![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Feb 12 2006, 02:21 AM) p0w3r извинявай братле, наистина не исках да правя офтопици в темата ти за тази велика група, но такива... простено ти е само защото и аз слушам Manowar хехеххехе ![]() ![]() ![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Бахахахаа... Втора рАка хора сте бе, ей!
Я пишете още за PF, че да се насладим на някой друг ферман от Стиилчо. Go go go, darling! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Ок, съжалявам че не мога да се впиша в твоя стил с кратките ти флудеркси постове...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
И тъй като май скоро админите ще ме гонят, аз реших пък да споделя една от директорийките ми с вас:
http://rack3.free.evro.net/server15/byd/Pi...oyd/browse.html И ето един сайт за образоване - http://floydian.info Ето и специален поздрав за 'Аутумн' и фактите, които искаше: http://www.floydian.info/thewall.html Ех добре, че е неделя та намерих време ![]() Успех ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Virgin_Steel @ Feb 12 2006, 07:37 AM) Ето и специален поздрав за 'Аутумн' и фактите, които искаше: http://www.floydian.info/thewall.html Ех добре, че е неделя та намерих време ![]() Успех ![]() Ти май наистина не си добре с нервите. Пратил си ми информация за албума на Pink Floyd, а не за филма. Нали не си забравил, за какво говорим? Аватарът ми май не ти допада много, а? Дали това не те ядосва повече от моята "некомпетентност". Дано да бъркам. Истина е, че темата вече отдавна е опорочена, за което и аз имам вина, признавам. Надявам се, че няма проблем с Virgin Steel да продължим разправиите на ниво лични съобщения, както ми предложи Радо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат Изтрийте всичко направо без първите 3-4 поста. И ето отговора на моето "а и не е Радо човека, който ще казва какво да се трие и какво не." Цитат Че кой е казал такова нещо??? Цитирам дословно два отговора не един и същи човек. Не аз съм май бавноразвиващата се. ![]() Цитат Далеч не съм идеалната ви представа за "готин метъл фен". Незнам и защо си мислиш, че само аз се подигравам на някого и незнам защо си мислиш, че нямам причина за това! Аз нямам представа за "готин метъл фен". Иска ми се да мога да се разбирам с всички в едни що-годе нормални рамки, но уви. И за миг не ми е минавало през ума, че само ти се подиграваш на някого, дори съм сигурна, че имаш причини да го правиш. Но това, че ти не си изключение оправдава твоето детинско отношение? Знаеш, че със същия успех мога да категоризирам много от любимите ти групи и техните фенове - и, представи си, имам доказателства за това. Виждала съм доста екземпляри с подобни фланелки, ХА! Кажи ми нещо сега за този убийствен довод! ![]() Цитат(Virgin_Steel) Поне съм сигурен, че човека който се юрна амбицирано да заблуждава народа ще се замисли дали да го прави отново. Аз не забелязах подобно нещо. Autumn изрази своето мнение за филм, който е гледал няколко пъти. Не му е харесал. Ти проблем имаш ли с това? Щял да се замисли?! Едва ли, при положение, че получава подобно отношение към себе си и компетентността си. Цитат(Virgin_Steel) Извинявам се за грубия език и за всичко Това е върха на наглостта след като половин час преди това пишеш ето това: Цитат feather ти бавноразвиваща ли си? Ама наистина, това е истински въпрос? Не се нуждае от никакъв коментар, мисля. Е, не притежавам всички оригинални дискове на любимите ми групи, но пък и не се чувствам по-малко фенка, хахах. Отново поредния прекрасен опит за доводи. ![]() Защо сметна, че аз съм скромен човек, например? Нищо подобно. ![]() Цитат(Радо) "разбирачи" с такава железна житейска философия, чиито измерител са най вече броя мнения в Метъл Уорлд наистина ме разсмиват до такава степен, че ще падна от стола! Ако не си забелязъл това мнение ти е публикувано точно в този Метъл Уорлд, а мнението на мнозинството от потребителите му, представи си, има по-голяма тежест от това на новопристигнал, който коли и беси наред. Нямам против да ти е смешно. Не забравяй, че ти и приятелчето ти първи започнахте с хумора и сатирата. Май и на този пост трябва да сложа край. Е, нямаше как да не отговоря на "приятелския ви тон". Благодаря за вниманието. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми който чете е разбрал, за неразбралата feather ще го кажа за четвърти път: "ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ КЕФИ ЛИ ГО "СТЕНАТА" ИЛИ НЕ...СХВАНАЛ ЛИ Е СМИСЪЛА ИЛИ НЕ(макар, че то си го пише и в рецензиите дори)! ПИСАЛ Е ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИЛМА, КОЯТО НЕ Е ВЯРНА".
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
...и дори да е така, това повод ли е да му се нахвърляш с епитети и подмятания за умствения му багаж? Не мисля.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ами feather, аз попитах кой твърди обратното на:
"не е Радо човека, който ще казва какво да се трие и какво не" , което няма нищо общо с това, че предложих темата да бъде изчистена от безмислените спорове. Иначе за "подигравките" и "детинското отношение" към въпросните групи и фенчетата им - това ми е личното мнение за тях и е нормално да го изказвам тук, доколкото знам форумите са за изказване на мнения (или нещо не съм разбрал?) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Евала за темата!!!
Какво да кажа за ![]() ![]() ![]() Може и любимата ми банда да е Металика (е, не днешната Металика), но когато става въпрос за Флойд нещата заемат съвсем други измерения. Пожелавам на всички да се насладите на концертите на Флойд от които може да спре дъха на човек от ефекти, музика, сцена, светлини и т.н. представени в удивителна хармония, гениалност и професионализъм! За мен това е най-изпипаната банда и в концертно и студийно отношение. Какво да кажем за текстове, за философия на групата, за музика, за послание към публилката? Абе когато говорим за Флойд, моля:"шапки долу!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Тук станало забавно гледам
![]() Та по темата... Pink Floyd никога не са ми били любима група, но имат идейни неща. Например има една песен Welcome To Machine, като я чух за пръв път бях сама в къщи и беше доста късно през нощта...доста потискащо ми подейства. Почувствах се една мъничка, мъничка, като болтче в корабен двигател. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
е тва е дори и да не харесване ПФ няма как да не харесвате епичните концерти които правят
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Това е така да се каже първата ми група въобще - слушам ги от три годишен. Баща ми им е верен поклонник и покрай него съм започнал да ги слушам.
Според мен във всеобятното творчество на групата се съдържа цялата музикалност, виртуозност и гениалност на този свят. Фен до гроб! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
![]() ![]() От баща ми хванах Цепелин и Флойд. Бийтълси и Ролинг Стоунс комерс шитз - но факин уей:) -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
ред нападки,ред обиди,ред офтопици
![]() направо по темата-може би са една от групите,с които съм израснала.майка ми има може би почти цялата им дискография и една видео касета...като бях по-мъненко много се кефех тоя голям човек,дето пускаше децата в машината за смилане на месо ![]() иначе имат страшни парчета. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Goodbye blue sky
. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
НАЙ.ГОЛЯМАТА.ГРУПА.
точка . Тъкмо се чудех как да прекарам поредната безсънна нощ и стигам до извода,че ще е под звуците на Meddle, Wish you were here и sound-a Zabriskie point. ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Притеснителното е, че напоследък все по-често се питам "Какво ми се прави?" и си отговарям "Слуша ми се Floyd."
И това е особено притеснително поради факта, че принципно не разполагам с изобилия от свободно време, но да го запълвам така... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Нищо притеснително няма.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:16 PM |