![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 22-June 05 Потребител N: 840 ![]() |
няма да отида 'щото харесвам MAX.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Моя милост няма да отиде, защото концерта на коЯп в зала беше отчайващ [не само заради музикантите, но и заради кофти озвучаването...] и не искам да си развалям кефа. That's right. Monsters Of Rock е истината!
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Цитат(_sk8mastR_ @ Feb 23 2006, 01:30 AM) Моя милост няма да отиде, защото концерта на коЯп в зала беше отчайващ [не само заради музикантите, но и заради кофти озвучаването...] и не искам да си развалям кефа. That's right. Monsters Of Rock е истината! ХаХа къде са Корн къде са СоулФлай ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
както вече казах няма да отида защото вече съм ходила два пъти а о точно на 24 най-добрият ми приятел има рожден ден и не бих го пропуснала заради SoulFLy при положение че вече съм ги гледала:)
-------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 22-June 05 Потребител N: 840 ![]() |
Извинявам се за тъпата тема!!!Освен,че бях доста замаян, бях ядосан на съдята,CHELSEA и т.н.Така,че SORRY.А и не съм се представил - ще отида да го направя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Много си е добре темата!
![]() Иначе - аз НЯМА да отида. Защо? Защото тази група и супер зле, няма да си губя времето с нея, по-добре да си играя на БФ2!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^Щом казваш....
![]() Аз пък ша одя. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Feb 23 2006, 01:45 PM) Защото тази група и супер зле, няма да си губя времето с нея, по-добре да си играя на БФ2!! ![]() хахахаахаххахаха ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 23-February 06 Потребител N: 1179 ![]() |
А аз ще отида, защото не можах да ходя предните 2 пъти. А Махо е пич и трябва да се види.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Аз няма да ходя, щото Nikola Bathory каза, че са супер зле...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз пък не мисля някога изобщо да пусна BF2...
-------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Това дали са зле или не са си лични мнения, моето е че са жестоки! Съжелявам, че утре съм на ортопед пък и маната ми е малко [не съм спала от месеци.. мисля утре да дремна и да не се напрягам ноо ноо]
![]() ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Aми аз не- по-принцип Soulfly не ги харесвам много-много,не казвам че не са добри,но просто не ми допадат.А за Монстърс..ми да там сигурно ше се видим сума хора.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Feb 23 2006, 01:45 PM) Много си е добре темата! ![]() Иначе - аз НЯМА да отида. Защо? Защото тази група и супер зле, няма да си губя времето с нея, по-добре да си играя на БФ2!! ![]() ...и да си слушаш Cradle of Filth ![]() Аз няма да ида, 'щото в рамките на тия 6 дена имаше още 2ва концерта, на които исках да ида. Така де, и на единия отиход, другите да му ядат главата. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Feb 23 2006, 05:15 AM) SoulFLy при положение че вече съм ги гледала:) О боже ... баси разсъждението ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ще отида и нямам търпение по няколко причини,като може би най-важната е ,ч е ги смятам за много добра и любима група,а втората че ме е яд,4е изпуснах 2 концерта и на този мисля да се реванширам
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Няма да ходя, защото са тъпаци. Иначе ми харесват.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не са лоши, особено с последния албум, който напомня старите неща, но по принцип не ги слушам много! И тъй като не са ми любима група, не си заслужава да бия път и пари до София заради тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък ще отида, защото налазих пропуск
![]() ME > YOU FACT. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
аз пък ще отида, защото съм ги гледал два пъти и мисля, че си заслужава да ги гледам и трети път...
най-малкото ще има яко бутане и скачане, а и самата банда е много дива, не като някой тру металски банди, дето стоят като истукани на сцената и ги е страх да се мръднат, че да не би да им се развалят прическите... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Feb 23 2006, 10:55 PM) Няма да ходя, защото са тъпаци. Иначе ми харесват. Страхотна причина. ![]() Аз съм там! ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Аз няма да ходя, защото ме мързи
![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Концертът беше смазващ. Който е фен на групата и го е пропуснал може само да съжалява. Много мощно изпълнение на Soulfly, забиха едни от най-здравите си парчета. Поразглобих се в погото, но си струваше. Всъщност меле като това май нямаше дори на легендарния първи концерт...
Италианците бяха доста зле. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Кво зле кви беха тия ебати.Аз щех да заспим на тех
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Не знам,аз друго таков анещо не бях преживявала!
![]() Велико! Италянците не ми пукаха особенно. В моемнта за нищо май не ми пука! и бтв,много важен въпрос - някой да е направил,а некви снимки,а клипчета..?! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1178 ![]() |
Концерта беше жесток.
![]() ![]() Цитат и бтв,много важен въпрос - някой да е направил,а некви снимки,а клипчета..?! Еми аз иам 3-4 клипчета и няколко снимки на гсм-а ама нз кога ще ги кача |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
За концерта: какво беше това
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ами един невероятен концерт, май?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Много съм доволен, определено беше по-силно шоу от второто им у нас. Звукът (традиционно) беше недодялан, но пък групата бе на ниво. От организацията също не мога да се оплача.
Linea 77 предпочитам да не ги коментирам. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Може би отидох с мн големи очаквани, или съм станал мн. претенциозен след големия брой невероятни концерти на който бях напоследак.
Организацията беше ужасна, охраната се държеше с хората като с животни( за първи път ми се случва ). Трябваше ми един час да вляза след това един час да си взема дрехите който бях оставил на гардероб ![]() Самия концерт подгряващите ![]() ![]() Soulfly дадоха всичко от себе си направиха добро шоу, но звука беше УЖАСЕН. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:34 PM |