![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(feather @ Oct 29 2005, 11:08 PM) Именно, Тежкия направо се разцепва от забавления. Не се учи от него. ![]() Тва пък какво ще да означава? ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Означава да не се бъзикаш с кака си feather, че тя все пак е момиче метълка... разбираш за какво иде реч.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Цитат(Slash @ Oct 30 2005, 09:01 PM) Моето шило е извито леко загадъчно влево... айде да си направим тема за шилата. ![]() Slash, е брао бе мойто момче! Тема за шилата! Ми да зема да турна една тема дърводелство, шев и кройка та за всички да има мегдан. А после feather i Warror of Ice на мен ми се карат, че дивотии дрънкам. Е брао. Аз съм потресена. Направо покъртена. Ц, ц, ц... Иначе шалом какичко и на теб и ама наистина не вилней щото кака ти feather е яко зла ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(lelqLora @ Nov 1 2005, 05:53 PM) Иначе шалом какичко и на теб и ама наистина не вилней щото кака ти feather е яко зла ![]() Кака ви само това чака...дебне! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(feather @ Nov 2 2005, 08:35 PM) Цитат(lelqLora @ Nov 1 2005, 05:53 PM) Иначе шалом какичко и на теб и ама наистина не вилней щото кака ти feather е яко зла ![]() Кака ви само това чака...дебне! ![]() ![]() Страх ме е -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Е не боооой се де!Нема се плашиш. Много сме, силни сме, някои сме прости, така че ....
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(lelqLora @ Nov 3 2005, 04:53 PM) Е не боооой се де!Нема се плашиш. Много сме, силни сме, някои сме прости, така че .... Споко мене не ме е шубе макар да ги знам кви са жените металистки.... ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Кви сме, а?
![]() Кажи си, кажи... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Nov 3 2005, 07:59 PM) Кви сме, а? ![]() Кажи си, кажи... ![]() Само се бъзикам...засега ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
То имаше една тема за КАКИЧКИТЕ* металистки майче...
![]() П.П Какичките ми звучи малко смешно ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:49 AM |