![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Китаристът на JUDAS PRIEST Glenn Tipton ще издаде албум със записи, които е направил заедно с басиста John Entwistle (THE WHO) и барабаниста Cozy Powell (RAINBOW, BLACK SABBATH, WHITESNAKE). CD-то, озаглавено "Edge of the World", се очаква на 7-ми март чрез Rhino Records. Лейбълът ще преиздаде на същата дата и дебютния солов албум на Tipton - "Baptism of Fire".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето и заглавията на парчетата в "Edge of the World":
01. Unknown Soldier 02. Friendly Fire 03. The Holy Man 04. Never Say Die 05. Resolution 06. Searching 07. Give Blood 08. Crime Of Passion 09. Walls Cave In 10. Edge Of The World 11. Stronger Than The Drug -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Трябва по-често да чета новините. Глен е ВЕЛИК!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Появи се обложката на "Edge of the World".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Лично според мен Типтън залага повече на импровизации в солата, които едва ли е способен сам да повтори на концертно изпълнение, но пък не може да се отрече, че ми е от любимците. Ще ми е много интересно да чуя този албум, знае ли се кой ще бъде вокал?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат които е направил заедно с басиста John Entwistle (THE WHO) ъъъъъъъъъъ........ той не умря ли преди 5 години? Би било меко казано странно, ако албумът е записван тогава, а сега го издават или нещо такова. Цитат Лично според мен Типтън залага повече на импровизации в солата ... според теб, но дали според него? Цитат Ще ми е много интересно да чуя този албум, знае ли се кой ще бъде вокал? И на мен ще ми е интересно. 10 години по-късно, надявам се да надмине себе си. В предишният албум, той пееше (и то много успешно, като се има предвид стиловата насоченост, разбира се) и надали сега ще е различно. Също така, има десетки гост музиканти в дебюта, а вокалите са само негови... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 23 2006, 06:24 PM) барабаниста Cozy Powell (RAINBOW, BLACK SABBATH, WHITESNAKE). http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%22Coz...l%22+died&meta= Интересно, това албум с архивни записи ли ще е? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Да, доста странно...
сега чакаме и Дет да издадат нов албум ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Death с нов албум!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:40 AM |