![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Fight To Win много яко забиха, тва е най-якото им представяне което съм им гледал.
Headshot също много ме сцепиха. Асеновград4ани знаят как да направят яка атмосфера! Envy са станали 4удовища. просто ми откъснаха главата. а Omerta с ново зву4ене, наистина много добра група, мене ли4но ми харесаха, разли4ни са и песните им са много добри. след Cold Breath наистина си4ко беше на ниво. групите от сплита бяха просто нереални, а пък Switchstance и Last Hope просто незнам, доказват такива групи 4е в България има яка сцена. Fullsize много ме израдваха също, особено с изненадката накрая. а тва дето се слу4и на Стефан беше ужасно. много е тъпо 4е тези неща се слу4ват по4ти винаги на големи фестове. деба и крадливите копеленца.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Empty Face
![]() аз изпуснах Spot ![]() ![]() ![]() ![]() Сърбите бяха супер добри...много гадно че всички се изнесоха,ебати тъпото ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Fullsize нещо не ме накефиха, честно казано. някви безцелни постоянни кардани. Не е нужно. А и кавърра на Нate City ми се стори малко нескопосан, между другото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 27 2005, 05:08 PM) А и кавърра на Нate City ми се стори малко нескопосан, между другото. И на мен.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 27 2005, 04:08 PM) Fullsize нещо не ме накефиха, честно казано. някви безцелни постоянни кардани. Не е нужно. А и кавърра на Нate City ми се стори малко нескопосан, между другото. зна4и от на4алото като по4наха, имаше някво тотално несработване в групата, ритама си летеше на някаде китарата на другаде., много се у4удих, сцени4но поведение имаха много яко оба4е, и после се посработиха и ме зарадваха... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
![]() До Death Squad ( ![]() Омерта не ми допаднаха никак обаче. Empty Face ,Santeria, Fight To Win бяха доста дървещи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
емти гейс им хванах само последните 2-3 песни, другите ги слушах от фоайето, докато си оставях багажа в гардероба.. ама те са бом-бок. хаха, къв е тоя барабаниста, бе. някъв малък. злее.. хаха (цунки, валка)..
сантерия много ми стана тъпо така за любо. имаше проблеми с кардана, с касата, с фуса, изпускаше палки и нещо явно не му беше ден. яна не си знаеше текста на новата песен, но пък за сметка на това си изкъртиха доволно много. забелязвам, че са по-подходящи за клубни концерти. създават атмосфера. файт ту уин изкъртиха. таня вади много як глас. слушал съм ги 4-5-6 пъти на живо, но този път определено стана супер. жалко, че този път не направиха кавъра на бекфайър. хедшот. хардкор. атакаааа.. естествено не можа да мине сета им без фалове и грешки, ама зак, черния, близнака, хлебарката и кубата знаят как да правят веселбата. атмосферата беше страхотна, пък и съпортът беше най-стабилен .. много яки текстове. не много поетични и дълбокомислени, ама искрени и истински. кът оф - уоу. малкия (юли) за пореден път разказа играта. динамика, енергия, стейджове, мошове, крещене и супер сет и свирня. супер бяха. пореден техен концерт, който няма да забравя. дет скуад разбира се избиха рибата и изцедиха енергията на хората. новото (новите) парче беше супер, много ми хареса. мечката рава перфектно. омерта не искам да ги коментирам, колкото ме изкефиха, толкова ме е яд, че сега брейкауей ги няма. супер яка банда. разчупено звучене, техничност и атмосфера. страхотен вокал, страхотен инструментал.. и пак, жалко за брейкауей. наистина много ме е яд, че лютака пострада така и не успяха да си изсвирят яките парцали. тепърва очаквах да става яко. аз после като си говорих с него и той беше много разстроен. нищо, другият път - двойно. split бандите - всичките от класа. C4 ми беше едва втори концерт - незабравим. супер енергия. точно такъв тип хардкор обичам. т.в.у. - заболя ме сърцето от скачане и пеене. много готини пичове. тони и светльо много ме кефят. а суичстенс - имам две огромни забележки. 1. свириха много малко. исках да продължават безкрайно. 2. не е към тях, но тези факли. наистина, създадоха атмосфера, беше си супер даже, но едва оживях. исках въздух. ужас. и ме е яд, че не свирят старите парчета от албума. бягай или тв съкс ме кефят в пъти повече от лапай. както и да е. наистина изглежда, че хората бяха дошли на феста заради тях. всичко живо се радваше и пееше. за ласт хоуп - това ми е сигурно 34567890 техен коцерт и честно да си кажа - бях във фоайето и си говорих с лютака по време на техния сет. пак ги слушах и се изкефих, но малко ми е писнал този уоу ъф дет. иначе невероятна група. една от първите в списъка ми. изпуснах енви и колд брет - и двете банди - размазват. енви откатко са с изван са още по-големи изроди. страх ме е от тях. ![]() а за главатарите - фулсайз - поклон. много ги харесах, много добра свирня и поведения, а кавъра беше кулминацията. заеби тея глупости, че кавъра не бил на ниво. фактът, че сърбите изсвириха песента беше достатъчен. вокала пееше на български. жалко за стефан. много съжалявам. много тъпо. гомнишари. Този коментар е бил редактиран от xskacorex на Dec 30 2005, 01:07 AM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Dec 28 2005, 09:51 PM) сантерия много ми стана тъпо така за любо. имаше проблеми с кардана, с касата, с фуса, изпускаше палки и нещо явно не му беше ден. яна не си знаеше текста на новата песен, но пък за сметка на това си изкъртиха доволно много. забелязвам, че са по-подходящи за клубни концерти. създават атмосфера. Хахаха. Яна не го знае текста просто защото не пее в новата песен, само припява от време на време на припева ![]() Иначе дам, това с кардана беше кофти. Те после се сетиха да го вържат за столчето. Любо не ги изпускаше палките, ами яко се ентусиазира, че изкара на една част двойните каси без грешка (поне той така каза после), че започна да млати краша с всичка сила и навсякъде се разхвърча дървесина ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
стига се управдавай.
яна си каза, че не знае текста. (аз знам защо..) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Dec 29 2005, 12:23 AM) стига се управдавай. яна си каза, че не знае текста. (аз знам защо..) Ми не го знае ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
yana e za boi!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето снимки от феста, даже малко от soundcheck-а.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...2&AlbumId=34892 |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
се едно нищо не съм казала:)
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
даниеле кво става с снимките бе?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
mi murzi me da gi kacha. gadni sa
![]() za tebe samo natalia moga da izbera hahah -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ka4i nqkvi na envy pls, 4e me pitaha. i na nataliq dai nekvi da si gi sloja v portfeila za spomen
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:59 PM |