![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Интересно ми е колцина от вас слушат такава музика... аз лично много я харесвам! Не че съм слушал кой знае колко, но повечето от това, което съм чул до момента, ме кара да се възхищавам на класическите композитори. Начинът по който се съвместява звука на толкова инструменти (които не само че не си пречат, но и се допълват в една величествена музика), е просто гениален!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Deistvitelno e mnogo ka4estvena i genialna, no ne q slu6am koi znae kolko...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
az su6to ne slu6am.ograni4avam se s izvesten interes v 4asovete po muzika i...do tam.
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Слушам някои специфични неща, като например обожавам почти всичко писано за орган, а ако е коцерт от кьолнската катедрала е направо убийствено.
![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък съм прост и ограничен и не ми харесва....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Разбира се, че ми харесва.Любимият ми композитор е Вагнер, слушайте операта "Пръстенът", едно от най-великите му творби.Иначе ми харесват и Григ, Бах, Шостакович (да, и той се води класик) и Вивалди.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Разбира се, че ми харесва.Любимият ми композитор е Вагнер, слушайте операта "Пръстенът", едно от най-великите му творби Велик си е Вагнер, наистина... обаче любимата ми негова опера е "Залезът на боговете" (тя е от същия цикъл, де ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead Posted on Jun 27 2003 @ 05:17 PM) Аз пък съм прост и ограничен и не ми харесва.... tova, 4e dadena muzika ne ti dopada, bilo to i tolkova slojna, precizna i t.n., ne zna4i, 4e si prost i ograni4en.vupros na use6tane... -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз си имам любимо произведение: Първи концерт на Чайковски. "Годишните времена" също много ми хареваха, доколкото си спомням!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдаа, Вивалди rulzz! Чайковски също, прочие - "Лебедово езеро" е нещо уникално... "Лешникотрошачката" също - като музика
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Мен не ми харесва класическата музика, защото произведенията са дълги и пълни с баластра. Всички. Кои с повече, кои с по-малко. Но това е просто неизбежно. Ако слушам коктейл от добрите части от класически произведения ми харесва.
Някои от класическите композитори са били меко казано гении, нещо, което се случва по няколко пъти на век да се роди човек с такъв талант... Има просто невероятни истории за техните способности... Да не говорим, че освен другото са имали и талант за свирене, оркестрация... неща, които са уникални. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Breiiii... vie vsi4k iste nqkakvi kolturni tipove bre
![]() Samo az sum nqkav profan... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
На Вагнер имам и съм слушал само "Летящият холандец", която също не е лоша...
А сагата за нибелунгите много искам да я чуя, но не познавам човек, който да ми го даде |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Peter @ Jun 28 2003, 12:09 AM) Breiiii... vie vsi4k iste nqkakvi kolturni tipove bre ![]() Samo az sum nqkav profan... ![]() Двама сме... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SepulTeraHead qko
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предлагам по този повод да се основе гилдия на профаните!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Suglasen sum! Ama da ne se okaje, 4e sme samo nie sus SepulTeraHead...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 13-May 03 Потребител N: 105 ![]() |
Мен не ми харесва класическата музика, защото произведенията са дълги и пълни с баластра - хаха , това беше най-култовото изказване в този топик. Rock on , братко Сталин
![]() Рахманката , Прокофиев , Шостакович , Стравински - fav. класици. И Бетховен разбира се - закъде без глухият пън ![]() Не знам Чайковски какво толкова сте го зачеткали. Чак пък толкова велик кога стана ? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бетовен, Бах и Вагнер - това са любимите ми композитори. Разбира се, не мога да пропусна и Верди - този пич е написал някои от най-великите опери въобще... Моцарт не го харесвам особено - Реквиемът е е като че ли единствената му творба, която да ме радва сериозно. Паганини има невероятни неща!
@Peter - не бой се, приятелю, не сте само двама... всички с вас! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Бах, Бах е човекът
![]() Миналата седмица ходих на опера и за да не ида съвсем неподготвен реших да прочета някакво либрето... Ама интернета се оказа много тесен за операта и нищо не намерих по въпроса |
|
|
![]()
Коментар
|
|
4uvstvuvam se podtisnat... horata i po operi hodqt, a az...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... а ние в сцената...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dam... Scenata si e kultovo... ama 4uh nqkvi sluhove, 4e 6tqli da go zatvarqt...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами те май са доста сериозни слухове... Гадно.
Дано пак да си намерят някое място където да се настани Хардкор сцената, щото без тея концерти ще ми е адски тъпо... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ami az do kolkoto znam sobstvenika ne6to se otkazal i go prodaval. Sega lqtoto 6tqli mai da se pravqt remonti i esenta pak da go otvorqt... ama tova sa samo sluhove, koe e vqrno ne znam...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(Peter @ Jun 27 2003, 11:09 PM) Breiiii... vie vsi4k iste nqkakvi kolturni tipove bre ![]() Samo az sum nqkav profan... ![]() SepulTeraHead, Peter, и аз като вас. Ставаме 3-ма ![]() Бягате от темата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eiiii... 6te stavame vse pove4e i pove4e mai...
![]() Kak 6te se krustim? Mene me kefi: "Barmy Army", ama EXPLOITED ve4e sa go vzeli ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Dumb Headbangers"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Да, разбрахме, че притежавате умението да засирате теми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Царе сме...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:45 PM |