![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
И тази година ще се проведе Hardcore X-mass. Датата и мястото ще са същите като миналата година. Участие ще земат 15 групи.
Hardcore X-mass 2005 групи: Empty Face (София), Santeria (София), Fight To Win (София), Envy (София), Cold Breath (Варна), Death Squad (София), C4 (София), Spot (Русе), Cut Off (Благоевград), Headshot (Асеновград), Т.В.У. (София), Omerta (София), Switchstance (София), Last Hope (София), Fullsize (Белград, Сърбия) място: София - клуб "Black Box" дата: 26.12.05 (понеделник) час: 16:00 часа цена: 15 лева в деня на събитието [12 лева при предварителна продажба в мрежата на Ticketstream Bg - магазини Ориндж, Мюзик Фешън, Бордшоп и На Тъмно, както и в О.Ч.З] ![]() На феста ще бъдат официално представени новите издания на Death Squad, Cold Breath и сплита на C4, ТВУ и Switchstance. Ето и пълната подредба на групите за фестивала. 1. 16:00 - 16:20 EMPTY FACE 2. 16:30 - 16:50 SANTERIA 3. 17:00 - 17:20 FIGHT TO WIN 4. 17:30 - 17:50 HEADSHOT 5. 18:00 - 18:20 ENVY 6. 18:30 - 18:50 OMERTA 7. 19:00 - 19:20 CUT OFF 8. 19:30 - 19:50 COLD BREATH 9. 20:00 - 20:20 DEATH SQUAD 10. 20:30 - 20:50 SPOT 11. 21:00 - 21:20 Т.В.У. 12. 21:30 - 21:50 C4 13. 22:00 - 22:25 SWITCHSTANCE 14. 22:35 - 23:00 LAST HOPE 15. 23:10 - 23:50 FULL SIZE афиш 26.12.2005 Този коментар е бил редактиран от falio` на Dec 24 2005, 11:45 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
she si chupime tikvite.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Хах, много ми се ще и аз да си чупя тиквата там, но дано не стане като миналата година - т.е да не отида.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
не че нещо, но така ще стане..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Ай да видим.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
за първи път нещо се замислям дали да ходя някои банди миришат пък и чувам некви 12 лв за вход
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е що пък? Кой освен Emty Face смърди?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
На мен пък ми се ходи.Ма е много вероятно да ме домързи ако Стефан примерно или Боби не се навие да дойде с мен.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ами доколкото разбрах билета ще е 12 лева на предварителна продажба, а на място 14-15 лева. Ще има коледни изненадки албум4ета, сплит4ета, бомбонки ала бала. Който идва да събира пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе така покраи коледа няма мноо финанси.Но все пак ако има некви кинти ще се замъкна.Пък и все пак не съм най-големия фен на кора :rolleyes:Въпреки че Death Squad , Cold Breath,Last Hope и ТВУ ми се гледат.
|
|
![]()
Коментар
|
|
по непотвърдена информация има малко промени в списъка с у4астници на Hardcore X-mass 2005:
Last Hope Switchstance Crowfish Not Broken In Spirit Cold Breath Death Squad Envy Santeria Fight To Win Headshot Spot Empty Face Cut Off ТВУ Fullsize (Сърбия) като се разбере окон4ателния списък с групи ще го сложа и в на4алото на темата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е, брато, кои групи смърдят, бе?
много яко за cut off, headshot, death squad, switchstance, not broken in spirit, last hope, santeria, Цитат envy и сума ти яки..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Д' е*а, тука що се няма такива хави
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
кои смърдят ше си го запазя за себе си, но с включените наскоро Cut Off и Headshot картинката става по-добра
|
|
![]()
Коментар
|
|
ol skul-e, заповядай в софия, братле. билетите не са кой знае колко скъпи. ние от пловдив бая народ ще се вдигнем. надявам се..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
A някаква информация относно в колко часа почва т'ва мероприятие?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май още няма окон4ателна потвардена информация за групите ама за сега са тези 15 групи:
Empty Face (София), Santeria (София), Fight To Win (София), Envy (София), Cold Breath (Варна), Death Squad (София), Headshot (Асеновград), Cut Off (Благоевград), Spot (Русе), Т.В.У. (София), Not Broken In Spirit (Варна), Switchstance (София), C4 (София), Last Hope (София), Fullsize (Белград, Сърбия) (Crowfish най-вероятно няма да вземат у4астие, но по-късно ще се разбира със сигурност) ина4е ето още малко инфо от http://hc-spirit.hit.bg/ След около две седмици групите Т.В.У., Switchstance и C4 влизат в студио за записите на съвместен сплит. Всяка от бандите ще участва с по пет песни, записани в Стейн студио, като се очаква изданието да бъде готово до Hardcore X-Mas фестивала. И още една новина за предстоящо издание: това е дебютният албум на Death Squad - Commitment Punishment, който се очаква да бъде готов съвсем скоро. @ Ol' Skull предполагам 4е концерта ще запо4не към 16:00 , миналта година беше така с 13 групи. рани4ко защото имаше изискване концерта да свърши до 22:30 ч. Предполагам 4е и сега ще е така... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(falio` @ Dec 11 2005, 05:38 PM) (Crowfish най-вероятно няма да вземат у4астие, но по-късно ще се разбира със сигурност) ...концерта да свърши до 22:30 ч. Предполагам 4е и сега ще е така... ееее...аре да свирят дее... КВО?!до 22:30?тея луди ли са?защо? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
15 групи до 5 часа сутринта ли искаш да ти свирят.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 14 2005, 12:45 AM) КВО?!до 22:30?тея луди ли са?защо? ![]() Ебати, оплакваш ли се!? Ако свърши в толкова, хората ще могат да си хванат транспорт, освен това няма да има проблеми с непълнолетните предполагам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[hate]за crowfish по-добре, че няма да свирят[/hate]
иначе едва ли ще свърши в 22:30 точно, по-скоро ще закъснее точно толкова, че хората пак да не си хванат градския транспорт. притеснява ме само, че има вероятност да стане като миналата година, а именно да претупат яките групи в началото с по 20 мин сет. и после да пуснат кроуфиш да свирят 40 мин, което е лудост. нищо де, каквото стане. предполагам ще е яко. особено някои банди... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз мисля да ги отебат другите групи и да оставят Crowfish да свирят два часа и половина
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2005, 09:21 AM) Аз мисля да ги отебат другите групи и да оставят Crowfish да свирят два часа и половина ![]() kanya te tebe na romantichna vecherya sled x-masa.. nadyavam se, che shte priemesh predlojenieto mi. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
^грозно е...и няма,няма Crowfish
![]() Цитат(SepulTeraHead) Аз мисля да ги отебат другите групи и да оставят Crowfish да свирят два часа и половина дори почваш да ме кефиш като говориш така! ![]() Цитат(xskacorex) kanya te tebe na romantichna vecherya sled x-masa.. ако тои ти откаже може ли да ме вземеш мен? nadyavam se, che shte priemesh predlojenieto mi. ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Помни: на този свят няма безплатен обяд.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 14 2005, 09:14 PM) Цитат(xskacorex) kanya te tebe na romantichna vecherya sled x-masa.. ако тои ти откаже може ли да ме вземеш мен? nadyavam se, che shte priemesh predlojenieto mi. ![]() ама след вечерята... ![]() ![]() ![]() супер е як плакатът. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Сеп,ние за вечеря говорим...някои да е казал нещо за вечерята?
ама след ... ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само ако съм много пиян...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() изгубих нишката.. с кой ще съм на вечеря и с кой след нея? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:11 PM |