![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
^Може би Power/Speed Metal, както впрочем пише за тези пичове тук
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аа, за това се сърди на Щурма.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(MidnightWalker @ Jan 11 2006, 05:29 PM) ^Може би Power/Speed Metal, както впрочем пише за тези пичове тук ![]() Така пише в metal-archives ![]() в nfo-то пък си пише death -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Две мелодични неща и една тресня:
Pyramaze - 2006 - Legend of the Bone Carver Jorn - 2006 - The Duke (Promo) Sons of Slaughter - 2005 - The Extermination Strain -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Пфф, ще пада едно теглене...
Благодаря и за трите! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Абе кво ще кажете да пишете и някакви лични оценки като качвате нещо ... щото ... не мога да прослушам всичко което излиза и да знам кво да тегля
![]() бтв само на мен ли новия Norther не ми хареса? -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
PYRAMAZEEEEEEEEEEE!!!
![]() И Razor май само на теб не е харесал - иди се пргеледай ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jan 12 2006, 12:02 PM) Абе кво ще кажете да пишете и някакви лични оценки като качвате нещо ... щото ... не мога да прослушам всичко което излиза и да знам кво да тегля ![]() бтв само на мен ли новия Norther не ми хареса? И аз имам такава идея. Лично аз ще пиша за нещата, които качвам. Между другото, имай предвид, че (що се отнася до мен) броят на албумите, които меко казано не съм харесал и за това не съм качил е повече от качените. А на мен пък Norther-а ми хареса повече от предишните, на които откровено казано не съм голям почитател. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Pyramaze - 2006 - Legend of the Bone Carver
Много приятен! ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Що се отнася до оценките ще се постарая и аз да казвам какво мисля за качените неща. Вярно е, че не се качват неща, които не харесваме (или поне не много), но и по едно-две мнения могат допълнително да ориентират. Новия Norther ми харесва - не мисля, че е нещо особено, но пък е достатъчно добър, че да го слушам почти всеки ден по няколко пъти.
![]() Само да се прибера и ще тегля този Pyramaze да видя що толкоз го хвалите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 11 2006, 01:27 PM) Sonic Syndicate - 2005 - Eden Fire http://www.arenabg.com:8080/posters/2/30114.jpg Млада шведска група, дебютен албум. Отгатнете какво свирят... ![]() турбо фолк?? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jan 12 2006, 11:02 AM) бтв само на мен ли новия Norther не ми хареса? Не ![]() ![]() ![]() Тъпичък ми се стори от две прослушвания. Чак даже нямам желание за трето, като че ли. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре, може ли да ограничим излишните коментари, защото е много по-хубаво в тази тема да има основно линкове към съответните албуми, и малки коментари от тези, които ги качват. Така поне ще се избягват малоумните постове, тип Nikola Bathory.
Между другото, тези които харесват новия Norther, да се сетят за албума им преди него (Death Unlimited) и да си правят изводите... Аз куфея на Jorn Lande & Со. в момента! ![]() П.П. Спирам да пиша тук, естествено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Raunchy-Death Pop Romance-(Advance)-2006-KzT
![]() Футуристичен Хибриден Метъл от Lifeforce Records. Напълно задължителен за всички почитатели на 'стила'. ![]() Не, всъщност доста приятен NWOAHM албум. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Трябва да ти забранят със закон да даваш определения за стилове.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така се определя бандата.
забрани им на тях. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Jan 13 2006, 07:44 PM) Raunchy-Death Pop Romance-(Advance)-2006-KzT http://www.arenabg.com:8080/posters/10/30362.jpg Футуристичен Хибриден Метъл от Lifeforce Records. Пешо, нали същото го качих преди някой и друг ден бре, момче... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
А бе и аз гледам, че нещо дублаж има и се дзверя дали не е грешката в моя телевизор...
![]() Пък то какво било. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
АААААААААА! Много благодаря ИЦОООО!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Lordi ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Jan 13 2006, 07:14 PM) Така се определя бандата. забрани им на тях. Би било странно Датчани да се определят като New Wave Of American Heavy Meatl, не мислиш ли? Или ти си от тези, които си мислят, че това е името на определен стил в метъла? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Сори за офтопика, но Сеп, ти събуди голяма интрига. Ако аз сега запиша един албум абсолютно в стил NWOAHM, как ще го определя? "Метъл/кор с харш вокали в американски стил?"
Самият ню уейв по прицнип, като определение би трябвало да включва някакви стилове, които се различават от старите такива и са модерни сега. А сега в NWOAHM се слага всичко, в което има Кор, малко метъл и харш вокали. По тази логика-дайте ние да изградим един стил, който по нищо няма да се различава от съществуващите метъл стилове, но ще твърдим, че е от вълната New Wave Of Bulgarian Heavy Metal. И така, който и да свири това, ще бъде обвиняван, че свири българска музика. Направо си е мастърплан ![]() Стилът се слага за да знаеш горе долу как звучи даден изпълнител, само за това. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
New Wave Of American Heavy Metal - Нова Вълна на Американския Хеви Метъл
Правете шибаната разлика между жанр, стил и вълна. Докато мнозинството от тези групи наистина смесват метълкор с шведски мелодични рифове и това е общо взето стилът им, съкръщението NWAOHM има много повече връзка с това, че се появиха горе-долу по едно и също време, отколкото с това какво свирят. По-ясно би трябвало да ти стане, като си дадеш сметка, че към NWOAHM се водят и групи, които нямат нищо общо с метълкора, като Mastodon например. И в този ред на мисли - NWOAHM си важи изключително и само за американски банди. EDIT: надявам се, че бях ясен, ебати. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дискография на Wuthering Heights
Абсолютно задължително за всеки фен на пауъра, симфоничния прогресив или фолк метъла. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:12 PM |