![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Хайл
Аз съм тъпанар Изчерпвам ли темата ? Mayhem /до '94/, Darkthrone, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Daemonia Nymphe, Omne Datum Optimum, Pazuzu, Blackmore's Night, Era, по образец на останалите ^^ Друг е въпросът, че не обичам ограниченията от тесен кръг музиканти, чиито 'верен до смърт фен омфг' да бъда ;\ Ммда Аз ли съм тва ? -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
ми здрасти тогава.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Драсти. Откъде ти е аватара?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Silenius, станал жертва на графичната ми обработка ^^ ..
-------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти. С графична обработка ли се занимаваш?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хейл! Добре звучиш
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В едно скромно количество ^^
Съответно се чувствам длъжна да отбележа, че с рисуване се занимавам доста по - солидно .. Благодарим иначе .. <3 -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Симпатично. Добре дошла!
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тъкмо разпускам с Ritchie и Candice...
Поздрав: Blackmore's Night - Mono Tanz Ставай да танцуваш, какво четеш... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хейл и от мен! Впечатление ми направи Pazuzu!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
хохохо
добре си дошла.артистична натура,а? => ![]() Цитат Друг е въпросът, че не обичам ограниченията от тесен кръг музиканти, чиито 'верен до смърт фен омфг' да бъда ;\ ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() Туй под аватара радва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Здрасти и приятно писане.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Здрасти.Хубаво представане
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ъъъ...здрасти...*шепне*как разбрахте 4е е женско?
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 9 2005, 08:28 PM) ъъъ...здрасти...*шепне*как разбрахте 4е е женско? ![]() Цитат(†MidiaN†) се чувствам длъжна да отбележа, че с рисуване се занимавам доста по - солидно .. ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми драсти и от мен
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ви :}}
Благодаря и за поздрава, артистичната натура се пропуква от вдъхновение .. ^^ А от половата си принадлежност не съм имала идея да правя топ секретна информация ^^ Дааа .. Pazuzu .. Убедена съм, че работите заслужават вниманието на всички ви .. И вярвам, че който не ги е опитвал, наистина няма да остане разочарован .. .. звуча като цветарка Т.Т -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Е добре дошла:) Градец, годинки...
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(†MidiaN† @ Dec 9 2005, 11:23 PM) Дааа .. Pazuzu .. Убедена съм, че работите заслужават вниманието на всички ви .. И вярвам, че който не ги е опитвал, наистина няма да остане разочарован .. .. звуча като цветарка Т.Т Надали са особено популярни тук... а и името им е тъпанарско. Всъщност знаеш ли какво значи? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност, да, знам какво значи, но не намирам тъпанарското в него и като един наистина забележителен извор на вдъхновение, смятам, че става дума за нещо много представително ^^
Което, разбира се, не би могло да ме лиши от желанието да те запитам, къде е въпросното тъпанарско ? Иначе мога да се похваля, че скоро ще навърша половин хилядолетие ^^ По този повод, всички сте добре дошли на по ена чашка кръв във Чейде ^^ .. Имам бира и спрайт за вегетарианците ^^ -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(†MidiaN† @ Dec 9 2005, 01:45 PM) В едно скромно количество ^^ Съответно се чувствам длъжна да отбележа, че с рисуване се занимавам доста по - солидно .. Благодарим иначе .. <3 Приветствам те за това. Радвам се, когато срещам и други хора с по-разчупено мислене и въображение, както предполагам и с талант, защото не е ли точно това нужно на човек, за да се нарече творец? -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно ^^
А творец винаги ми е звучало по - леко от създател ; ) -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(†MidiaN† @ Dec 10 2005, 06:05 PM) Всъщност, да, знам какво значи, но не намирам тъпанарското в него и като един наистина забележителен извор на вдъхновение, смятам, че става дума за нещо много представително ^^ Което, разбира се, не би могло да ме лиши от желанието да те запитам, къде е въпросното тъпанарско ? Иначе мога да се похваля, че скоро ще навърша половин хилядолетие ^^ По този повод, всички сте добре дошли на по ена чашка кръв във Чейде ^^ .. Имам бира и спрайт за вегетарианците ^^ Звученето му. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свиква се ; )
Освен ако не седнеш да спориш с мен, както неразумно постъпи ена мацка, че се четяло Пазюзю ; ) -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(†MidiaN† @ Dec 10 2005, 06:17 PM) Абсолютно ^^ А творец винаги ми е звучало по - леко от създател ; ) може би поради смисъла,който използват всички под името "създател" ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(†MidiaN† @ Dec 10 2005, 07:23 PM) Свиква се ; ) Освен ако не седнеш да спориш с мен, както неразумно постъпи ена мацка, че се четяло Пазюзю ; ) Хахаххаха. Еми здраве да е ![]() Но все пак не звучи много яко... както и да е, приятно прекарване във форума. Цитат може би поради смисъла,който използват всички под името "създател" dry.gif и все пак би ли предоставила нещо твое,да видим що за артистичност се крие зад ника? и тъплата започна да крещи: KREATOR KREATOR KREATOR ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Цитат(†MidiaN† @ Dec 9 2005, 03:39 PM) Silenius, станал жертва на графичната ми обработка ^^ .. начи и тва в подписа искаш да ми кажеш че си праила ти ? -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.. Пазузу ако седнеш да си го повтаряш на глас, като целиш да добиеш възможно най - дебилното си изражение, ще ти прозвучи по коренно различен начин ; )
Внушително, вдъхващо респект, гъзарско такова ено ; ) За артистичността ще ми дадете да поизтрезнея малко първо ^^ Не че е изобщо за показване, губи се изначалната идея като седнеш да обясняваш какво си имал предвид, нали ? До една известна степен, да, аз бях .. Да отбележа, имам навика да слагам аватар/подпис, само ако лично съм го набарала, доизбарала и затоплила ^^ -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както и да е, музиката им е яка.
и всъщност до колко си го барнала тоя аватар? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:59 PM |