![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Jan 10 2006, 03:25 PM) Мене повече ме дразни факта, че когато една жена (дори и да не е кой знае кво) тръгне да си търси партньор за ![]() ![]() Мъжете не подбират? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-October 05 Потребител N: 986 ![]() |
За секса, като за мъртвите - или добро, или нищо!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Slash @ Jan 10 2006, 12:56 PM) Между другото, много ми се прави секс с една хубава, чернокожа жена! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Не е възможно да е хем хубава, хем негърка!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(whipmaster @ Jan 10 2006, 04:19 PM) За секса, като за мъртвите - или добро, или нищо! ![]() Цитат ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() There's times where I want something more Someone more some 1 like me There's times when this dress rehearsal Seems incomplete But, you see the colors in me like no one else And behind your dark glasses you're... You're something else ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Jan 10 2006, 03:29 PM) Цитат(Slash @ Jan 10 2006, 12:56 PM) Между другото, много ми се прави секс с една хубава, чернокожа жена! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, виж ми wallpaper-a! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 10 2006, 01:33 PM) There's times where I want something more Someone more some 1 like me There's times when this dress rehearsal Seems incomplete But, you see the colors in me like no one else And behind your dark glasses you're... You're something else ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат(†MidiaN† @ Jan 10 2006, 04:06 PM) Сексът е като музиката :} Винаги можеш да сравниш чисто задоволителната цел с чалгата музика = чалга || || български = турски Сега ходи и си редактирай мнението на попфолк... хмм, а я по-добре си напиши любимия стил в музиката. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Надявам се, знаеш, че в случая, както настояват върлите фенове на въпросното нещо, става въпрос за едно и също нещо
Доколкото турците се абстрахират от народните хора, и, не дай си Боже, имат някакво влияние върху, нали, българските българи, страх ме е да си помисля колко различна тема е ; ) -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Цитат(Slash @ Jan 10 2006, 03:45 PM) Цитат(xskacorex @ Jan 10 2006, 03:29 PM) Цитат(Slash @ Jan 10 2006, 12:56 PM) Между другото, много ми се прави секс с една хубава, чернокожа жена! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, виж ми wallpaper-a! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Бтв сори за оффтопика ама нямаше как да не си изкажа мнението ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Jan 10 2006, 02:25 PM) Мене повече ме дразни факта, че когато една жена (дори и да не е кой знае кво) тръгне да си търси партньор за ![]() ![]() Не е така, мъжът, какъвто и да е, си намира партньорка по-лесно.. Може да е малко по-лесно, но е. Май не гледаш мъжете и жените, които трябва... (То излиза, че и аз, ама както и да е) -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Хм... Сега съм сигурен че много хора биха писали написали, като отговор, че всяка жена може да се натисне на някой загубеняк и да си осигури партньор. Мъжете сме податливи, хехе...
![]() Според мен сравнението е глупаво. EDIT: Сега започна Tongues на Deathstars, т'ва заглавие изби рибата... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На жените им е по-лесно. Факт.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Да бе било им по-лесно....кх
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Няма значение на кой пол му е по-лесно да си "осигури" сексуален партньор, важното е желанието да бъде задоволено по един перфектен начин. А това няма как да стане, позовавайки се на "ей'чш, ти там, я ела че нещо ми се иска.." Винаги поставям качеството НАД количеството.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
На някои това им стига, това е целта им. В което няма нищо лошо, естествено, след като всички са щастливи.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Абе важното е да водиш духовен живот, нали знаете
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-January 06 Потребител N: 1110 ![]() |
А тя откъде знае, какъв е бил секса преди? И колко "преди" е това?
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Jan 20 2006, 12:18 PM) Абе важното е да водиш духовен живот, нали знаете ![]() ![]() това един приятел го измисли и беше много горд със себе си... ![]() ![]() ![]() ![]() Емпти:ест. че си прав но просто все още има хора(слава нам)дето по някакъв начин свързват ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Jan 10 2006, 12:25 PM) Мене повече ме дразни факта, че когато една жена (дори и да не е кой знае кво) тръгне да си търси партньор за ![]() ![]() Много лесно ![]() То и Брат Пит не е кой-знае какво ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
е да, ама съгласете се, че само едната любов не стига, че да е някакъв качествен секса.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Wolfheart @ Jan 30 2006, 04:03 PM) То и Брат Пит не е кой-знае какво ![]() Да, ама виж ква мадама си има, тоя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^по-скоро каква мадама си няма
![]() Цитат просто все още има хора(слава нам)дето по някакъв начин свързват ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(lelqLora @ Jan 30 2006, 03:50 PM) е да, ама съгласете се, че само едната любов не стига, че да е някакъв качествен секса. Eх Лельо, това е изказване ! ![]() Ама те, младите - само едната либофф им е в главите! Ще пораснат, ще разберат... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 31-January 06 Потребител N: 1135 ![]() |
то аз по въпроса не съм кой знае колко компетентна, но си мисля че зависи какво се разбира под хубав секс.
в зависимост от отговора, такъв може да съществува и с и без любов. в крайна сметка в началото най-често, да не кажа винаги, стои физическото привличане. което ме навежда на мисълта, че може и без любоф. чиста КОНСУМАЦИЯ ![]() от фруга страна, колкото и да се обичат, ако и двамата за нищо не стават / се притесняват / не си познават телата един на друг или своите собствени => ще си останат с едната любов. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
omgroflwldkbhj!
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 31-January 06 Потребител N: 1135 ![]() |
? с кое?
не споря, както казах, нямам много наблюдения. ще поживеем ще видим. ![]() и все пак? къде се разминаваме? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
/"/Влюбената жена се чука най-добре. /"/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Това ми хареса!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:10 AM |