![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Uff! ami az tykmo napisah edno kratko review, no ,nali sym typ, iztrih go bez da iskam i sega ne mi se pravi drugo osven da pitam, kakvo mislite za nego.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Страхотен албум, добра изненада. Чакай ревюто му в следващия брой на S.M.F
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Още не съм го преслушал, ама се надявам да има повечко жица, че нещо почнаха да омекват.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Nov 10 2005, 05:37 AM) Страхотен албум, добра изненада. Чакай ревюто му в следващия брой на S.M.F А това кога ще бъде? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Добро албумче. Може би леко над нивото на Reise Reise...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Albumyt e welik! Prosto nqmam dumI!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
От първо слушане не ми хвана ухото почти нищо
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Nov 11 2005, 03:11 PM) Цитат(InsArt†ure @ Nov 10 2005, 05:37 AM) Страхотен албум, добра изненада. Чакай ревюто му в следващия брой на S.M.F А това кога ще бъде? Около 21-ви този месец... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
оки-доки.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
На първо слушане - приятен албум в типичния за Rammstein стил.
Нищо ново => нищо по-добро от преди. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не съм съгласен, последните два албума са доста по-различни от предходните. Взели са само мелодичността на някои песни от "Mutter", нищо повече. За съжаление...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 17-November 05 Град: Over The Кофа And Far Far Away... Потребител N: 1026 ![]() |
Aлбума е достойно допълнение към тяхната велика дискография
![]() Испанската песен мачка! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 25-November 05 Потребител N: 1039 ![]() |
на първо слушане ми направиха впечатление /добро/:
"Benzin" /пиромания юбер алес/ "Te Quero, Puta" ![]() ![]() "Spring" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
СТРАХОТЕН АЛБУМ !!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 16-May 06 Потребител N: 1343 ![]() |
Гледам никой не се е изказал отрицателно...на мен ми хареса, не отричам, но колкото предишните, няма го старото звучене вече ми се струва...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми, явно няма да довживеем втори шедьовър, като Mutter.
![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Рамщайн имат няколко хубави танцувални парчета, цял албум хубав от тях не съм чувал, камо ли последния, който за нищо не става.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Еми, явно няма да довживеем втори шедьовър, като Mutter. ![]() ![]() Опредeлено е така. Тая група умря, както обикновено става. В първите три албума няма лоша песен просто. Да не говориме, че Mutter беше ебаси доброто нещо ever. Даже като излезна преди 5 години, си го купих оригинален. ![]() Сеа, бате... Айде, в Reise-то има 2-3 добри песни, ама не са от високата класа на предишните. В Rosenrot няма нито един добър трак. Не може просто да се направят 2 албума за 1 ден и да се очаква нещо cool. Явно тия дълги години между първите 3 албума доста са си заслужавали, heh. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз лично харесвам повече Rosenrot, но и от Reise Reise Mein Teil да кажем не е за изпускане. Нелоши албумчета са последните, но просто сами си вдигнаха много летвата с Mutter и на неин фон са слабички. Някак там Линдеман и компания успяха да направят една огромна крачка напред в композиционно отношение, без да губят много от старто си звучене. Сега, за съжаление, бандата лееко се преориентира към по-лекичък стил... По-към мейнстрийм, дето се вика.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 16-May 06 Потребител N: 1343 ![]() |
Не се хващайте за сламката...факт е, че reise reise е направен 'нарочно', защото групата е имала да си довърши договора с компанията и просто е трябвало да запише един албум още. Ако се сещате преди него имаше слухове за разпадането на групата. Еми то албум на сила не става...този сега последния не знам за какво е направен, не съм се интересувала, ама сигурно е с подобна цел. От такива начинания добри албуми като първите не мисля, че има начин да излязат...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Rosenrot продължава започнатото в reise, reise. Албума е добър, но липсва нещо от по-старите неща. Явно групата е решила да олекотява стила си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
I can tell. Btw, не е ли "Da schlagt es links"?
![]() Деба, аз като се замисля... трудно ми е да реша коя най ме кефи. Ми, целият Mutter, ебаси. Всички песни са толкова силни, че не е истина. Може би с леко изключение само Zwitter. Иначе от Herzeleid, Ramstein е мега добра просто с тия бавни и тежки рифове, с интрото с витлата. Да не говориме за умопомрачителните лирики. Култ, бе. Кво ми говориш. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
не ми харесва особено таз песен rosenrot
а и текста е мн тъп и скапан !!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Еми пич ,и аз тва се чудя кфо толкоа му хатесват на "Мутър".Вярно страхотен албум е ,но .....Бих казал с чисто сърце ,че "Rosenrot" е по добър !
П.С.Не ми се нахвърляйте.Всеки има право на вкус. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Албумът им бива, но наистина като "Mutter" едвали ще излезе втори
![]() -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ми е чудно как така на всички има харесва само Mutter или него сте го слушали най-много?! Ами не е ли нормално? Слушаме тозим който най-много ни харесва... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може бе, кой е казал, че не може, Mutter беше началото на един нов, по-мелодичен Rammstein, който видяхме до къде стигна...но албума си го бива наистина, не смятам обаче, че е тооолкова по-добър от старите...мисля, че е наравно с другите свои предшественици и никак на нивото на следващите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
Тва парче ме разцепва от всякаде както почти всички песни на Rammstein
![]() -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:29 PM |