![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 22 2005, 02:54 AM) Има като че ли и нещо Coal Chamber-ско в клипа... Опазил Бог! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 21 2005, 09:06 PM) Виж сега, синко. Идеята е там, че клипът се е получил особено добре, въпреки скромния бюджет. Ето тука е разликата с шибания Пайнер! Иначе сцени с черва и прочие и на мен не са ми любимото нещо, но: 1. пасват на стила на групата; 2. могат да си правят квото тях ги кефи и да не им дреме за тва кво мислиш; 3. яко изглежда. Значи някакви черва и хаотично разхвърляни животински вътрешности пасва със стила на групата? Това си е просто проява на лош вкус... Пак казвам, че не ми пука ни най-малко с колко пари е направен, колко са млади, каква е музиката им и точка. Изобщо не ми пука и за смотаното ти мнение. Не ми харесва, тъпо е и точка. Айде всичко дружно да престанем с 'аааа това е направено в България', окей? Плюс това, дет метъл съкс. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
И с това да смятаме темата за приключена, така ли ? ; )
-------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Не бе, нека си поговорим за това, че чалгата е виновна, че у нас няма кой-знае колко свястен метъл...
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Сърбят ме пръстите да обясня на моя приятел, Niilo, кой точно съкс, но няма да го направя, защото е очевидно. А клипа е як, групата също. Кефи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(Niilo @ Dec 22 2005, 07:58 PM) Плюс това, дет метъл съкс. поне да беше казал "според мен" ![]() и не смятам,че темата може да се спре до тук. реално погледнато би могло да се иска много повече от клипа,но предвид останалите неща (че групата е нова,парите,техника,време и тн) може да се каже,че работата в свършена добре! -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, значи парите са виновни, че в клипа няма никаква конкретна идея, освен тази, че трябва да се покажат ийвъл-изглеждащия човек, уплашената мадама и вътрешностите.
Прави сте, парите са всичко ![]() @abductor не виждам какво толкова си ми хвърлил мерника... май бест френд. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
реално погледнато парите са всичко.ако имаха повече пари,можеха и да си наемат и сценарист да им напише яки неща
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Парите биха могли да извинят други неща и тук имаш тотално право.
Обаче личното ти мнение за стила на бандата и клипа е субективно и тъпо. Схващаш ли? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дали мисля, че личното ми мнение е тъпо? Сигурно
![]() Не намирам нищо смислено и идейно в несвързаните пасажи в клипа. И не ми харесва музиката точка, ще ме ужеждавате ли още, че не съм прав, след като изобщо не си падам по такива неща? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре бе, пич, очакваш от Стефан да бъде обективен при положение, че ти самия правиш точно обратното.
Каква е логиката? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Според мен клипът е ОТЛИЧЕН! Предвид българските стандарти това е страхотно постижение за една екстремна група. Не е особено оригинален откъм замисъл, но изпълнението му е на ниво, което е по-важно. Звученето на Euphobia също ми допада.
До Niilo: струва ми се, че подхождаш излишно критикарски. Всички разбрахме, че групата не ти харесва, но поне не отричай очевидното - че клипът е реализиран професионално. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Напоследък се сблъсквам с доста странни мнения за един или друг клип на банда. Едни недоволни, че клипа е как бандата само седи и свири, на друга банда пък кадрите й били несвързани и хората пак недоволни, трети пък незнам си кво...... ХОРА, един клип на метъл група не е ФИЛМ НА ТАРАНТИНО!!!!!!!! Какво очаквате по дяволите!??!?!?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Niilo @ Dec 22 2005, 08:59 PM) И не ми харесва музиката точка, ще ме ужеждавате ли още, че не съм прав, след като изобщо не си падам по такива неща? Бе кой по дяволите се мъчи да те убеждава? Каза си че не ти кафи и тва е ама що трябва го повтаряш през две мнания? А и кво очакваш наистина като сюжет от един клип? На западните групи нали са същите клиповете - дават малко как групата свири, после дават разни планинки, горички, черва или квото там са решили после пак групата и така ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Dec 23 2005, 11:08 AM) На западните групи нали са същите клиповете Именно! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 22 2005, 11:39 AM) Цитат(Sw1tched @ Dec 22 2005, 02:54 AM) Има като че ли и нещо Coal Chamber-ско в клипа... Опазил Бог! Е, де'а знам...може би ако си изгубиш времето да изгледаш клипа на Loco. Кой знае, може и да си въобразявам, не че има особено значение и без това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледал съм им клиповете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Най-после го изтеглих клипа
![]() Като се има предвид,че е снимано в Бг(както вече казаха във всички мнения досега),клипа си е направо убийствено добър,няма спор. ![]() Само хаотичните моменти около действието,което се развива вътре не ги разбрах много ясно,но сюжета си е тяхна работа.Откъм звук и качество никакви забележки,добра работа,тези момчета има какво да покажат.Браво! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:07 PM |