![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Dec 10 2004, 07:28 PM) fuck you fuck you fuck you fuck you Amerika !!! Pi**a im mai4ina tupi amerikanci kak moje da go pusnat s pistolet we !!! Maiko milaa ,a mi se mislqt za velika da si e**t maikite smotanqci !!! ![]() ![]() Абе ти вярваш ли си бе, пич? Или просто се престараваш? Нямам думи! Май си нямаш и представа колко тъпо и (най-вече) не на място се изцепи... ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Ne razbiram,naistina ne razbiram....
Kak po dqvolite stava tova-vliza si 4ovek i zastrelva nqkoi?Po dqvolite,ne slu6am Pantera no tova me ubi!Kakvo moje da ti napravi edin muzikant?....Ni6to,nali? V darjava,kadeto za lo6o povedenie v daskalo te tap4at s antidepresanti(i posle cql jivot prodaljavat),mai mislqt po drug na4in... ![]() ![]() ![]() Rest In Peace -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ау лелей горкичките хора наистина...много шит така..и все пак е странно защо ще ги убива,да не горим как въобще са допуснали да влезне с оръжие...бахти и все пак Да почиват в мир
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Измина цяла година от тази ужасна дата, в която си отиде Dimebag.
Почивай в мир. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
RIP
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() R.I.P. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
R.I.P.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Днес се навършват 25 години от смъртта на Джон Ленън. Легендарният член на ливърпулската четворка Бийтълс беше застрелян с пет куршума в гърба на 8 декември 1980 година в Ню Йорк.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Дарел
![]() ![]() ![]() R.I.P. -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 16-November 05 Град: Over the hills and far away....... Потребител N: 1021 ![]() |
За Дарел и за Ленън - НАЗДРАВЕ! Мир на праха им!
Миналата година когато разбрах за това "клане" стоях около десет минути като вцепенен! А и тогава още не се знаеше какво точно е станало. SHIT HAPPENS![I] Все още не знам какво да кажа за този случай. Всичко ми звучи някак нищожно. -------------------- Without the skin, beneath the storm, under these tears the walls came down. And the snake is drowned and as I look in his eyes, my fear begins to fade recalling all of those times. I could have cried then. I should have cried then. And as the walls come down and as I look in your eyes my fear begins to fade recalling all of the times I have died and will die. It's all right. I don't mind.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-December 05 Потребител N: 1068 ![]() |
RIP
![]() ![]() -------------------- Soon or later all of you will come to me!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 09:14 PM |