![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Snowwhite @ Mar 19 2005, 03:00 AM) Скоро ще си имам и гайда!!!И тогава...Ех,тогава... ![]() Хехеее, ти страхливата котка и проклетия папагал у вас ще ги побъркаш бе ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Snowwhite @ Mar 19 2005, 03:00 AM) Свиря на класическа китара от 17-18 години,на пиано от 12-ина,пея от 23 и мога да свиря на цигулка малко и на тамбура доста повече.Перкусии и дребни дървени духови не се броят - то е ясно,мисля.Скоро ще си имам и гайда!!! ![]() !! Ей такава жена си търся !!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 19 2005, 06:31 PM) Цитат(Snowwhite @ Mar 19 2005, 03:00 AM) Свиря на класическа китара от 17-18 години,на пиано от 12-ина,пея от 23 и мога да свиря на цигулка малко и на тамбура доста повече.Перкусии и дребни дървени духови не се броят - то е ясно,мисля.Скоро ще си имам и гайда!!! ![]() !! Ей такава жена си търся !!! ![]() ![]() Пробвай се с ShowTime -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
И аз свиря с уста обикновено,мога и с пръсти там вече съм супер,малко просташко ама едвам се научих и са свиря отлично
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Ако в скоро време чуете за някакъв виртуоз на блок флейтата- аз ще да съм
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Може и да мога да правя добри свирки, ама нещо не харесвам мъже за да се пробвам...
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е имаше си специален музикален похват и за жените...
![]() Нема недоволни. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Aug 4 2005, 11:39 AM) Е имаше си специален музикален похват и за жените... ![]() Стига да имат вътрешен мундщук. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Свиря силно казано, по-скоро дрънкам на китара... Свирил съм с Гелето (Switchstance, Strategy X) в ранния вариант на Strategy X, пред публика не съм свирил (ако не се броят репетиционни и купони)...
-------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Slash @ Aug 12 2005, 09:59 AM) Цитат(Beelzebub @ Aug 4 2005, 11:39 AM) Е имаше си специален музикален похват и за жените... ![]() Стига да имат вътрешен мундщук. ![]() Ако са им оперирали сливиците - проблем !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Свиря на китара, най-вече с авери. Но най-много в къщи, че да мога да тормозя съседите.
![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Creep @ Aug 14 2005, 09:17 PM) Свиря силно казано, по-скоро дрънкам на китара... Свирил съм с Гелето (Switchstance, Strategy X) в ранния вариант на Strategy X, пред публика не съм свирил (ако не се броят репетиционни и купони)... Strategy X... ех... Бтв има ли някакви записи? Много, ама мнооооого много искам да си намеря? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Jicata @ Mar 18 2005, 05:27 PM) Искам да свиря на хармоника ![]() ![]() ТОВА го забелязах сега!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Всеки път ще те освирквам хаха подлуди ни с тази хармоника ей!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Уви не подлудява само вас.
![]() Йеах брат ми ми "преподава" барабанче. Имам добра стойка на ръцете хаха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(CuntKiller @ Aug 19 2005, 12:03 AM) Уви не подлудява само вас. ![]() Йеах брат ми ми "преподава" барабанче. Имам добра стойка на ръцете хаха айде ако ще се оплакваме от хармониката верно хехе...аз мисля тия дни като го видя да fuck you fuck you на хармониката |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Хахах..ма той свири с хъс и огромно желание,по-точно не свири,издава някакви гадни звуци
![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лигави се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Цитат(Peter @ Aug 18 2005, 11:33 PM) Strategy X... ех... Бтв има ли някакви записи? Много, ама мнооооого много искам да си намеря? Имах касети, разни записи от "репетиции", ама след ремонта на стаята ми изчезнаха безследно ![]() На MP3-ка имам само Friends, мога да ти я пратя като се прибера от работа... -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Creep @ Aug 19 2005, 12:12 PM) Цитат(Peter @ Aug 18 2005, 11:33 PM) Strategy X... ех... Бтв има ли някакви записи? Много, ама мнооооого много искам да си намеря? Имах касети, разни записи от "репетиции", ама след ремонта на стаята ми изчезнаха безследно ![]() На MP3-ка имам само Friends, мога да ти я пратя като се прибера от работа... Ахам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Aug 19 2005, 02:26 PM) Ахам ![]() Имаш РМ ![]() ![]() ![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Свиря на китара в Distorment. Добре че беше форума, че да се запозная с другите от групата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
свиря на бас китара и съм вокалистка на новата ни грпа Wicked Angels...
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 18 2005, 07:30 AM) свиря на бас китара и съм вокалистка на новата ни грпа Wicked Angels... ![]() Басистите са тъпаци -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 18 2005, 02:35 PM) Басистите са тъпаци ...шибани позьори ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 18 2005, 01:35 PM) Басистите са тъпаци хе хе кой го казва ![]() Иначе свиря на китара в група Сноб.Нещо повече може да намерите тук -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Mar 20 2005, 01:42 AM) ахахаха ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Мен баща ми ме учи да свиря на китара
![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Nov 18 2005, 01:55 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 18 2005, 02:35 PM) Басистите са тъпаци ...шибани позьори ![]() eeee..само обиждате басовете ![]() а аз...аз свиря на китара и пиано и една дървена щуротия,която си купих от една екскурзия.доста забавничко за духачи ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Аз свирех на пиано преди. И сега пак, ама много рядко, щото си нямам пиано в нас. И на гребенче мога да свиря
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:35 PM |