![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Angerpoint и Zaplaxa ще свирят на 7-ми ноември в "О! Шипка". Вход: 3 лева, начало: 22:15.
Zaplaxa планират да издадат дебютното си EP в близкото бъдеще. То ще носи заглавието "The Agrlesson EP". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Кой ще ходи? Аз имам намерението.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз също имам намерението.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сори, за това, че поствам след себе си, но мсиля, че този линк е важен за темата, аи и заслужава съответния bump
![]() mp3: Angerpoint - Beyond The Walls Oт тук пък можете да свалите 3 парчета на Zaplaxa. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 26 2005, 11:07 PM) Аз също имам намерението. ![]() Щурмовакът на смъртта? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Oct 27 2005, 01:09 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Oct 26 2005, 11:07 PM) Аз също имам намерението. ![]() Щурмовакът на смъртта? Засрами се, че питаш! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако хората се срамуваха от идиотските постове, ти трябваше да си умрял от срам
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 26 2005, 11:07 PM) Предполагам и шурмовакът на смъртта ще дойде. е иска ли питане -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам само да кажа, че и двете групи направо ми махнаха главата.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:13 PM |