![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Ми не, не разбираме, ние сме тъпи метъли, хааааааа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
lastnikolas, заслужаваш бан.
feather, както винаги си страшно позитивна ![]() Ivita, Цитат ХОРАТА ОБОЖАВАТ ДА БЪДАТ ПОДВЕЖДАНИ И ДА ИМА НА КОГО ДА СЕ КЛАНЯТ - ТАКА Е ПО-ЛЕСНО! нО, ИНАЧЕ ВСИЧКО СИ Е ТЕАТЪР, МАЛКО СА ХОРАТА, КОИТО ПРАВЯТ НЕЩАТА ЕЙ ТАКА БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ОНИЯ ИЛИ ПЪК ТОЯ, ТАКА ЧЕ ОБЩО ВЗЕТО ВСИЧКО Е ЕДНА ШИБАНА ИЛЮЗИЯ, И ЗАВИСИ ОТ ТЕБ КАК ЩЕ Я ПРИЕМЕШ И КАТО КАКЪВ ЩЕ УЧАСТВАШ! ![]() Достатъчно еднозначен ли бях? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 4-July 05 Град: World hate center Потребител N: 859 ![]() |
Ииииии - ами сега? Какво да правя? Аз много харесвам "позата на метълите с разтворени крака и тръскащи едновременно глави" ... лелеееее добре че си ти, та да видя колко съм бил заблуден и как се водя по чуждите глупости!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
ако го правиш с кеф, нямам против. ако го правиш, щото така правят останалите метъли те съжалявам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Разбира се, че го прави, защото гледа от другите...
![]() ![]() ![]() Киро ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
@ Ivita - защо викаш??? Тук няма хора с проблемен слух!
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
lastnikolas айде спри с простотиите
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^ Кажи сега и на Земята да спре, да се върти...подозирам, че ще има същия ефект
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
Lucretiq уцели истината
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам аз, че имам точен мерник.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Живота, ако не сте забелязали не е от най-позитивните, това е реалността, съжалявам ако не ви харесва/м - това е положението, но не сме се събрали да обсъждаме моят позитивизъм, нали?! Всеки си носи кръста и щом заслужавам нещо ще си го понеса безропотно. А и не мога да бъда сигурна че няма хора с овреден слух, пък какво ли общо има той?! Както и да е! МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО ДЕ!!!!!!!!!!!!!
![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пише се "увреден"
Мисленето позитивно не е никак лошо. Позитивното възприемане е друго нещо. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Щом казваш няма да споря!
![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не чух абдукторчето
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ето, имало хора с увреден слух все пак
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знаех си!
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Какво?
![]() Маитапя се. Аиде стига с офтопиците,а?(Освен ако не сте си изчерпали мненията де) . -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Подкрепям напълно тезата на lastnikolas.Повечето "метъли" отделят страшно луди пари за дрешки,шипчета,пръстенчета,медальончета,пентаграмчета и прочие.Всичко това няма нищо общо с метъл музиката,а само с метъл модата.Искате да покажете колко сте underground,а всъщност сте просто актьорчета които се чудят как да покажат колко са true и са съпричастни към идеята.Който иска да ходи на театър - да ходи.Който иска - нека се занимава с актьорско майсторство (не се съмнявайте,номер 1 ще сте).
И едно кратко отклонение - докато давате нечовешки кинти за тениски на дадени групи,за нелегални дискове и всякакви такива merchandise-и в локалните рок shop-ове,големи метъл банди няма да идват.Защото тениските са черни тениски от руския пазар,а щампите са от "КАНАПЕ".Дисковете пък са burn-ати mp3-ки,като просто някой е задал от Nero-то да е audio cd и после от някаква друга програмка си е направил обложката на албума и я е напечатал на черно-белия принтер.Това не е нито подкрепа към сцената,нито съпричастност към групите в нея. Затова метълите ще чакат някакъв техен човек да стане кмет,за да покани някои по-големи групи(а всъщност ги кани,за да им вземе по един автограф лично),после пък ще се жалват че нямали пари за него(понеже са ги изпили в някоя градинка).В крайна сметка ще отидат хиляда човека и повече тази група няма да дойде,защото едва си избива разходите с тези пари,да не говорим за добра печалба. А през това време пък...hardcore и punk сцената ще процъфтяват,защото,нали се сещате,феновете им като искат да чуят любимата си група отиват на техен концерт и го правят.От това се мотивират организаторите и канят все по-големи и по-големи групи.Факт е че вече за втори път 25 ta life бяха тук,а Април идват и sick of it all. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Позьорщината я има навсякъде и е нещо, което не се определя от музиката, а от човека. Има много "метъли", за които това как изглеждат е много по-важно от това какво са чули и в каква степен са подкрепили "любимите" си групи. Същото, обаче, го има и в хардкор сцената в не по-малка степен, така че да се разсъждава в стил "нашата сцена е по-добра от вашата", е доста тъпо. И аз съм на мнение, че пари трябва да се дават само за истински неща. Това, обаче, на хлапетата е трудно да се обясни.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
метал стилът си класика няма мищо смешно и противно в него а и малко са стиловете музика с толкова богата история. мене си ме кефи
![]() ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Ами Rolf,прав си донякъде,но общо взето хардкор сцената е изградена на "anti-poser/fake" идеята.Иначе всякакви ги има.Има и такива,които дават луди пари за кецове и прочие.Но едно е да си купиш някакви кецки или тениска с логото на някакъв skate-shop,а съвсем друго да вземеш тениска с трупове или хора гримирани до такава степен,че и родната им майка не би ги познала.Разбирам,да си сериен убиец например,и да се кефиш на тениска с някакви такива неща.Ама като не си е глупаво.Точно това е основата на позьорщината - да говориш за неща,в които всъщност не вярваш и не правиш.Аз лично не виждам нищо лошо в подкрепянето на спортове като skateboarding и snowboarding-a.Спортът е хубаво нещо.Още повече като го практикуваш.Друг е въпросът,че поне за мен е срамота да се дават по 150-200 лева за кецки(и за обувки като цяло),при положение че можеш да караш скейт и с някакви евтини гуменки за 20 кинта например,които да ти свършат почти същата работа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
за да покани някои по-големи групи(а всъщност ги кани,за да им вземе по един автограф лично),после пък ще се жалват че нямали пари за него(понеже са ги изпили в някоя градинка).В крайна сметка ще отидат хиляда човека и повече тази група няма да дойде,защото едва си избива разходите с тези пари,да не говорим за добра печалба Мисля, че миналогодишните събития в Каварна напълно опровергават думите ти. Позьорщината я има навсякъде и е нещо, което не се определя от музиката, а от човека. Има много "метъли", за които това как изглеждат е много по-важно от това какво са чули и в каква степен са подкрепили "любимите" си групи. Същото, обаче, го има и в хардкор сцената в не по-малка степен, така че да се разсъждава в стил "нашата сцена е по-добра от вашата", е доста тъпо. И аз съм на мнение, че пари трябва да се дават само за истински неща. Това, обаче, на хлапетата е трудно да се обясни. Ами ето Rolf го каза доста добре. А при коровете и пънковете (особено) позьорщината също си я има. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Още повече като го практикуваш.Друг е въпросът,че поне за мен е срамота да се дават по 150-200 лева за кецки(и за обувки като цяло),при положение че можеш да караш скейт и с някакви евтини гуменки за 20 кинта например,които да ти свършат почти същата работа. Поне с ботушите може да риташ разни дискари ![]() 150-200лв?Тва ше е за маркови обувки,ако питаш мен.Аз поне познавам хора,а и аз сам като тях си купувам разни кубинки за 20-30 кинта.Не виждам голяма разлика с маратонките.А и-металист с маратонки?Малко тъпо ми се вижда.Е,аз поне не обичам да смесвам нещата,или слушам метъл(и рок малко) или нещо друго. -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност не
![]() Имах информация от мястото на събитието - имало е адски много чичковци,които общо взето са отишли,за да си припомнят какво е да поразвееш коса на концерт.Това са настоящи работници,които се интересуват от музика вече колкото и всеки останал средностатистически българин - сиреч ХИЧ. Кажи ми честно,наистина ли вярваш,че тези хора ще дойдат на мероприятия от сорта на концерт на Act of grotesque,Korozy,Проказа и още всякакви болести,които за всеобща изненада са звездите на българския метъл underground ![]() Малък offtopic : ![]() spartan117,говорех за някои пънкари и кораджии.Просто отхвърля твърдението на Rolf,че искам да изкарам тези стилове и почитателите им перфектни |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Верно си е тва дето го каза за чичковците,ама те съвсем не са всички.Някои просто са си заклети(познавам 10-на поне)и прават кви ли не простотии,от една страна само и само да се прават на интересни.Не знам къде си го виждал тва нещо с чичковците
![]() Впрочем на концерта там нямаше седящи места и тези,дето седяха вече наистина си бяха чичковци,които зяпаха там,някои от тях може би щот си нямат работа -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И кво значи щом ходиш с кожени гащи и камуфлажи се правиш на интересен? Са за разните там дранкулки верно има някой дето и те незнаят за кво ги носят.Но има хора които носят разни символи в които наистина съвпадат с идеите им(тия с пентаграмките не ги броиме
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Т. нар. "позьрщина" е твърде относително понятие и всеки го разбира и приема както си иска.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мисля, че някой хора започнаха да схващат за какво става въпрос. благодаря на drSlowDeath за подкрепата и че е разбрал за какво говоря. не реагира първосигнално, като повечето хора тук и използва мозъка си за мислене, а не само за запаметяване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Метъла само музика ли е или мироглед?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и двете, но на второто не бива прекалено много да се хващаш. по-добре да си остане в подсъзнанието, а не да се осланяш на него или да го демонстрираш. според мен е достатъчно човек да се наслаждава на любимата си музика и да внимава с пропагандираните му идеи, както от метъла, така и от всеки друг стил музика. някой хора печелят от това но не и ние
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 10:49 PM |