![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Anger Management - не е от новите филми, но пък е доволно тъпа комедия.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Dust Factory...тъп колкото си искате...
Must Love Dogs...много сладко филм4е:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Memento
![]() Дам, всички, които ми разправяха как това бил ебати якия филм, се оказаха прави. Просто гениално творение, според мен! Ако някой все още не го е гледал... да поправи тази грешка при първа възможност хехе. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
^съм .. бая отдавна.. да така е!!!!!!!!!! страхотен е!
![]() бтв "Ванила скай" гледал ли си? ако не - заслужава си! -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Изгледах и аз SAW. Не е лошо, не ми хареса колкото "кубовете", но става.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Да си поговорим за страшните филмчета....абе вие гледаите Фреди срещу Джеисън пък после ще говорим....
-------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
"Зорба - Гъркът" Покъртителен филм. Как съм го пропускала досега незнам, но добре, че ми попадна. С доста смесени чувства го гледах. Това е филм, който няма да остарее. Силен, емоционален и човешки.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
A Brilliant Madness - документален за John F. Nash (лауреат на Нобелова награда за икономика 94 година. За развитие идеите на Теория на игрите и приложението им в икономиката и военното дело). Лично за мен велика личност, дала много на науката и преборила една страшна болест.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Изгледах няколко епизода на X-Men Evolution. К'ва е тая шибана мода да превърщаш комиксови герои в смотани тинейджъри с разните им там "тийн проблеми" и глупости, *ба ти. Споко, човече
![]() П.С. Изгледах още няколко серии и не е чак толкова тъп (като за детски филм) ама т'ва е наистина дразнещо. И не е само с X-Men, въпреки, че другите (Batman, Spiderman, ала-бала) никога не са ме кефили. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Meet The Fockers
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Аз пък гледах двете части на Firestarter. Първата част е много добра, втората нещо са я поосрали ама пак става за гледане. Някаква мацка дето може да запали цял град с мисълта си и винаги има около леглото си 4-5 пожарогасителя, в случай че санува кошмари
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
мерси за сайта...ама тая другата подробност незнам дали ще успея да я изтрая
![]() ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Alien Planet
Май попада в категорията на научно популярните. Филмът симулира мисия до непозната планета, одалечена на светлинни години от нас, в търсене на извънземен живот. Готиното е че е технически издържан и липсват брутални измислици (като изключим напълно измисления свят, който се изследва в течение на филма ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Oct 10 2005, 01:03 AM) Аз пък гледах двете части на Firestarter. Първата част е много добра, втората нещо са я поосрали ама пак става за гледане. Някаква мацка дето може да запали цял град с мисълта си и винаги има около леглото си 4-5 пожарогасителя, в случай че санува кошмари ![]() дам...як филм.Между другото той е по роман на Стивън Кинг. Аз пък гледах една простотия - "Фантоми" по Дийн Кунц. ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
Гледайте Tim Burton Corpse Bride !!! МНого добро анимационно филмче за възрастни:) и много добра идея за визуализация на всичко:)
-------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
о,не не не не! това е ужаснооооо!^
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
e на мен ми хареса! просто изказах мнение:) не те карам да гледаш;)
-------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
^а аз имам някакъв спомен, че го мернах в ДЦ-то.. ама ся немога го намеря...
![]() ![]() иначе сега смятам да си пусна да гледам "Red Eye"2005 ps: sprqh go..drug pyt ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Наскоро гледах "28 дни по-късно" - лудница. Саундтрака на филма беше добър - някакъв психоделик рок - дуум-готик (филма е британски, затова) дето много добре се връзваше с психичното състояние на главния герой докато се разхождаше по пустите площади на Лондон. Една прекрасна сутрин той се събужда и открива, че е единствения останал жив в града, а някакъв страшен вирус е заразил всички хора, които избесняват и се избиват едни-други. Голема касапница беше!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
The Devil's Rejects
![]() Е тва е the real shit! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На мен "House of 1000 Corpses" ми допадна повече. По-неподправен и веселяшки беше. Тук Zombie се е напъвал да направи нещо сериозно, но не мисля, че се е получило по най-добрият начин.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
40 годишен девственик- има6е доста забавни моменти
![]() Cinderellaman - хареса ми много и като история и като екранизация.. -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ehehe...тъкмо дърпам Девственика и мислех да питам дали е як...
![]() Legend Of Earthsea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Гледах "Джо парцала"
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Гледах L'Empire des Loups. Беше сравнително по-добър от очакванията ми, които, общо взето, бяха за поредната френска пръдня. И все пак щеше да е по-разумно да изгледам Once Upon a Time in the West за 9ти път
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Green Street Hooligans добър филм. Хареса ми! Напълно подкрепям АренаБГ за това, че го препоръчват.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Каквото и да става никога не гледайте филма "Селото" - зверска тъпня!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 23 2005, 11:02 AM) Каквото и да става никога не гледайте филма "Селото" - зверска тъпня!!! Много, много зле! Пълна загуба на време ![]() -------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 08:30 PM |