![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
А с какво класовата борба е "по-добра" и смислена от расовата
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 5 2003, 10:15 AM) И каква е тая добра кауза???? Бати цикъла. Това го питахме и 2 страници преди това и никой не каза. КАКВА Е ШИБАНАТА ДОБРА КАУЗА??????????? Kauzata si e super dobra q si predstavete edna "4ista" naciq bez mangali bez julturi i bez wsqkakvi drugi utrepki. Ako towa e taka nqma da sme na toq hal. Mnogo se draznq na mangalite 6toto durpat naciqta nadolu i zaradi tupata integraciq ne mojem da wlezem w EU! NE SAM SKIN NQMA I DA STANA!!! -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
За мангалите си прав,но и ние имаме голяма вина в случая.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Kauzata si e super dobra q si predstavete edna "4ista" naciq bez mangali bez julturi i bez wsqkakvi drugi utrepki. Ako towa e taka nqma da sme na toq hal. Mnogo se draznq na mangalite 6toto durpat naciqta nadolu i zaradi tupata integraciq ne mojem da wlezem w EU! NE SAM SKIN NQMA I DA STANA!!! ewropeiskiq sayuz da go duha na negri |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не искам да ви обиждам ама сте малоумни...
Цитат Kauzata si e super dobra q si predstavete edna "4ista" naciq bez mangali bez julturi i bez wsqkakvi drugi utrepki. Шибан расист! Умри! Цитат Ako towa e taka nqma da sme na toq hal. Шибан расист! Умри! Цитат Mnogo se draznq na mangalite 6toto durpat naciqta nadolu i zaradi tupata integraciq ne mojem da wlezem w EU! Шибан расист! Умри! Не ми пука дали някой ще реши да ме изрита от тука, защото обиждам другите членове на форума. Ако ще се толерират такива расистски изказвания по-добре да не съм наоколо! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Никой няма да те изрита, Стефане, не бой се...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Awe na kakuv ezik da wi kaje 4e ne sam skin ne sam rasist oba4e mrazq mangalite ot dunoto i powurhnosta na du6ata si. Nari4aite me rasist i kakuvto i da e oba4e ne moga da se primirq s polojenieto , w koeto sme i za wsi4ko winq mangalite taka 4e biraaaaaaaaaa
![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ed_Hun†eR @ Nov 6 2003, 09:31 PM) Awe na kakuv ezik da wi kaje 4e ne sam skin ne sam rasist oba4e mrazq mangalite ot dunoto i powurhnosta na du6ata si. Nari4aite me rasist i kakuvto i da e oba4e ne moga da se primirq s polojenieto , w koeto sme i za wsi4ko winq mangalite taka 4e biraaaaaaaaaa ![]() Абе и те носят вина,но не цялата.Не можеш само тях да обвиняваш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 19-August 03 Потребител N: 238 ![]() |
Да мрът мангалите!Само за това мога да ги уважавам скин4етата,ина4е нямам особени симпатии към тях...не съм се срещтала с върли скинари,пък и какво ли означава върли такива???Тукашните са доста прости хора...и страхливи,ама нека живуркат скапания си живот и да трепят циганите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Nov 6 2003, 08:03 PM) Цитат(Ed_Hun†eR @ Nov 6 2003, 09:31 PM) Awe na kakuv ezik da wi kaje 4e ne sam skin ne sam rasist oba4e mrazq mangalite ot dunoto i powurhnosta na du6ata si. Nari4aite me rasist i kakuvto i da e oba4e ne moga da se primirq s polojenieto , w koeto sme i za wsi4ko winq mangalite taka 4e biraaaaaaaaaa ![]() Абе и те носят вина,но не цялата.Не можеш само тях да обвиняваш. Za men te sa osniwnite winownici zaedno sys oprawlqwa6tite. Nali znaete, daite mi wlast i za 1 mesec 6e opravq Bulgraiq ![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Awe na kakuv ezik da wi kaje 4e ne sam skin ne sam rasist oba4e mrazq mangalite ot dunoto i powurhnosta na du6ata si. Nari4aite me rasist i kakuvto i da e oba4e ne moga da se primirq s polojenieto , w koeto sme i za wsi4ko winq mangalite taka 4e biraaaaaaaaaa i az ne sym rasist i gi obwinqwam za po4ti si4ko mangalite ... daje sq wyww vtu ima nqkwi para6utisti po prawitelstwena programa na4alna pedagogika s romski !!!!!! kwo e twa nii da ne sme w indiq weeeeee ina4e nii sme si winowni 6toto pozwqolqwame na tiq djuwotni da ni sa ka4at na glawata ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Aбе те ми казаха , но забравих или не запомних:)))))))PETER -много гот:))))
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат daje sq wyww vtu ima nqkwi para6utisti po prawitelstwena programa na4alna pedagogika s romski !!!!!! kwo e twa nii da ne sme w indiq weeeeee Другарю, замисли се. Ако не им позволяваме да говорят и учат родния си език, ние се превръщаме, да речем, В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!!!!! Това с езика им е основно човешко право, гарантирано с тонове международни спогодби, устава на ООН и кво ли не още. Толерантността към малцинствата е признак, че се превръщаме в цивилизована страна, а не няква дива источна помия. Освен това от последните 50-тина години от историята ни можем да се похвалим главно с това - в България е нямало кланета на етническа основа(виж Югославия за справка). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат QUOTE daje sq wyww vtu ima nqkwi para6utisti po prawitelstwena programa na4alna pedagogika s romski !!!!!! kwo e twa nii da ne sme w indiq weeeeee Другарю, замисли се. Ако не им позволяваме да говорят и учат родния си език, ние се превръщаме, да речем, В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!!!!! Това с езика им е основно човешко право, гарантирано с тонове международни спогодби, устава на ООН и кво ли не още. Толерантността към малцинствата е признак, че се превръщаме в цивилизована страна, а не няква дива источна помия. Освен това от последните 50-тина години от историята ни можем да се похвалим главно с това - в България е нямало кланета на етническа основа(виж Югославия за справка). da go u4at ama da imat izpiti koito az primerno kato recdowi student sym karal ... tesa edin tip para6utisti wlezl6tot nqkoi kazal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
само едно мога да кажа...НЕ СТАВАТЕ ЗА БОЙ-ФРЕНДОВЕ!!!!!!!
иначе има и свесни ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Q inetersno. Oti ne staali?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тряя да има някъв по описващ тая измет отговор в анкетата
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
о,леле маико!^да,наистина е глупаво...ама ако по4неме да си говориме за глупави неща...
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Пряко включване от Чужбината, където всеки българин е малцинство, за Атака не са и чували, а скиновете слушат теxно и избиват комплекси.
Жалко, много жалко, че в България не се говори за престъпленията нa националсоциализма, така както се прави в Австрия и Германия например. Жалко. Защото един човек, който е запознат с произхода на тази идеология, с развитието и и с начина, по които влияе на психиката и методите, чрез които достига до хората, с последствията от нея, не може да бъде расист. Не може. Гадно е да вървиш по улиците, да говориш родния си език, а хората да те зяпат, сякаш си им изял третото. Гадно е, да минаваш покрай билбордовете, на които пише, че със съществуването си отнемахс на някого моралното и свестено право на нещо. Не може да си българин в Австрия и да си расист. Просто тук разбираш, какво представлява това. Расистите ме мразят, защото съм българин. Питам аз, това не е ли достатъчно основание да не мога да ги гледам. И как точно патриотизмът на някои нашенци се връзва със симпатиите им към разни парламентарно представени крайно десни политочеки формации, които имат същото мнение за българите, каквото и българите за циганите. Цитат ne sam skin ne sam rasist oba4e mrazq mangalite ot dunoto i powurhnosta na du6ata si Ти мразиш цигани. Расист си. Няма, какво друго да си. Шибан расист! Умри! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
^това много ми хареса
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
хахахахахах
ба си шбаните нацита, бе вие сте малоумни бе - циганите били виновни за всичко в държавата + управляващите - по-дебилно изказване от това не бях чувал... абе човече, ти замислял ли си се, че престпленията на всички цигани взети заедно, за една година, не се равняват и на една хилядна от това, което крадат от държавата боклуци като Софиняски приемрно или протежетата им от бившите силови групировки... Не можеш ли да разбереш, че когато един циганин открадне 2 кокошки той трябва да си понесе наказанието, но това е малко престъпление сравнено примерно с източването на 150 млн лева от ДДС...примерно да сравниш пръдня с атомна бомба:)))) А и не забравяйте всеки народ си заслужава управниците! Но за нацитата не трябва да има милост! Комплексирани боклуци, които си мислят, че като са се рошили еди си какви и са по-добри от някви други дето са се родиши не знам си какви - я отидете в Берлин и кажете на някой истиснки нацист зик хайл - само като разбере, че сте от БГ и ша ви смачка мутрата! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Скинарите? Кои бяха тия, онея селски гъзари, дет ходат с прилепнали дънки и грозни якета и си бръснат главите, ако си прежалят гъзарската прическа?
В България положението е толкова трагично с идеологиите... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всеки човек има право да вярва и прави каквото желае, докато не започне да пречи на друг човек. Стане ли това, въпросния паразит трябва да бъде игнориран, не помогне ли - да бъде унищожен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
Цитат(Niilo @ Oct 11 2005, 10:51 AM) Скинарите? Кои бяха тия, онея селски гъзари, дет ходат с прилепнали дънки и грозни якета и си бръснат главите, ако си прежалят гъзарската прическа? В България положението е толкова трагично с идеологиите... НЕ!!...доколкото знам това са хора, които се правят на супер националисти.....мразят различните от българската етнически общностилллнай-вече турците, циганите..... ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
*Слаш се шегува*
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Обичам наци скинове! хаах
Подозирам че някои от тях са слушали по-малко наци ой! от мен дори, но това няма значение. Важното е да има кого да понатупат а когато се причислят към подобно съсловие имат някакви определени цели за побой хаха еа пиша идиотщини но просто темата ме вълнува прекалено много аххах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Хахахаха къв ой те повечето слушат чалга
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Може ли един информативен въпрос към автора на темата и всеки скин, който влиза тук:
Опиши с няколко думи за какво точно се бориш и как смяташ да го постигнеш. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
много точен вапрос!!!
![]() ![]() -------------------- There's so many different worlds
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 01:15 PM |