![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Cynic/Portal - Portal Demo
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Sepultura-Arise
![]() ![]() ![]() sledwa Sepultura-Miss Hypnosis ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Akhenaton - "In The Circle Of Wizards - Ritual"
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
Jag Panzer - King
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Soulfly - Eye 4 An Eye
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Einherjer-Far,Far North
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Dimmu Borgir - Blood Hunger Doctrine
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Jag Panzer - Unworthy
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Eternity X - The Edge
Открих този албум 6 години след излизането му... къде съм блял? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
SMUT - Victims Of War
SKOPIE HARDCORE!!!!!!!! HAH! ![]() Готини са, определено. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ancient - neshto si!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
Deftones - when girls telephone boys
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Six Feet Under - Zombie
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Dimmu Borgir-Progenies of The Great Apocaly
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 4-September 03 Град: София Потребител N: 253 ![]() |
Iced Earth - Frnakenstein
![]() mai ne sme mnogo po4itatelite na heavy metala -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Einherjer-Far,far North
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
неква песен на Ill Nino дето звучи като soulfly ..май че е демо
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cradle of Filth-The Black Goddess Rises
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
Цитат Einherjer-Far,far North Siegfried, vijdam che i ti si fen na Ejnherjer, li ??? -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kreator - Phobia
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hahaahahah baswi brutalnta 4alga ,,,, koi gi pusna tiq 4erweni domati weeeee
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(widowmaker @ Sep 17 2003, 10:10 PM) Цитат Einherjer-Far,far North Siegfried, vijdam che i ti si fen na Ejnherjer, li ??? Еми може да се каже:)Чакам да им сваля всичко,което намеря другия месец,защото ще платя много нет Dimmu Borgir-Unorthodox Manifesto |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
"Falling" - песничката от Туим Пийкс, много ме кефи, още когато го бяха пуснали по телевизията и беше станал голям хит
![]() Следващата мисля да е на Nightwish - "Moondance" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Dragonlord - Spirits In The Mist
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Einherjer-Dead Knight's Rite
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Sep 18 2003, 02:02 AM) "Falling" - песничката от Туим Пийкс, много ме кефи, още когато го бяха пуснали по телевизията и беше станал голям хит ![]() Следващата мисля да е на Nightwish - "Moondance" туин с "н" да знаеш ![]() сега съм на evanescence\08 - Taking Over Me.mp3 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Einherjer-Dreamstorm
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Magnitude 9 '98 - Chaos To Control\06 - Another World.mp3
Много fates warning са слушали тези момчета ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cradle of Filth - Midian - Tortured Soul Asylum.mp3
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ami Siegfried, idejata ti e kolosalno skupa.
az imam vsichko tjahno, ta ako edin den se vidim na njakoja sreshta na toz forum, moje da si pobubrim po temata, no vse pak: "Moje da se kaje" ne e izvinenie da s svalish vsichko na Einherjer. I vse pak : suvet, zapochni s Norvegian Native Art, toj im e naj dobrija -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st September 2025 - 01:25 PM |