![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ето една снимка:
![]() Медальонът, който виси на врата му значи много за северните народи, но не знам какво. Ще ми се да разбера какво е и какви са традициите му. Виждали сме такива по вратовете на много скандинавски музиканти. Знаете ли нещо по въпроса? Друго, което ме интересува е дали сте срещали някъде подобно нещо в натура. Или откъде може да си вземе човек(български човек) такова? По филмите става много лесно-героите дори и да не знаяткак се казва предметът, който търсят, пишат нещо в Гугъл и съвсем скоро им излиза сканиран обектът..Както и да е-някой има ли идея? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
My Webpage
Това ли е? Чукът на Тор! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Това ще да е,(ами не съм се родил научен)благодаря ти-сега като знам как се казва-поне ще разуча историята му. Иначе 42 долара
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
То има и група Thor's Hammer...
А иначе би трябвало да го има в хубавите магазини за сребърни медальони. Аз също съм фен на медальоните... Разгледай тук, Киро: http://jewelry.hit.bg/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Чук на Тор. Познава се от далече. Имам една прекрасна снимка в една книга на един такъв на няколко стотин години и адски бих искал да го нося.
Най-гот е да се направи по поръчка, ама цената става висока. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И все пак къде мога да направя тази поръчка и можеше ли да ми дадете сайтове на фирми, които се занимават с изработването на такива изделия, или поне такива, които продават готови.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ам....
От опит съм установила,че най-много медальони и въобще подобни украшения се намират по морето и то понякога на очудващо добри цени. ( Созопол ![]() Иначе има един магазинчета 'No name' доколкото знам има в София, Русе, Търново.(може и още някаде,не знам)Та в тях можеш също да разгледаш. п.п.:Слаш, влюбих се - има много красиви.... ![]() ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Feb 16 2006, 06:01 PM) И все пак къде мога да направя тази поръчка и можеше ли да ми дадете сайтове на фирми, които се занимават с изработването на такива изделия, или поне такива, които продават готови. И все пак, аз какво ти дадох в предния пост?! ![]() Има контакти - свържи се и питай, могат ли да изработят медальон със знака на Тор... http://www.magazinche.com/ И в този арт магазин има интересни джиджавки... Ако искаш нещо - търси! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат И все пак, аз какво ти дадох в предния пост?! biggrin.gif Има контакти - свържи се и питай, могат ли да изработят медальон със знака на Тор... Мен за малоумен ли ме смяташ? Отидох на онзи сайт, даже си харесах един кръст и преди малко говорих с Миро-шефът. Цитат Ако искаш нещо - търси! Един от аспектите на търсенето е да пиша тук, че търся, не мислиш ли? ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Feb 16 2006, 08:13 PM) Мен за малоумен ли ме смяташ? Отидох на онзи сайт, даже си харесах един кръст и преди малко говорих с Миро-шефът. И кво?? Аз мисля да провера в едно златарско ателие на пазара. Един приятел си направи доста як знака на Soulfy от сребро и не му излезе много скъпо. Но от друга страна той си даде повечето сребо - стар пръстен на майка му. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Feb 16 2006, 07:13 PM) Отидох на онзи сайт, даже си харесах един кръст и преди малко говорих с Миро-шефът. И аз ще се пазаря с него скоро... ![]() Цитат Един от аспектите на търсенето е да пиша тук, че търся, не мислиш ли? ![]() Да де, а аз споделих сайтовете, които знам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз мисля да провера в едно златарско ателие на пазара. Един приятел си направи доста як знака на Soulfy от сребро и не му излезе много скъпо. Но от друга страна той си даде повечето сребо - стар пръстен на майка му. Кой пазар? Че да видя и аз. То във всяко златарско ли правят изделия-съмнявам се. Преди месец ходих да лепя едно колие и онзи дядка зад тезгяха със сигурност нямаше да се справи с чука на Тор. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
едно време в EMP списанията (поръчваха се безплатно и бяха като каталог носят ти ги по пощата бе чудна работа..
![]() готини работи за съжаление само в интернет -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^Евтинийка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Feb 16 2006, 11:47 PM) Кой пазар? Че да видя и аз. То във всяко златарско ли правят изделия-съмнявам се. Преди месец ходих да лепя едно колие и онзи дядка зад тезгяха със сигурност нямаше да се справи с чука на Тор. Днес ще поразпитам моя приятел. Става дума за пазара на Иван Вазов. Принципно и аз имам ходене, защото искам сребърна пентаграма. Ама чесно казано Чука е доста сложен за изработка и се съмнявам, че ще стане. едит: значи излязло му е 20 лв със собствено сребро. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В EBAY е пълно с чукове. Вече си избрах един,само да имам парите пък и кредитна карта...занимавка си е...
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Въпросният чук си има и име - Миолнир.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:47 PM |