![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Няма нужда да казвам че са ми най-любимата група...
Интересно ми е дали съм сам в това твърдение... ![]() Сега покрай новия албум съм супер развълнуван... Така беше и преди да излезе Supercharger(който се оказа ебати тъпия албум.. ![]() Не знам защо но в България въобще не са популярни с готините си албум. Всички се кефят на The Burning Red и Supercharger а доста хора не са и чували за първите два албума... А именно там е силата на тази група. DAVIDIAN ебати! Има ли по-тжка песен от тази?!?!?! А?!?!?! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
mi az gi slu6am ot vreme na vreme
za lubima grupa 4ak ... takiva raboti nqmamam si4kite albumi si me kefqt 4e kfo mu e na Supercharger? dali e po dobur ili po lo6 ot drugite neznam ama bi bilo tupo da si tup4at na edno i su6to mqsto a i az se kefq na po alternativni ne6ta a ne na Metuuuuuuul!!!!! ama tfa esi e vupros na vkus sigurno m/u drugoto mene toq kitarist super mnoo me kefe6e ama kakto kaza i rob v onfa intervu po MM /dokolkoto pomnq/ na toq kitarist ne mu s svirelo metulllllllll!!!! i zatfa se e mahnal dano sa si namerili nqkoi qk metalist hahahahahaaaaa 6a 4uq purvo puk togava 6a si davam mneniqta /moje i da ne gi dam/ hahahahahahaaaaa -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Намерили са си як метълист! Phil е свирил преди години заедно с Flynn в Vio-Lence...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
hahhahahaaaaaaa
ami 4estit da im e 100% 6te izkarat qk album ama 6a 4ueme pa togava 6a hvalime -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах... ясно е че ще е як
![]() В тоя ред на мисли... (ахахха!!!) кво мислиш за Hellalive? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
mi supercharger be6e mnoo razo4arova6t
osobeno sled Burning Red lubimiq mi tehen album:) -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:23 PM |