разбра за това?" А първия казва: "Скъпи от една седмица имам запек." Съруг и съпруга спят. Изведнъж жената се стряска на сън и изкрещява: - Мъжът ми си идва! Съпругът й скача и се пъхва в гардероба. Излиза, гледа гузно, жената седи, подпряла глава с двете си ръце, той сяда до нея, потупва я по рамото и казва: - Няма нищо, мила, и двамата сме се поизнервили напоследък... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
hahaahaha....това го знамм....
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ок.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Sep 20 2005, 02:35 PM) Дам. Чувал съм за Vulva original. ![]() ![]() EDIT: - Защо в Люксембург не обичат да играят футбол? - Това е много неудобна игра, ако някой ритне топката по-силно, трябва ходят да я гонят я в Белгия, я в Германия, я във Франция. ================================= Един червей карал колело видял на една жица кацнала крава слезнал от колелото пипнал си предната гума и казал утре ще вали. ================================= Едно ято "уртомутодучета" си летяло над една планина на име... "Плешивидилава"; по-пътя, едното се сетило, че си забравило джинзафойзерчето и се върнало да си го вземе. На връщане го срешнал един "Плешивидилав" старец и го смъртофлясал. Извод: Когато отивате на път не си забравяйте Джинзафойзерчето! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
последните 2 сам ли ги измисли?
![]() Това са Десетте ужаса, които дебнат из форумите......и как евентуално можем да се справим с тях (Увод) Случвало ли ви се е да попаднете на форум, който ви се струва изключително интересно и приятно място, където с удоволствие бихте прекарвали част от свободното си интeрнет време всеки ден? Не се заблуждавайте от измамните първоначални впечатления – в мрачните дебри на информационното общество дебнат заплахи по-страховити от чудовищата в компютърните игри. В този кратък материал ще опиша десет от по-често срещаните разновидности, както и известнните начини за противодействие срещу тях. 1. Спамерът – за него е въпрос на чест н икога да не напише мнение, което е смислено, по-дълго от едно изречение или пък изобщо има нещо общо с темата. Любимият му препинателен знак (а често и единствения, който ползва) е смайлито. Еволюирала разновидност на спамера е мистър Постинг – потребителят, който явно цели да влезе в книгата на Гинес, отговаряйки денонощно и систематично на абсолютно всяко чуждо мнение, а често и на собствените си. Противодействие – също както хлебарките спамерите и спамът не могат да бъдат премахнати.Смята се продуктите на RAID (BAN и BAN +) могат поне да облекчат проблема. 2.Тролът – обикновено публикува само едно явно провокативно мнение и след това просто се наслаждава на последвалата верижна реакция. Така например във форум за автолюбители той ще изтъкне колко здравословно е ходенето пеша, а във форум за компютърни игри ще обясни, че геймингът е детинско и откровено малоумно занимание. (От мен: А във форум за Хари Потър ще напише колко бозави са книгите.) Противодействие – решението е учудващо просто – игнорирайте го и той ще си тръгне разочарован. Както знаем от D&D, огън и киселина също помагат. 3. Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. 4. Адвокатът (на дявола) – той е замесен във всеки спор и винаги е прав, дори когато твърди, че черното е бяло. Никога не мирясва, аргументите му не се изчерпват и най-голямата радост за него е да си намери друг адвокат, с който да си спорят. Чете чужди мнения избирателно и само по диагонал. Противодействие – съгласете се с него, че черното е бяло. Това ще го обърка и направи безобиден. 5.Патриотът – това е човекът, който на трети март поства задължителната тема – “DA SE GORDEEM 4E SME BALGARI BRATIA” (на латиница с главни букви), а през останалата част от годината недоволства от това в колко скапана държава живее и от какви идиоти е заобиколен (обикновено също на латиница с главни букви). Противодействие – публикувайте националният химн – той ще изпадне в патриотичен екстаз и временно ще спре да се оплаква. 6. Интелектуалецът – за да каже това, което другите изразяват с две – три изречения, той изписва поне страница и половина, освен това изплозва думи, които само той разбира (например “патина”, “ктитор” или “поландрия”). Това не води до проблеми, тъй като и без това никой не чете мненията му. Обича да цитира прочути личности, независимо дали цитатите имат дори бегла връзка с дискутираната тема. Противодействие – като цяло е безвреден и няма нужда от противодействие, само не се опитвайте да четете публикуваните от него мнения. 7. Хлапето възрастта, описана в профила му, е някъде около 12-13,но реално е на 5-6, тъй като е от онези, на които им липсват първите 7 години. Много обича да си общува с други хора и утроява комуникацията при какъвто и да е признак за обратна връзка. Представлява идеална илюстрация за недостатъците на реформите в образователната ни система. Противодействие – също като Уили Койота, хлапето се завръща с подновени сили, независимо какво ще му причините 8. –Хакерът-говори на езика L33T и най-голямата радост за него е да научи или да налучка някак си паролата ви и да направи куп глупости от ваше име. Реалните му познания за компютри са от минимални до никакви. Противодействие – за щастие има сигурен начин да се предпазите от атаките му. Той е **deleted/2@#TehL33th4xORW4Sh3R3_23@I OwnZOrj00I4m4ZZ!** 9. Лъкерът – той се е регистрирал, но стои в сянка, никога нищо не казва и няма как да разберете какво ви крои, преди да е станало твърде късно. Изключително опасен, защото изненадващо може да почне да поства и да се окаже, че принадлежи към някой от другите типове. Противодействие – не е известно. 10. Сърдитко Петко – този потребител винаги се засяга, приема всичко като лична нападка срещу себе си и периодически си тръгва завинаги от форума. В неговия случай “завинаги” означава период от 2 до 6 д копи-пеист.... (това е от форума на радио Витоша) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:41 AM |