![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(deadsoul @ Sep 8 2003, 07:41 PM) Sw1tched много готин котарак си имаш... направо ти завиждам ![]() оо да като пропусне факта че "маркира" навсякъде и че не ме оставя да спя и че хапе някои гости(хмм..кой да поканя от форума ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
eeeeeeee sq snimka na moq izwerg nema slagam .... golqm pomqr e
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
И аз имам котки.
Майка (малко е млада за майка, ама...) + 3 малки - 2 женски и едно момче. Имам и брат. Сега е на 20. Учи в Лион, ФР. право - 3 курс ще е. Propusnah da spomena... REX - kucheto na sqsedite - s kogoto si govorim na frenski. -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 08:47 AM) оо да като пропусне факта че "маркира" навсякъде и че не ме оставя да спя и че хапе някои гости(хмм..кой да поканя от форума ![]() Бих пробвала каква захапка има, но съм надалечко... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Mi az imam ruska hratka kazva se baro
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Имам 2 кучета (майка и дъщеря). Пудо-болонки са.
Казват се Джеси и Вики. А имаше и едно куче Вальо във вход 'В'. Порода куче-човек ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Кучета 2 броя-кучки на мен се метнали:)Доберман Фрида и монипинчер Ая.Последното ми го купиха,когато исках морско свинче-сега не смея нищо да искам,защото 2 ми стигат!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
Еми аз имам една ку4ка(не ми се щеше да го казвам така брутално но така е думата все пак
![]() пълното и име е:Лейди Астра Бюти Олд Конрой ![]() ![]() Голямо сладурче е хихик ![]() Сега ако ви кажа каква и е породата 100 на 100 повечето от вас няма да го знаят но айде от мен да мине се пак ще го кажа:Ерделтериер ![]() Ами какво още..а да това ми е второто куче предишното беше Старфордшир териер казва се Кора,но като взе да си показва бойният нрав и леля ми пожела да я земе и ние си зехме сладката Астра (така беше супер защото ние не можехме да отглеждаме такова зверче а и сега винаги мога да си видя Коричка хаха) ![]() Еми от мен май това е аиде чао ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Моята котка е сямска и е мъжка.Казва се Ihsahn(
![]() ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Arthas @ Oct 4 2003, 02:38 PM) Моята котка е сямска и е мъжка.Казва се Ihsahn( ![]() ![]() Siamska ..... tc nai kovarnite kotki mena brat4e edni moi priqtel q ima6e i se mi se oplakva6e i az zaeh 4e se prestra6ih i hvarlih ot 7 etaj nema be padna na krakata si daje i nokat ne si s4upi a pak ritnici kolko e otnasqla ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Така...значи в къщи освен сестрата и родителите си имам куче
порода: тигров боксер години: 2 и 5 месеца пол: женско име: Атила (колкото и мъжко да ви звучи) рождена дата: 27 май(май) ![]() месторазждане: град Варна(аз съм от Русе) цвят: тигров очи: кафеви опашка: срязана уши: и те и това е на дълго..... Преди това съм имала една пудело-болонка - Майкъл се казва6е, след което френски булдог - Ласи(сестрата го измисли) и сега тоя цвер Имала съм 2 папагала (неговорящи), рибки (разни..предимно молинези и хелери..малко гупи за цвят).....това в апартамента... Иначе съм имала три котки, две от които сиямки и в момента на село се развъждат зайци.Без да броим козичката,кокошките,а и мъжкото куче на село,което се оказа женско( и от Шаро стана на Шарка)( е то умря преди години).И май това е.... ![]() byez -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Sw1tched, имаш конкуренция в лицето на моята котка:
Прикачени файлове
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Ako ne se broqt po-malkite bratq ili sestri.Nqmam nikvo jivotno.T.e. imah hamster ama umrq edna sotri ot bqsno govedo se be6e preobrazil na zamryznala topka kozina
-------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Az puk imam kotka SIAMSKA. Koqto mai e metalka 6toto kato i pusna naprimer 4alga ili rap po6turqva i po4va da se bie sas mene. A we golqm zver.
PS: A i o6te mnogo jivotni ama ne moga da gi prebroq kolko sa za6toto sa mnogo a i ne6to iz4eznaha kato gi nahranih(s otrova za hlebarki), gorkite hlebarki premestiha se v nqkoi drug apartament. ![]() ![]() ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Цитат(Arthas @ Oct 4 2003, 02:38 PM) Моята котка е сямска и е мъжка.Казва се Ihsahn( ![]() ![]() Are da 4iftosame kotkite si a? 6toto moita e jenska a i nqma lo6o da imam v nas o6te zverove(takmo 6te mi pazqt ka6tata ![]() ![]() ![]() EDIT: 4etvarti etaj za edna kotka e malko. Vijdal sam kotka da pada ot 8-mi etaj, ta daje be6e uspqla i da izbqga dokato q potarsime. -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(```````` @ Nov 2 2003, 07:12 PM) пол: женско име: Атила (колкото и мъжко да ви звучи) Носят се слухове,че легендарният хунски вожд Атила всъщност е бил жена:)Така,че и за женско животно става Сиамки рулз-и аз имах една -Чарита(от един котарак пак сиамец Чарли,който се преби когато бях на 3 годинки) ама тя сега е при баба ми и дядо ми понеже като по-малка ми откриха алергия към котки.Да е вече на 12-13 години ама си е голямо говедо.Яде само най-качествената и скъпа котешка храна Уискас(и то не обикновената ами тая със сьомга и тем подбни гъзарийки) и когато се ядоса пикае по дрехите.Е за това и аз имам известна вина понеже я затварях в гардероба като малка. Иначе сега имам 2 Infernal bithces(така вкъщи кучките ставаме 4:) 10 годишен кафяв доберман Фрида(от Фриц-друго доберманче,което умря само на 9 месеца-не ни върви на мъжко) и 3 годишен минипинчер Ая-голяма гадина.Понякога се чудя как така толкова малко животно може да причинява толкова големи вреди.Имаме я заради майка ми,защото когато поисках морско свинче тя толкова се влюби в "кученцето",когато го видя в магазина,че не можа да не го вземе...Сега ще съжалява! Това е снимка на Фриди-пинчерът не е особено фотогеничен... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 1-February 04 Потребител N: 382 ![]() |
Az pak si imah ribi - okolo 15 (a v na4aloto bqha 4-5), vse gupi 6toto drugite mnogo - mnogo ne izdarjaha. Za jalost i otanalite ne gi spoletq po-dobra u4ast sled kato predi okolo godina akvariuma (40l) se beshe spukal prez no6ta, slu4aino li ne znam, i kato stanah polovinata hol be6e mokar, a gorkite tvari odavna ne di6aha. Ot togava sam bez doma6en lubimets, ne 4e mnogo gi obi4ah teq ribi, ama maika mi ne bi ponesla ni6to po-golqmo vky6ti, pak i ribite bqha tihi4ki i ne se skubeha mnogo
![]() -------------------- Tempora mutantur et nos mutamur in illis
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
_SiegfrieD_ are da napravim edin duel Tvoita siamska kotka i dobermana ti VS. RAZQREN SIAMSKI ZVERRR!!!!
A? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пинчерът си е доста по-опасен от добермана...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mi dobre pin4era. Ama da ne nekoi pin4er ninja.
![]() ![]() ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми само ще ти кажа,че се нахвърля върху 30 килограмов доберман.а самият той тежи 3...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
a moqta kotka e luda
predi da si ima kotenca beshe mnogo zla, a sega poludqva kogato zapochna da peq vuv visokite chestoti... zapochva da mquka i neprekusnato murka - znam, che murkaneto e mnogo priqtno, no taka me drazni ponqkoga... kotki rulz -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз ОБОЖАВАМ котки!
Само че наще не ми дадоха да си взема и от около 8 години имам костенурки. много са яки и те ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Аз обичам животните
![]() До сега съм имала (в къщи): -папагали(общо 3- първо 2, след това остана 1 и й взехме дружка) ![]() -риби- най-различни и прекалено многобройни ![]() -катерици- 2 броя, но за малко -котки- пак няколко на брой и по пол ![]() ![]() ![]() -костенурки-2-3но пак за малко ![]() - куче-много е готина и много ме обича... ![]() ![]() -хамстери- но те бяха при леля ми и майче не се брои ![]() ![]() Ще ми се да си имам игуана, но ми се ще... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Hah puk az imam dva tupi papagala deto otgovarqt na imeto HRANA.Izkliu4itelno zaribitelno e da sidi6 i da im vika6 ei sq 6ta izqm,Hranaaa i te da ti se hilqt napu6eno otsre6ta
![]() A da imam i ribi , koito basi ludite mnojat se sus skorostta na svetlinata ne smogvam da gi hvurlqm si4kite v kazan4eto -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
аз имам едно марско свинче - то всъщност не е много морско, не е свинче - вече е СВИНЯ!. Като го взех беше малко едно такова, сега някъв гигант
![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Аз си имам кокер-шпаниол. Казва се Трифон понеже се роди по време на Световното в Щатите и беше рижав, кривокрак и с увиснали очи (да ви напомня на някого?)
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Liquid @ Feb 28 2004, 05:45 AM) аз имам едно марско свинче - то всъщност не е много морско, не е свинче - вече е СВИНЯ!. Като го взех беше малко едно такова, сега някъв гигант ![]() Много го храниш-ще умориш животинката ![]() BTW то и аз исках морско свинче,но ми взеха пинчер....Сега не искам нищо,че ще ми вземат и трето куче ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
_siegfried_ twa e MNOO grubo s taq snimka
![]() sq kato ne sym u nas do moito pes i kat mi e my4no za ku4enceto mi ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:53 PM |