![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Малко късно пускам темата, ама нейсе...
Не знам за тези от вас, които присъстваха на въпросното събитие, но аз останах повече от доволен. Организацията беше на ниво (за разлика от много концерти на SME), всичко стана почти навреме. ![]() Korozy бяха силни както винаги. Изпълниха най-добрите си песни (From Cradle to the Grave, Tervel, Keeper of the Cemetery и др.), както и доста парчета от предстоящия си албум. Love Machine беше малко не на място, но в тяхно изпълнение звучеше добре. ![]() Самите хедлайнери бяха невероятни - проведоха концерта си по отличен начин. Не стояха като истукани, свириха с желание (много се изкефих на солата на Aphazel, макар да се чуваха с известно усилие), нямаха поведение на "звезди". Сет листът им беше много силен, изпълниха парчета от всички албуми, включая дебютния Svartalvheim. Излишно е да казвам, че на Lilith's Embrace и Um Sonho Psycodelico (бисът!) публиката подивя. ![]() ![]() Озвучаването беше прилично, макар на моменти китарите леко да "мажеха". Специално при Korozy клавирът сякаш беше на твърде преден план. Ако звукът бе пипнат мааалко повече, може би някои хора нямаше впоследствие да се оплакват, че не са могли да различат отделните песни на Ancient. ![]() Едно от малкото неща, свързани с концерта, които ме подразниха, е ниската посещаемост. Били са всичко 600 души, а се надявах да са повече... Дано това не откаже Мразек и компания да организират още такива мероприятия! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Супер доволен съм от концерта!!..щото не бях на него
![]() 600 души...явно мацката не е била достатъчно... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
ами за мен какво да кажа- аз вече си изказах мнението на последната ни среща
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а за организацията- като изключим преградите пред сцената които бяха повече от мизерни всичко беше ок. а за корози и клавира- беше си много на място. единственото за корози, което не им хареса е , че много левашки се бяха гримирали. но барабаниста беше много яко облечен- или пото4но събле4ен ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Радвам се че сте прекарали добре...
Дайте някоя снимка на тая мацка... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
ами той данчо снима ама какво е станало със снимките само той може да ти каже
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Може да е станала... лепкава... и сега да не иска да я покаже...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
koncerta beshe prekrasen.
Da, Korozy bjaha dobri, ama po djavolite ot vreme na vreme izbivaha na shibana dance muzika, daje si potropvah s krachence, no v ostanalite sluchaj si otkurtih glavata ot kufeene. Krasota. A za Ancient ne se oplakvakte, tova e brutalen black metal, njama koj znae kakva melodija ili raznoobrazie. I vse pak nashite bjaha po dobrite! A i mi se iskashe da merna njakoj ot foruma, ama njamam jasna predstava za vas, taka che moje bi drug put... -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 4 2003, 03:06 PM) Може да е станала... лепкава... и сега да не иска да я покаже... да бе ..тея пусти фотоапарати ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат Може да е станала... лепкава... и сега да не иска да я покаже... А-ха-ха-ха... ![]() ![]() Цитат ами той данчо снима ама какво е станало със снимките само той може да ти каже Ами и аз незнам. Вчера майка ми ги занесе да ги изкарат, днес трябва да са готови! Цитат Дайте някоя снимка на тая мацка... Ще дам. Мацката определено беше страхотна. ![]() Концертът със сигурност надмина скромните му очаквания. Беше страхотен. Не ми хаесаха единствено феновете. Още в началото се бяха напили като прасета и спяха в тревата. А иначе другото си беше много добре направено. Korozy - определено бяха страхотни. Освен грима им, който не беше подобаващ, си бяха наистина на доста добро ниво. Кофти стана ония гаф с барабаните, ама се преживява. Направих снимки и на тях, ще ги покажа... ако са излезли. Ancient - И те бяха супер, не се държаха надуто, направиха страхотно шоу. Публиката беше малка, но пък дива \m/. Всъщност на по-предишния ден са свирили в Гърция пред 150 пъна [по неофициална информация]. Хубаво беше и че раздаваха автографи... А който казва, че мацката не е служела за нищо... бърка. Пееше ряко, но пък добре ![]() ![]() Жалко, че FuckMeJesus и widowmaker не дойдоха с нас! Другият път, може би... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(widowmaker @ Sep 4 2003, 11:17 PM) koncerta beshe prekrasen. Da, Korozy bjaha dobri, ama po djavolite ot vreme na vreme izbivaha na shibana dance muzika, daje si potropvah s krachence, no v ostanalite sluchaj si otkurtih glavata ot kufeene. Krasota. A za Ancient ne se oplakvakte, tova e brutalen black metal, njama koj znae kakva melodija ili raznoobrazie. I vse pak nashite bjaha po dobrite! A i mi se iskashe da merna njakoj ot foruma, ama njamam jasna predstava za vas, taka che moje bi drug put... ами човеко ти не видя ли 4е имахме среща и пи6е6е за нея във форума мен със сигурност си ме видял- едно такова дългокосо с цикламено-розова коса ![]() а за поведението на ancient наистина много се учудих, че са толкова земни и приятелски насдтроени тва при всички случай е огромен плюс ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 5 2003, 10:44 AM) а за поведението на ancient наистина много се учудих, че са толкова земни и приятелски насдтроени тва при всички случай е огромен плюс ![]() Абе като се замисля - то на практика няма основателна причина да са надути - те са си underground ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
![]() Абе като гледам кои им бяха подгряващи на Ancient изобщо не съжалявам, че не съм отишъл. Изобщо... направо ме шашкат хора, които харесват тези абсолютни позьори и идиоти Korozy... Имат 2-3 по-свестни парчета, но като цяло са си пълна трагедия... някакъв жалък опит за мрачни оркестрации и... абе... като ги знам що за лайна са самите участници в групата изобщо ме е страх да ги слушам. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
Цитат ами човеко ти не видя ли 4е имахме среща и пи6е6е за нея във форума мен със сигурност си ме видял- едно такова дългокосо с цикламено-розова коса не видях друга такава твар. 6то не каза да дойдеш с нас а за поведението на ancient наистина много се учудих, че са толкова земни и приятелски насдтроени тва при всички случай е огромен плюс bi trjabvalo, no se pribrah ot more, neposredstveno predi koncerta i njamah vuzmojnost... a za ciklamenata kosa ... za sujalenije ne sum oburnal vnimanie. drugija put -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
emi nищо ако можеш ела на следващата ни среща- тя е в неделя- можеш да погледнеш в темата за срещите в общ форум
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Абе като гледам кои им бяха подгряващи на Ancient изобщо не съжалявам, че не съм отишъл. Изобщо... направо ме шашкат хора, които харесват тези абсолютни позьори и идиоти Korozy... Имат 2-3 по-свестни парчета, но като цяло са си пълна трагедия... някакъв жалък опит за мрачни оркестрации и... абе... като ги знам що за лайна са самите участници в групата изобщо ме е страх да ги слушам. За свестните парчета - това всеки го определя според вкуса си, пич. Korozy за мен са най-обещаващата родна блек формация и не ми е ясно кое ти дава право (и повод) да ги наричаш идиоти. Като не ти допадат, не ги обиждай - елементарно е... Това, че копират донякъде Dimmu Borgir е отделен въпрос, но оркестрациите им са си на ниво. А дори музикантите от групата като хора да са, цитирам, "лайна", какво общо има това с музиката им?! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз за всичкия блек метъл бих се изказал така, но засега се сдържам
![]() Отишли сте на концерта, накефили сте се... тва е важното! На вас ви харесва... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 6 2003, 06:47 AM) А дори музикантите от групата като хора да са, цитирам, "лайна", какво общо има това с музиката им?! Oсвен, че са позьори - нищо друго. А освен това - не виждам какво им е особено на ниво... имитацията е най-малкия им проблем. Добри са на фона на останалите бездарници в България, но групи като Demonism са с класи, класи нагоре... във всичко. Изобщо нескопосаната им комбинация с българско народно творчество и баналните, безидейни постройки изобщо не ме навеждат на мисълта, че имат какъвто и да е принос в музиката... Поне не свирят фалшиво... и това е нещо. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ебаси ти се оля. според мен си бяха яко на ниво. вокала има много добър глас и го променя по прекрасен начин. звучаха добре, мелодично и разнообразно. мисля , че наистина са добра банда и ми е смешно когато някой наистина прави нещо - за разлика от останалата маса"музиканти" в тези среди, които са доста мизерни- и навсичкото отгоре вместо да намери съпричастност във феновете- творчеството е оплюто........ тъпо е това.
не видях нищо позьорско- но вие великите блек разбирачи сте прекалено наясно и навътре в анализите на музиката. в българия има един кушмарен синдром- хората който предимно се занимават с критика- говоря професионално- са абсолютни лаици. музикални критици- без музикално образование- егати смеха. балетни критици- без да са у4или балет, художествени критици- без да са нарисували и една картина в живота СИ. изобщо хорат в бг умеят да виждат само лошите страни на нещата. za ancient- достатъчен ми е факта, че звучаха по добре от една световно известна ъндърграунд група |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://free.bol.bg/abbath/
![]() Жалко, че на Deadly Kristin няма с хубаво качество: ![]() P.S. Не обръщайте внимание на надписите на снимките ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Metanoia:
Постройките на Korozy не бих ги нарекъл безидейни, а това с фолклорните мотиви в песни като Within The Soul Of Autumn поне за мен е плюс. Хубаво, не са от най-оригиналните групи, но не всеки може да звучи като Arcturus или Emperor... Както каза BELLA, поне правят нещо свое (и по мое мнение - правят го добре), това че не се вписват във вкусовите ти предпочитания не ги прави некадърни. За разлика от едни други хора, наричани от някои музиканти, албумите им не си приличат като клонинги, умеят и да свирят. P.S. По какво съдиш, че са позьори? По факта, че използват corpse paint ли...? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат emi nищо ако можеш ела на следващата ни среща- тя е в неделя- можеш да погледнеш в темата за срещите в общ форум vsushtnost trjabva da pisha vajna tema, do srjada shte sum zaet, no na sledvashtata idvam! -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
Mdaaaa blaze vam, koito ste hodili na toq koncert....ne 4e ancient pravqt gotina muzika, pravim izklu4enie s celiq Svartvalheim i pesenta Lilith's embrace, ama za shouto si e zaslujavalo da se ide...tva 4e e imalo samo 600 napravo e 6okira6to ama za takava grupa tolkova.....teq Korozy kude se butat pri mujete ne mi e qsno, ne znam 4ie mnenie podkrepqm, kato kaja 4e samo Demonism si zaslujavat slu6aneto...tam korozii morozii, dark inversioni, frozen tears ala bala kude sa trugnali izob6to, da sednat pone na coverite da im slagat istinskite imena...be vse edno, blaze vi o6te edin put, 4e ste bili tam...taq godina ancient i soulfly, dogodina hepten hubav metal... bggg
-------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ajajajajajajajajajjajajaja.... Вижте Aphazel без грим -> сладур е
![]() EDIT: Това е пример за хубава метълка!
Прикачени файлове
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да де, за него както и да е, ама съм сигурен че мацката без грим всъщност е бедствие
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат o6te edin put, 4e ste bili tam...taq godina ancient i soulfly, dogodina hepten hubav metal... Ancient da, Soulfly ne !!! a i suvseeem ne si prav che Korozy ne stavat, vjarno che malko se poulivat naposleduk s ligavshtini i 'jenski pesnopenija' kato pripev, ama vse oshte sa na nivo, naj malko che e trjabvalo da gi vidish na tozi koncert. -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Abbath @ Sep 9 2003, 07:57 PM) Ajajajajajajajajajjajajaja.... Вижте Aphazel без грим -> сладур е ![]() EDIT: Това е пример за хубава метълка! блах..изказа се..егати примера ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всеки с вкуса си, Боби...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е... за всеки влак си има пътници, а аз гледам да пътувам само в първа класа B) хаха бъзикам се... май
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами в сравнение с други метълки...тази си е супер...пък и ако случайно поства в този форум...и ако кажа, че не е хубава...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Звукът беше "малко кофти" и после бях почти оглушала(е не само от това ,а и някои от феновете имаха принос)иначе си беше яко.А за мацката-вярно си е готина ама и по-хубави от нея могат да се намерят:)
![]() Абат-кой тук те навежда на тези съмнения? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:55 AM |