![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Холандците THE GATHERING ще издадат новия си албум - "Home", през април чрез Sanctuary Records. Обложката му можете да видите тук, а ето и заглавията на всички парчета:
01. Shortest Day 02. In Between 03. Alone 04. Waking Hour 05. Fatigue 06. A Noise Severe 07. Forgotten 08. Solace 09. Your Troubles Are Over 10. Box 11. The Quiet One 12. Home 13. Forgotten Reprise -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
УХА!У!У!У!У!У!У!У!У!У!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^Инс, ето ти една промо снимка...гореща...чак пари
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Най-сетне! Това ще е едно от хубавите събития за мен тази година. Чудя се, какво са променили този път. За сега тенденцията на олекотяване много ми допада. Не знам защо, но ми е трудно да си представя, че могат да се изложат или провалят.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
От тук можете да свалите песента "Shortest Day".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^задължително ще го направя,искам да чуя като за впечатление,имам доста надежди за новия албум
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Чух песента и съм меко казано разочарован. Няма да обяснявам защо не струва парчето-просто не става. Особено сравнено с песен като Souvenirs...дано да е най-слабата в албума...
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Инсарт+ур, щи лепна два шамара
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(stage @ Feb 17 2006, 11:08 PM) Като се сетя какви спомени имам с тази група ![]() ![]() Да знаеш, че мастурбирането не се брои! ![]() j/k И на мен ще ми е приятно да чуя новото им творение, макар да има други албуми, които очаквам с по-голямо нетърпение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казвам се Инсарчър-друг път да е ясно. А иначе песента може ид а депресира, но не ми харесва. Все пак е важен и албумът-това вече го казах.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
От тук можете да си свалите "Home"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Нещо не ме впечатли албумът.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e, то е ясно че не може да се сравява с Mandylion или if_then_else, но песни като In Between, Waking Hour, Solace, The Quiet One успяват да ме докоснат. Определено ще го слушам дълго време.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:15 AM |