![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат е пичове качете и нещо по слушаемо Моля те въздържай се от такива коментари. Не сме ги качвали за теб. Ако ти искаш нещо определено-има тема "Търся". -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Имам чувството, че половината албуми са на "Неповторимите шведски детаджии", а другата половина на "Гениалната шведска Мелодет група".
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре де, необходимо ли е да звучат като през осемдесета??????
и нямали ли са микрофон на снера изобщо... всъщност като изключим гадния звук на китарата и барабаните, то албума е доста як! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Eto tuk napulno podkrepqm Warrior of Ice
![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Днес докопах доволно редкия дебют на Tad Morose и го метнах тук, в случай, че някой се интересува.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Новият албум на финландците Silentium качихме отново в Арена.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eldritch - 2006 - Neighbourhell
Почти две години след "Portrait of the Abyss Within" излиза новото творение на италианските прог метъли. "Neighbourhell" поне на първо слушане е в духа на предшественика си. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е то и лицето на обложката е същото ебати. Потривам доволно ръчички и нямам търпение да го чуя. "Portrait.."-a беше доволно як.
edit: Втежнили са! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Много ми харесва благодаря...а и скоростта стигна до 900кб/сек
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Момче, като ти гледам IP-то, ти си от моята мрежа!
![]() ![]() Ето и още нещо ново, малко немски хеви метъл: Majesty - 2006 - Hellforces -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Момче, като ти гледам IP-то, ти си от моята мрежа! GlobalLan, нали? От мен си свалял с 900. Що не се обаждаш, че си от Лагера? E aз откъде да знам, че и ти си от Лагера ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Не е торент, ама ей тук:
http://store2.data.bg/proggg/ съм наритал 4 имиджа от колекцията ми. Хубави рипове от оригинални СД-та. - Royal Hunt 2000 - The Mission - Shadow Gallery 1992 - Shadow Gallery - Shadow Gallery 1995 - Carved In Stone SymphonyX 2000 - V ------- За по- добрия звук ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Такаа.Тъй като не ми беше много ясно къде да го напиша, реших тук.Не съвсем случайно ми се намират 3 DVD-та на руснаците Ария:"Сделано в России" и "Живой Огонь" - двете части.Много отдавна в един бг тракър бяха качили първата част на "Живой Огонь", но втората така и не я дочаках.Та, аз нямам ъплоудърски права никъде, за съжаление, и не мога да ги кача.Предлагам на екипа ви, ако някой иска да се свърже с мен и да решим как да ги прехвърлим, за да ги сложите в арена.
P.S. UNIBG: _TNT_ -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ако тия двд-та са рипнати-цена няма да имате!!!!!!!!!!
![]() ИСКАМ АРИЯААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Feb 2 2006, 04:15 PM) Не е торент, ама ей тук: http://store2.data.bg/proggg/ съм наритал 4 имиджа от колекцията ми. Хубави рипове от оригинални СД-та. - Royal Hunt 2000 - The Mission - Shadow Gallery 1992 - Shadow Gallery - Shadow Gallery 1995 - Carved In Stone SymphonyX 2000 - V ------- За по- добрия звук ! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
С бързата намеса на Sturm-а работата се задейства и "Сделано в России" е качено.
http://www.arenabg.com/details.php?id=33293 Съжалявам за скоростта, но интернета реши да се преебе точно сега. ![]() Edit 1:"Живой Огонь" DVD 1: http://www.arenabg.com/details.php?id=33297 Edit 2:"Живой Огонь" DVD 2: http://www.arenabg.com/details.php?id=33300&uploaded=1 -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Моля ви направете рип... нямам място
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
скоростта си е приемлива, а за рип - Ицо е рипъра
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rhapsody - Live in Canada 2005 Limited Edition Bonus DVD
DVD-то към новия концертен албум на Rhapsody. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
aaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() super!!!! edit: what the fuck ?????? Кажете ми че само при мен е така. По време на целя концерт виждам само началния чкран с надписа. Така ли трябва да е? Не отказвам да повярвам че е възможно такова малоумие, проблема трябва да е в мен ... Иначе аз си направих рип на 1ЦД на Сделано в России ако искате ще го садя хехе ![]() бтв хмм какъв ми е тоя ранг "прогресиращ"? баси тъпото ... не ме кефи прог искам ранг "мелодетиращ" ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_TNT_ @ Feb 4 2006, 01:53 PM) С бързата намеса на Sturm-а работата се задейства и "Сделано в России" е качено. http://www.arenabg.com/details.php?id=33293 Съжалявам за скоростта, но интернета реши да се преебе точно сега. ![]() Edit 1:"Живой Огонь" DVD 1: http://www.arenabg.com/details.php?id=33297 Edit 2:"Живой Огонь" DVD 2: http://www.arenabg.com/details.php?id=33300&uploaded=1 Току що гледах едно от ДВД-тата. Страхотен концерт, силно препоръчителни!!! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Psycroptic - 2006 - Symbols Of Failure
Преслушах го - техничен дет метъл от Австралия. По-тежки и неприятни вокали спрямо личния ми вкус. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ensiferum - 2006 - Dragonheads
Новото EP на финландските викинг метъли. Ще прощавате за мизерно малката обложка, по-голяма не открих. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Евала!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Epica - 2 Meter Sessies
Филмчето съдържа студийното правене на албума и двдито демек снимани са в студиото как си пеят http://www.arenabg.com:8080/nfoimgs/14/33646.png -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:28 PM |