Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Nov 25 2004, 04:41 PM
Коментар
|
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 14-September 04 Потребител N: 608 |
Ами аз се кефя много на по-стари (някаде 70-те, 80-те)рок парчета. Все пак класиката си е класика
А когато ми писне от по-тежки китари слушам нещо на Placibo,Depeche mode или Bjork. P.S. Хип-хоп, само ако е нещо подобно на по-старите парчета на Machine Head. -------------------- What else could I say,everyone is gey.
What else could I write,I dont have a fright. |
|
|
|
Nov 28 2004, 04:46 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 639 |
Освен метъл, или по-точно готик-метъл (това е стилът, който предимно слушам), слушам и:
-класическа и оперна музика - Бах, Верди, Вивалди... -Мадона (единствената от поп музиката, която здраво ме кефи) -готик - Dargaard, Ataraxia, Arcana, Ophelia's Dream... -Диаманда Галас - тя не знам към кой стил може да се причисли -нео-класика (май така я водят тази музика) - Era, Enya... -------------------- Pugnacity
With our blood Show no mercy With our soul Die for heaven An eye for an eye Burn to let them... Suffer for all their actions |
|
|
|
Nov 28 2004, 05:58 PM
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 |
xm ,iz prednite stranici nqkoi be6e kazal golqm vic- betray my secrets klonqli kym doom
nevermind nikoga ne mi se e slu4valo izcqlo da sym obsebena ot nqkakyv stil -bilo to black ,death ,gothic ,doom blq blq nai novite mi lubimci bqha nqkvi bylgari mai ..mm ne ,za imeto ne se se6tam samo v pripeva qko vrqskaha 'velika bylgariq' xixi skinovete bili mnogo zabavni kato se opitvat da peqt ina4e pokrai brat mi ne malko 4alga sym izslu6ala i ima 1 pesen koqto mnogo me kefi-na slavi trifonov, ne znam kak se kazva i dosta drugi gluposti.. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
|
Nov 28 2004, 06:14 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 |
BG Punk - Hipodil,Kontrol,Holera
4erpim si4ki s Hipodil - Sutrin go navira ! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
|
Nov 29 2004, 12:01 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 |
Цитат(MadMaster @ Nov 28 2004, 02:46 PM) -нео-класика (май така я водят тази музика) - Era, Enya... Mai ima6 predvid NEW AGE ili WORLD MUSIC neoklasicizmyt e nesto po-razli4no:) nai-dobre 4ui ENIGMA ili DEAD CAN DANCE. Qko si zasluzhava |
|
|
|
Nov 29 2004, 12:52 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 |
Цитат(Mormegil2 @ Nov 28 2004, 10:01 PM) Цитат(MadMaster @ Nov 28 2004, 02:46 PM) -нео-класика (май така я водят тази музика) - Era, Enya... Mai ima6 predvid NEW AGE ili WORLD MUSIC neoklasicizmyt e nesto po-razli4no:) nai-dobre 4ui ENIGMA ili DEAD CAN DANCE. Qko si zasluzhava Да сравняваш и поставяш едни до други Дед Кен Денс и Енигма, е същото като да поставяш един до друг дядо Коледа и Дядо Мраз... от единия все мирише на лошо... (соц-мръсникът Дядо Мраз не се къпе...). Аз слушам (или поне си представям, че слушам) : dark/military/martial/tribal/organic/avantgarde ambient, neo-classical, dark/neo-folk, medieval, synth/pop/avantgarde/classical gothic и съвсем малко блацк метъл ( -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
|
Nov 29 2004, 08:15 AM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 639 |
Цитат(Mormegil2 @ Nov 28 2004, 10:01 PM) Цитат(MadMaster @ Nov 28 2004, 02:46 PM) -нео-класика (май така я водят тази музика) - Era, Enya... Mai ima6 predvid NEW AGE ili WORLD MUSIC neoklasicizmyt e nesto po-razli4no:) ... Всъщност - да -------------------- Pugnacity
With our blood Show no mercy With our soul Die for heaven An eye for an eye Burn to let them... Suffer for all their actions |
|
|
|
Nov 29 2004, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 |
Цитат(Skyggedans @ Jul 30 2004, 06:41 AM) Аз принципно освен метъл слушам и Gore, и Noise, така че ... вече ви е ясно какво слушам освен общо приетото... Несъмнено.... Научи ли поне на кое му се вика гор, на кое нойс и на кое гор-нойс? |
|
|
|
Nov 29 2004, 10:35 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 15-February 04 Град: София Потребител N: 399 |
Аз пък слушам всичко.Музиката си е музика
|
|
|
|
Dec 2 2004, 05:13 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Метъл, метъл и само метъл, но от време на време слушам и малко класическа музика и разни по-леки неща като Blackmore's Night например, ама то това само за разтоварване на железарията малко и е много рядко.
-------------------- |
|
|
|
Dec 2 2004, 05:18 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
а сетих се, че и доста се кефя на разни стари рок неща, а също така и на филмова музика, особено Мориконе!!!
-------------------- |
|
|
|
Dec 11 2004, 01:50 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 |
Mormegil2, почна ли с джаза?
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
|
Feb 10 2006, 09:51 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 |
Бг фолклор-Най вече родопските гайди- направо ме размазват
|
|
|
|
Feb 10 2006, 10:17 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
Цитат(thrash @ Feb 10 2006, 09:51 PM) родопските гайди |
|
|
|
Feb 11 2006, 10:02 AM
Коментар
|
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 |
retro - 60,70 и почти толкова от 80s
Също и народна музика - относно гайдите те наистина са много добър инструмент, ако може да се каже така -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
|
Feb 11 2006, 10:08 AM
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 |
Класическа музика - най-вече Вагнер
Харесвам българските класици от началото на ХХ в., българска народна музика, хора, маршове, както и всякаква автентична фолклорна музика. -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 11 2006, 11:25 AM
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 |
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
|
Feb 11 2006, 12:09 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Llewellyn, Karunesh, Mehdi, Yanni, Vangelis, Enya, Enigma, Sacred Spirit, Deep Forest, Mike Oldfield, Robert Miles, Chicane, Moby, Astral Projection, DJ Tiesto, Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti, Родопско...
Ronan Hardiman, Graeme Revell, Howard Shore, John Debney, Hans Zimmer, Danny Elfman... Основно това, без метъл и рок. EDIT: Sting как го забравих... |
|
|
|
Feb 11 2006, 12:31 PM
Коментар
|
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 30-January 06 Град: SOFIA Потребител N: 1134 |
ROCK легенди...LENNY KRAVITZ..BOB MARLY..PRINCE...EVERLAST...BUENA VISTA SOCIAL CLUB........и много още красоти
|
|
|
|
Feb 11 2006, 01:43 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
Като смятаме гайдата от предния ми пост,бих добавила Delirium,George Michael(Жоржет
Българските традиционни инструменти също не са за изпускане,има какво да се чуе,определено! |
|
|
|
Feb 11 2006, 01:51 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Когато бях на ЗМС в Плевен миналата седмица, имаше тържествено откриване вечерта преди олимпиадата със специална програма, подготвена от учениците в тамошната МГ "Гео Милев". И имаше две момчета, които свириха на тъпан. О, беше божествено! Не стига, че тя бяха толкова готини и бяха целите в черно, ами и свиреха божествено! Никога не съм предполагала, че може толкова много да ми хареса подобен фолклорен инструмент. По принцип не си падам по тях.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Feb 11 2006, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Ми аз започнах да слушам хубава музика с Purple и Rainbow, които не са точно метъл
Depeche Mode, Clan Of Xymox, Dead Can Dance, Diary Of Dreams Pink Floyd, Frank Zappa, King Crimson, Riverside J.S. Bach, G. F. Handel, E. Grieg, Vivaldi, Шостакович Jean Michael Jare, Vangelis, Ennio Morricone Нова Генерация, ФСБ Sting (Всяка негова песен, която не е реге) BB King, Stivie Ray Vaughab, Joe Lee Hooker, Jon Mayhal, Gary Moore (Всичките му песни, които са блус.) Luis Armstrong, Edit Piaf ...и малко бургаска естрада, разни-там тоники. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Feb 11 2006, 09:28 PM
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 |
Чуйте саундтрака на Lord of war
бе напоследък доста добри саундтраци наизлезоха -------------------- |
|
|
|
Feb 13 2006, 12:29 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 |
СТИНГ
И класика, но не всичко. |
|
|
|
Feb 13 2006, 12:34 PM
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 |
Цитат(gad @ Feb 11 2006, 09:28 PM) Чуйте саундтрака на Lord of war бе напоследък доста добри саундтраци наизлезоха А ако става въпрос за саундтраци - този на "Бригада" е много зарибяващ -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 17 2006, 01:14 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 |
А-аа! Това с гайдата е страшна работа! Ама да ти свирят на живо и да си нейде в Родопите!!!!
Иначе вдигам две ръце за Sting, макар че то поп-рок, софт-рок, рок... абе готини неща. А наскоро чух Vanilla Ninja... който ги е измислил- свалям му шапка! Мислех аз да изобретя такова нещо, но явно ме изпревариха! -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" |
|
|
|
Feb 17 2006, 01:20 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
По-принцип ми харесват песни от други стилове .. има някой яки неща доста даже.. ама не дотам да седна да си ги слушам у нас
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Feb 17 2006, 02:20 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 14-February 06 Град: София Потребител N: 1162 |
Ами кефя се на Filter, Skunk Anansie, Muse, Radiohead, Foo Fighters и разни други алтърнатив нещица. Marillion от периода с Fish са ми любима група,както и Floyd вкл. първите солови на Roger Watters. С риск да прозвуча еретично за някой,намирам за интересни изпълнители като Mylene Farmer,Robbie Williams,Madona - трябва да се видят някои техни концертни изпълнения,за да можеш да оцениш изключителното им сценично поведение. RHCP, Ramones, KISS, Whitesnake, Yes, Genesis, Toto - списъкът е безкраен и винаги има място за нови групи и музиканти, в които да откриеш нещо ново и стойностно.
Смятам за тъпо ограничаването само в един музикален стил, вероятно с годините човек започва да се отваря към всякаква хубава музика. Р.Р. Сетих се за двата солови албума на Ritchie Sambora(китариста на Bon Jovi) В тях има много блус,адски ме кефят... -------------------- I remember now...
|
|
|
|
Feb 17 2006, 02:23 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 |
Dead Kennedys забравих.
|
|
|
|
Feb 17 2006, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^ не те е срам!!!!!!!
^^ marillion, skunk anansie, toto, yes.. радват и мен доста. кефя се и на разни неща от типа на sting, everything but the girl, bobby mcferrin, extreme, tori amos, mike & the mechanics..сигурно има и още доста...а, да..армен чакмакян -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 16th November 2025 - 10:00 AM |