![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Нямам какво друго да кажа. Това сме аз и брат ми. Еднояйчни близнаци, от различни майки сме. Съдба. На снимката съм от ляво. Искам да си намеря добра булчица с хубава зестра. Обичам керевиз и праз лук. Имам колежка която работи в екарисаж. Оп извинявам се, крематориум. Не мога да пиша, лошо чета. И както е казал народния поет от с. Краводер "чувам юрдечки, роним мамули". ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Имаш ма, а за зестра, че ти дам космически кораб клас Ц. И ч'ти играем на сватбата, ако каиш, ч'ти играем и на бъчва, стол и heroes 3.
-------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Леля налази форума! Сметам че дните на мир и спокойствие бяха до тук.
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Ма Цветков бе мама, ма аз тоя космически кораб клас Ц. от кога го чакам ма? Ти знаш ли брат хората на запад? Изпопренадах се бе, аман.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Скъп е бензина и не мога да ти го докарам. Ела си го вземи, паркиран е под тополата. И стига се оплаква.
![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Како Лара ще ми изпълниш ли 1 желание? Искам Костенурките Нинджа. Пуснеш ли ми (Костенурките де), че ти пеем кат' Веско Маринов, даже че ти се фанем, за сърцето че ти се фанем.
![]() Па на таз картин - епа яка си. Дай ушна обиколка, това-онова...? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е аз да не съм гнома на брадавиците, феята на зъбчетата и сестра й феята на косопада, женена за брата на гнома на брадавиците - клозетния гном, взети заедно, че да изпълнявам желания? 30 лв. и тогава Ностенурките Кинджа
![]() А Гз, ти лелко да не знаеш, скъп бил бензина... ми ш го буташ бе! Ти мъж ли си или лукова глава? Или най-близкия плод и зеленчук? -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Би' му майката, ти бълваш повече глупости и от мен дори.
![]() Ми така де... да се веселим трябва - бира и бахур да има. Все пак тук не е "Искрено и Статично," или пък от онея вестници, които четеше систъра ми едно време - "Лична Драма" май се казваха... ![]() Ама такъв рев с тия вестници, не мога да ти опиша... Мисълта ми беше за ушната обиколка... явно сега има влажност в ушите ти, защото времето е студено, и в моите уши се наблюдава такова явление... трият се с вар и газ... или заз и праз, каквото беше там, и се лекуват. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Лична крава" Знам ги аз тез палавници. Много аграрно-лирическо четиво е туй. Всеки герой иска да изгради личната си легенда, ама все някой кретен му хвърля я камъни, я керевиз в градината. Друг път се оказва, че страда от несподелен запек. Каква мъка има по света, ех.... Аз за това спрях да го чета. Сега съм на вълна руски класици.
А ушите не знам с какво се лекуват, ма онова с газ, мас, праз и железобетонни дрожди от завода в Хасково (правят ги от равни части кайсиево желе и бетон) май е за тия дето страдат от буби и мазол на дванайсетопръстника. Ма тфа не е баш 100% сигурно инфо. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси за инфото, ще си го сейфна на харда.
Бубите (според мен), са нещо свещенно. Защото извинявай, но жена без буби е като целувка без мустак - не върви. ![]() БайДъВей лельо, ти била ли си като млада чавдарче, при комунизъма? Защото винаги съм се питал, аджеба какво е чувството да си чавдарче? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Размина ми се за 1 година.Тфа е шото съм маааалко по-млада лелка. А щях да бъда култово чавдарче, ей! Ама паднА комунизЪма и край бате!Ни чавдарчета, ни поинерчета, ни председател на комсомола.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(lelqLora @ Nov 1 2005, 06:29 PM) Размина ми се за 1 година.Тфа е шото съм маааалко по-млада лелка. Опа! И криеш от аудиторията колко по-млада, ЩО? ![]() Абе като говорим за комунизЪМА, подарък за едно ах-а чавдарче: http://ramires.bol.bg/Todor%20Jivkov/ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мухахахахахах е брао! Ей тия неща знаеш ли от кога ги търся да си шитна у моя си кФорум! МЕрси!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен пък ме преебаха за една година да стана пионерче и какво от това? И бензин наистина нема!
-------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде бензина му бил проблема. Ми с нафта бе! Или в краен случай 1 към 1 вода и оцет и глей как върви, ей!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Slash @ Nov 1 2005, 06:36 PM) Би' му майката, ти бълваш повече глупости и от мен дори. до тук беше с царството на Слаш...моите поздравления Лелче...таквоз чудо не бяхме виждали отдавна маи....ех...(спомени).аиде и следващия път малко пове4ко се задържаи на едно място:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Nov 8 2005, 03:57 AM) до тук беше с царството на Слаш...моите поздравления Лелче...таквоз чудо не бяхме виждали отдавна маи....ех...(спомени) Но аз знам, че ти с едно мнение можеш да сложиш в левия си чорап мен, барабар с Кака Лара. Аз вярвам в твоята простотия. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
определено нещо свежо,как се смях като четох тия постове,верно,кефиш
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ахахахаха не не е не ененнеенне ааааааааа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде ми е поста? Няма го! Защо? Какво? На бас, че оня дървар Аре Затвори Очички пак е тарашил. Да му наврем главата в кацата с кисело зеле? О, свещена простота, о питка с кюфте.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
леле мисля че след всичко исписано тук детското в мен се самоуби
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това значи ли, че ще спреш да си тъпо дете сега?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Queen_Of_Snow @ Feb 8 2006, 06:10 AM) леле мисля че след всичко исписано тук детското в мен се самоуби ![]() А при всеки твой исписан пост, детското в мен изчезва безкрайно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^и при мен,и при мен!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Лелята е веднъж!
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
еее....баси и децата сте...леля uber alles!
![]() ![]() ![]() Edit:и вижте с кфи яки аватариии бееее...това е баси якото чудовище...а предшественика му розовото прасе?аз чудовището ще го нарисувам и ще го занеса в детската градина да го покажа на у4ителката,..."ето това моята леля си го гледа на тавана" ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахахаха. Недей. Горката учителка. Няма по-яко нещо от това да спамиш в собстевната си тема ахахахахахха
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Ебаси представянето !!!
![]() Лелче, фен -клуб щ`ти напраим !!! Радиопредаване можеш да водиш, па и по теливизуро да излезнеш !!! Покъртително просто ! Кърти и извозва (и бродира, като всяка Леля !!!) ![]() Пропуснал го бях аз, но отсега вовеки темите на Леля Лора ще се четат с интерес !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
искам ги тия емотиконкиииииискам гииии : ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:00 PM |