![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Преди малко един от колегите ми ме пита дали HIM са прогресив рок, защото го бил чел някъде, че е така, при което аз изпаднах в колапс и ми трябваха 10 мин. за да се освестя. Определението "готик" за група като HIM е абсрудно (или поне беше преди 5 години), но с прогресива изобщо не знам какво общо имат.
Иначе съм чел, че RHCP са рап-метъл, Korn и Marilyn Manson са death-metal и т.н. (е, това за Корн е писано по времето на вторият им албум, когато понятието "нео-метъл" не е било и сънувано от някой). Та кое е най-абсурдното нещо, което сте чували? П.П. Ако някой ми каже какъв стил трябваше да му отговоря, че е HIM ще бъда много благодарен. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
"...death-metal gupata Linkn Park и black-metal grupata Evanescence..."
в IRC канал #sky-metal -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Metanoia @ Sep 27 2005, 10:50 AM) (е, това за Корн е писано по времето на вторият им албум, когато понятието "нео-метъл" не е било и сънувано от някой). Спокойно, същото се чу и преди някоя и друга година във връзка с последния им албум - "Take A Look In The Mirror". ![]() HIM, погледнато малко по-свободно, са готик рок. Иначе едно доста любопитно определение, което съм чувал, гласеше, че Running Wild са дуум метъл. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Therion - gothic rock
тва ако не е абсурдно, лол Therion са ми супер любима група! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не мога да се сетя точно в момента. Обаче доста често Media Player ми изписва ебати нещата като pop rock. Anthrax например, ама имаше и по-фрапиращи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Sep 27 2005, 11:20 AM) Therion - gothic rock тва ако не е абсурдно, лол Абсурдно е да ги затварят в рамките на само този стил, но е безспорен факт, че в музиката на Therion има немалко готик елементи. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами тва че група Death свирели death metal достатъчно абсурдно ли е?
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
ми баш death са си
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Sep 27 2005, 01:02 PM) Ами тва че група Death свирели death metal достатъчно абсурдно ли е? ![]() Ни най-малко!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Само аз ли схванах или наистина Мишо се шегуваше?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз лично чаках да видя колко
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъщност най-безумните определения, които съм чувал, са били за Distorment.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Sep 27 2005, 07:20 PM) Само аз ли схванах или наистина Мишо се шегуваше? ![]() Не, не се шегуваше, а смяташе, че са симфоничен power с женски вокали. ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 27 2005, 10:14 PM) Всъщност най-безумните определения, които съм чувал, са били за Distorment. ![]() ![]() Пък то к'во било? ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Тригонометричен power metal, разбира се
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тригонометричен са, защото след като изпееш някоя песен и ти се продират синусите.
Ако питаш мене, баш симфоничен пауър със женски оперни вокали са ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Sep 28 2005, 07:14 AM) Цитат(feather @ Sep 27 2005, 07:20 PM) Само аз ли схванах или наистина Мишо се шегуваше? ![]() Не, не се шегуваше, а смяташе, че са симфоничен power с женски вокали. ![]() ![]() Yeah, baby. И дракони, и дракони! ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Orgy - Death Pop
добрия стар " Нов Ритъм" -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е те не си ли го бяха измислили сами бе? Почти съм сигурен, че това "death pop" сами си го лансираха от Orgy. Както и Static-X с тяхното "evil disco".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 28 2005, 10:47 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Sep 27 2005, 10:14 PM) Всъщност най-безумните определения, които съм чувал, са били за Distorment. ![]() ![]() Пък то к'во било? ![]() Аз пък си мислех, че е agro-pop grindcore с фентъзи елементи (и женски вокал, разбира се ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. И Текстовете са писани от Mort.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А бек вокали на Distorment изпълнява вокалистката на Lacuna Coil.
![]() По темата: Доста банални, смешни и т.н. станаха тези смесици в жанровете в метълъ. Музиката е хубава или лоша. А още по-смешно е като започне някой тук да спори за тях. Пускам спор... дайте ми анализ на жанра джибри метъл с готик елементи? Иначе тук има някой доста забавни определения за разни банди. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Sep 28 2005, 04:12 PM) А бек вокали на Distorment изпълнява вокалистката на Lacuna Coil. ![]() Cristina Scabia - Една от малкото певици, които съчетават хубост и глас. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Беше определение за Мейдън от което паднах под масата :
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Пичове (и пички, респективно), може да си мислите, че се ебавам, ама имало стил math metal.
Те т'ва ако не е въведено от колеги семегейци е па на... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, ти пък откри топлата вода...
![]() А за тригонометричен метъл чувал ли си? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ми за Limp Bizkit преди пишеше 4е са Hard Pop
Rage Against The Machine пък били Shock Rock (....ФЙАХАХхахахХАХАХАДЦАСНОЬЙАИ) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(falio` @ Oct 5 2005, 01:36 AM) ми за Limp Bizkit преди пишеше 4е са Hard Pop Отива им, между впрочем. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(falio` @ Oct 5 2005, 12:36 AM) ми за Limp Bizkit преди пишеше 4е са Hard Pop Ако не беше тъпо името на стила щеше да отговаря на истината до голяма степен. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Traktoroth - True Unholy Croatian Agro Black Metal
Хмм... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 12:55 AM |