![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
За съжаление концертите с участието на The Hurt Process се отлагат, поради лични проблеми на групата. По всяка вероятност такива ще има скоро в България - информация за тях ще бъде обявена, когато всичко е договорено.
Концертът в Русе ще се състои без участието на The Hurt Process, относно концертите във Варна и София още няма яснота, но до няколко дни ще бъде обявено дали ще се състоят и с кои групи. RE-ACT & YEARS OF PAIN present [b]23.11.2005 (сряда) София, клуб “О! Шипка” J'M'EN FOUS (experimental chaos punk) (Switzerland) +EMPTY FACE (sofia punk rock) start: 22,30 / entrance: 4 leva На 23-ти Ноември в Софийския клуб “О!Шипка” ще гостува Швейцарската група Jmenfous - самите те определят стила си като "странна смесица от пънк, джаз, метъл и какво ли още не..." - бегла представа какво означава това може да добиете като изтеглите и чуете парчетата от техния сайт: http://www.jmenfous.ch.vu От българска страна на този концерт ще се представи младата Софийска мелодик-пънк банда Empty Face, която вече е добре позната на местните пънк-рок маняци. инфо: http://hc-spirit.hit.bg/ http://www.reactmusic.net/ Този коментар е бил редактиран от falio` на Nov 13 2005, 11:52 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
във Варна е възможно у4астие да земат и Another Day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
съжалявам 4е пускам нов пост но мина време а и то и без тва само аз си пиша, та така:
Another Day окончателно ще земат участие заедно с Crowfish и The Hurt Process във Варна. цени за отделните концерти: Русе - 4 лв. Варна - 5 лв. София - 7 лв. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(falio` @ Oct 26 2005, 11:14 PM) 3. Декември (Събота) – Варна The Hurt Process + Crowfish, Another Day Начало 20.00 Вход: 5 лв. Клуб: “Зона 51” ![]() Кога ли обаче варненци ще се похвалим с клуб с по-големи възможности от Зона 51. Само като си помисля колко претъпкано става и как едва се побират ... да кажем 60 човека /даже по-малко/, направо ми се отщява да ходя. Ама какво да се прави ... Another Day, Crowfish, няма как. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат самите те определят стила си като "странна смесица от пънк, джаз, метъл и какво ли още не..." Айде бе, джаз ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
The Hurt Process :bi4am gi: обаче О!Шипка и малки дечица не се съвместяват ебаси. трябва да се поплаче по тоз случай (в душата си съм емо!)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
04.12.2005 (неделя) София, клуб “О! Шипка”
MINDOWN (emocore) ![]() start: 22,30 / entrance: 7 leva -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
7?!wow...ноогу бе:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
emo = комерс = факт
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
...= who gives a fuck?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
e как сме се уредили пак хаха ...
ще ги видим -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Nov 8 2005, 06:47 PM) 7?!wow...ноогу бе:) аз не за 7лв а за групата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
супер са групите е.
Mindown откога ги 4акам да дойдат тука. Много добра група. готов е плаката за концертите в Русе и Варна: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
xexe щом казваш
![]() EDIT:какво им харесваш толкова ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми слушах ги преди пи4ка си лелина като бях в Пловдив ноември миналата година и много ме впе4атлиха кви добри музиканти са. виртуози!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(falio` @ Nov 9 2005, 12:49 PM) Ми слушах ги преди пи4ка си лелина като бях в Пловдив ноември миналата година и много ме впе4атлиха кви добри музиканти са. виртуози! ![]() ![]() axaxaxaxaaaaxaa ![]() скъса ме брато ![]() както и да е.Ти си знаеш, няма да се задявам повече -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ти да не си от групата?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слава богу не
![]() а ти? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за съжаление не
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
за кво на плакатите пише читалище иван вазов като уж трябва да е в Захари Стоянов,където по принцип се правят концертите на Spot
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
stage, абе кой си ти всъщност - иво?
що не ги харесваш mindown, бе. ного яко свирят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(xskacorex @ Nov 10 2005, 09:35 PM) stage, абе кой си ти всъщност - иво? що не ги харесваш mindown, бе. ного яко свирят. ![]() az s1m stoqn ![]() ![]() abe tuka stavaha edni 6turotii, bqha me za4esali edno qko ![]() sviri li sme s mindown o6te kato bqh s1s snuff. brat ot tam gi znam.Mallko si praveh gargara s tqh poneje poznavam basista im dosta dobre-vs16tnost i toi trqbva da me znae. Vs16tnost qko svirqt, dobri muzikanti sa ama svirqt ujasno ednoobrazno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
знам кой си, бе. в смисъл - знам кой е стоян.
иначе майндаун сега са с нов басист. този от smallman. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аххххммпффф и пак не мъ кефът
![]() ![]() едит:вокалист-китарист де сори за грешката -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За съжаление концертите с участието на The Hurt Process се отлагат, поради лични проблеми на групата. По всяка вероятност такива ще има скоро в България - информация за тях ще бъде обявена, когато всичко е договорено.
Концертът в Русе ще се състои без участието на The Hurt Process, относно концертите във Варна и София още няма яснота, но до няколко дни ще бъде обявено дали ще се състоят и с кои групи. гейско! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Гейско, гейско, та към педалско отива ... или в превод - преебаха ни.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ето на това ЩЕ се ходи!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() най-якият концерт в живота ми. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е за кво става дума просто.... Аз в такова пого не бях влизал. Максимално съм разглобен. Велик концерт!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 09:41 PM |