![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Доколкото може да се превърне в един поносим за гледане в комплект със скромна сигнатура ^^
-------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Малко късно но Здрасти
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(†MidiaN† @ Dec 10 2005, 11:33 PM) За артистичността ще ми дадете да поизтрезнея малко първо ^^ Не че е изобщо за показване, губи се изначалната идея като седнеш да обясняваш какво си имал предвид, нали ? да,пределно ясно ми е,все пак едно временце и аз рисувах по-сериозно.но не мислиш ли,че е по-яко ако всеки човек за себе си открие нещо лично в картината?както в музиката и отделните песни....? -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Cool
![]() Ми як аватар. И моя съм си го рисувал аз ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Dec 12 2005, 11:45 PM) Цитат(†MidiaN† @ Dec 10 2005, 11:33 PM) За артистичността ще ми дадете да поизтрезнея малко първо ^^ Не че е изобщо за показване, губи се изначалната идея като седнеш да обясняваш какво си имал предвид, нали ? да,пределно ясно ми е,все пак едно временце и аз рисувах по-сериозно.но не мислиш ли,че е по-яко ако всеки човек за себе си открие нещо лично в картината?както в музиката и отделните песни....? Повтаряш като папагал ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Здравей .
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(stage) Повтаряш като папагал ![]() ![]() ![]() повтарям?ти за пореден път доказваш,че не четеш и не ме карай да правя офтопици заради малоумното ти безпричинно заяждане!пести си лимита от 100 поста на ден за по-смислени цели ![]() ![]() модераторите да ме извинят! -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат модераторите да ме извинят! О, повярвай ми-те са се зарадвали даже ![]() Цитат и не ме карай да правя офтопици заради малоумното ти безпричинно заяждане! Кога пък съм те карал да правиш каквото и да е? ![]() Как да не се влюби човек, като го псуват и обиждат...еххх ![]() то пък като се замисля-колко жени са ме обиждали от тоя форум ![]() май само Мидиан остана... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Абе аиде ако не искате да праите оффтопици направо се сбиите
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Наистина неповторимо красиво е да търсиш себе си в изкуството
Под секрет - нищо против заяждането нямам ; ) Интересно е да гледаш отстрани ; ) .. Позволете ми да очаквам с нетърпение боя си ; ) -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 05:03 AM |