Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
3 страници V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Hardcore X-mass 2005
falio`
коментар Dec 27 2005, 03:10 PM
Коментар #61

Burned from hope

Група: Приятели
Коментари: 1741
Регистриран: 18-February 03
Град: София
Потребител N: 45

Fight To Win много яко забиха, тва е най-якото им представяне което съм им гледал.
Headshot също много ме сцепиха. Асеновград4ани знаят как да направят яка атмосфера!
Envy са станали 4удовища. просто ми откъснаха главата.
а Omerta с ново зву4ене, наистина много добра група, мене ли4но ми харесаха, разли4ни са и песните им са много добри.
след Cold Breath наистина си4ко беше на ниво. групите от сплита бяха просто нереални, а пък Switchstance и Last Hope просто незнам, доказват такива групи 4е в България има яка сцена. Fullsize много ме израдваха също, особено с изненадката накрая.

а тва дето се слу4и на Стефан беше ужасно. много е тъпо 4е тези неща се слу4ват по4ти винаги на големи фестове. деба и крадливите копеленца....
Go to the top of the page

+Quote Post
Ro6ava GarGa
коментар Dec 27 2005, 04:02 PM
Коментар #62

трансгалактически гаргаробластер

Група: Потребители
Коментари: 1440
Регистриран: 2-May 05
Град: ...на Луната
Потребител N: 800

Empty Face yahoo.gif
аз изпуснах Spot sad.gif иначе ТВУ wub.gif и Swichstance wub.gif wub.gif
Сърбите бяха супер добри...много гадно че всички се изнесоха,ебати тъпото mat.gif

--------------------
Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 27 2005, 04:08 PM
Коментар #63

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Fullsize нещо не ме накефиха, честно казано. някви безцелни постоянни кардани. Не е нужно. А и кавърра на Нate City ми се стори малко нескопосан, между другото.

--------------------

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Dec 27 2005, 04:12 PM
Коментар #64

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Цитат(SepulTeraHead @ Dec 27 2005, 05:08 PM)
А и кавърра на Нate City ми се стори малко нескопосан, между другото.

И на мен..

+Quote Post
falio`
коментар Dec 27 2005, 04:37 PM
Коментар #65

Burned from hope

Цитат(SepulTeraHead @ Dec 27 2005, 04:08 PM)
Fullsize нещо не ме накефиха, честно казано. някви безцелни постоянни кардани. Не е нужно. А и кавърра на Нate City ми се стори малко нескопосан, между другото.

зна4и от на4алото като по4наха, имаше някво тотално несработване в групата, ритама си летеше на някаде китарата на другаде., много се у4удих, сцени4но поведение имаха много яко оба4е, и после се посработиха и ме зарадваха...

+Quote Post
cunt
коментар Dec 28 2005, 01:25 AM
Коментар #66

Modify my water pistol, fill it with piss.

Коментари: 1652
Регистриран: 12-March 05
Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана.
Потребител N: 765

bowdown.gif Envy

До Death Squad ( icon_headbang[1].gif )останах само уви...
Омерта не ми допаднаха никак обаче.
Empty Face ,Santeria, Fight To Win бяха доста дървещи.

+Quote Post
xskacorex
коментар Dec 28 2005, 08:51 PM
Коментар #67

protocol down

Коментари: 1855
Регистриран: 12-January 03
Град: Пловдив
Потребител N: 4

емти гейс им хванах само последните 2-3 песни, другите ги слушах от фоайето, докато си оставях багажа в гардероба.. ама те са бом-бок. хаха, къв е тоя барабаниста, бе. някъв малък. злее.. хаха (цунки, валка)..
сантерия много ми стана тъпо така за любо. имаше проблеми с кардана, с касата, с фуса, изпускаше палки и нещо явно не му беше ден. яна не си знаеше текста на новата песен, но пък за сметка на това си изкъртиха доволно много. забелязвам, че са по-подходящи за клубни концерти. създават атмосфера.
файт ту уин изкъртиха. таня вади много як глас. слушал съм ги 4-5-6 пъти на живо, но този път определено стана супер. жалко, че този път не направиха кавъра на бекфайър.
хедшот. хардкор. атакаааа.. естествено не можа да мине сета им без фалове и грешки, ама зак, черния, близнака, хлебарката и кубата знаят как да правят веселбата. атмосферата беше страхотна, пък и съпортът беше най-стабилен .. много яки текстове. не много поетични и дълбокомислени, ама искрени и истински.
кът оф - уоу. малкия (юли) за пореден път разказа играта. динамика, енергия, стейджове, мошове, крещене и супер сет и свирня. супер бяха. пореден техен концерт, който няма да забравя.
дет скуад разбира се избиха рибата и изцедиха енергията на хората. новото (новите) парче беше супер, много ми хареса. мечката рава перфектно.
омерта не искам да ги коментирам, колкото ме изкефиха, толкова ме е яд, че сега брейкауей ги няма. супер яка банда. разчупено звучене, техничност и атмосфера. страхотен вокал, страхотен инструментал.. и пак, жалко за брейкауей.
наистина много ме е яд, че лютака пострада така и не успяха да си изсвирят яките парцали. тепърва очаквах да става яко. аз после като си говорих с него и той беше много разстроен. нищо, другият път - двойно.
split бандите - всичките от класа. C4 ми беше едва втори концерт - незабравим. супер енергия. точно такъв тип хардкор обичам. т.в.у. - заболя ме сърцето от скачане и пеене. много готини пичове. тони и светльо много ме кефят. а суичстенс - имам две огромни забележки. 1. свириха много малко. исках да продължават безкрайно. 2. не е към тях, но тези факли. наистина, създадоха атмосфера, беше си супер даже, но едва оживях. исках въздух. ужас. и ме е яд, че не свирят старите парчета от албума. бягай или тв съкс ме кефят в пъти повече от лапай. както и да е. наистина изглежда, че хората бяха дошли на феста заради тях. всичко живо се радваше и пееше.
за ласт хоуп - това ми е сигурно 34567890 техен коцерт и честно да си кажа - бях във фоайето и си говорих с лютака по време на техния сет. пак ги слушах и се изкефих, но малко ми е писнал този уоу ъф дет. иначе невероятна група. една от първите в списъка ми.
изпуснах енви и колд брет - и двете банди - размазват. енви откатко са с изван са още по-големи изроди. страх ме е от тях. smile.gif колд брет ги слушам едва за втори път - луди.
а за главатарите - фулсайз - поклон. много ги харесах, много добра свирня и поведения, а кавъра беше кулминацията. заеби тея глупости, че кавъра не бил на ниво. фактът, че сърбите изсвириха песента беше достатъчен. вокала пееше на български.

жалко за стефан. много съжалявам. много тъпо.
гомнишари.

Този коментар е бил редактиран от xskacorex на Dec 30 2005, 01:07 AM

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар Dec 28 2005, 11:16 PM
Коментар #68

Poisoned

Коментари: 1407
Регистриран: 12-May 03
Град: BG
Потребител N: 101

Цитат(xskacorex @ Dec 28 2005, 09:51 PM)
сантерия много ми стана тъпо така за любо. имаше проблеми с кардана, с касата, с фуса, изпускаше палки и нещо явно не му беше ден. яна не си знаеше текста на новата песен, но пък за сметка на това си изкъртиха доволно много. забелязвам, че са по-подходящи за клубни концерти. създават атмосфера.

Хахаха. Яна не го знае текста просто защото не пее в новата песен, само припява от време на време на припева laugh.gif

Иначе дам, това с кардана беше кофти. Те после се сетиха да го вържат за столчето. Любо не ги изпускаше палките, ами яко се ентусиазира, че изкара на една част двойните каси без грешка (поне той така каза после), че започна да млати краша с всичка сила и навсякъде се разхвърча дървесина biggrin.gif

+Quote Post
xskacorex
коментар Dec 28 2005, 11:23 PM
Коментар #69

protocol down

стига се управдавай.
яна си каза, че не знае текста. (аз знам защо..)

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар Dec 29 2005, 12:03 AM
Коментар #70

Poisoned

Коментари: 1407
Регистриран: 12-May 03
Град: BG
Потребител N: 101

Цитат(xskacorex @ Dec 29 2005, 12:23 AM)
стига се управдавай.
яна си каза, че не знае текста. (аз знам защо..)

Ми не го знае smile.gif Така е, като емигрира в Благоевград...

+Quote Post
xskacorex
коментар Dec 29 2005, 12:55 AM
Коментар #71

protocol down

yana e za boi!

--------------------

+Quote Post
falio`
коментар Dec 29 2005, 03:00 AM
Коментар #72

Burned from hope

Ето снимки от феста, даже малко от soundcheck-а.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...2&AlbumId=34892

+Quote Post
Ro6ava GarGa
коментар Dec 29 2005, 07:32 PM
Коментар #73

трансгалактически гаргаробластер

Коментари: 1440
Регистриран: 2-May 05
Град: ...на Луната
Потребител N: 800

се едно нищо не съм казала:)
wub.gif мерси

--------------------
Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.

+Quote Post
falio`
коментар Dec 30 2005, 08:02 PM
Коментар #74

Burned from hope

даниеле кво става с снимките бе?

+Quote Post
xskacorex
коментар Dec 30 2005, 09:02 PM
Коментар #75

protocol down

mi murzi me da gi kacha. gadni sa wink.gif

za tebe samo natalia moga da izbera hahah

--------------------

+Quote Post
falio`
коментар Dec 30 2005, 09:20 PM
Коментар #76

Burned from hope

ka4i nqkvi na envy pls, 4e me pitaha. i na nataliq dai nekvi da si gi sloja v portfeila za spomen

+Quote Post

3 страници V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 21st July 2025 - 11:02 PM