![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Kakvo smqtate za AMUZIA?4uval li e nqkoy ot vas za tazi grupa i kakvo vpe4atlenie e ostavila tq za vas?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Някога ми харесваха. Гледал съм ги на концерти - мноо добри ! И с тоя тромпет - лудници праят !!! Ама съм ги изпуснал напоследък - имат ли нещо записано и намируемо ?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 13 2005, 01:44 PM) Някога ми харесваха. Гледал съм ги на концерти - мноо добри ! И с тоя тромпет - лудници праят !!! Ама съм ги изпуснал напоследък - имат ли нещо записано и намируемо ? imat edin album "labirinti v razuma" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(izginaame @ Mar 13 2005, 03:06 PM) Цитат(Demiurg @ Mar 13 2005, 01:44 PM) Някога ми харесваха. Гледал съм ги на концерти - мноо добри ! И с тоя тромпет - лудници праят !!! Ама съм ги изпуснал напоследък - имат ли нещо записано и намируемо ? imat edin album "labirinti v razuma" Amuzia sa super qka grupa ,samo neznam za kvo im beshe na Berk`a da svirqt kaver`a na HIM ?! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Защо всички пишат на латиница?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Защо всички пишат на латиница? ![]() По-интересно е защо се повтарят и самоцитират ![]() Амузия ми харесва, имам го албума и си го пускам отвреме на време с голям кеф. Много малко са стойностните български групи свирещи такъв стил. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 23-March 06 Потребител N: 1232 ![]() |
az mnogo haresvam grupata,spored men e nai dobrata dg grupa koiato sum 4uval.imam albuma i na kaseta.ot kude moga da nameria mp3.ako niakoi znae da pi6e na mototrash@start.bg 6te sum mu mnogo blagodaren.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Не съм ги чувала даже. Сигурно съм ограничена.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Харабия, албума може ли да бъде купен от някъде вече, явно е старичък?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Много добри.Една от най-добрите БГ метал групи.Гордостта на Северозападна България.На последния Berkstock, макар и в не целия си състав, разбиха всички с кавърите на Soulfly u Sepultura.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 12-November 06 Потребител N: 1669 ![]() |
az mnogo haresvam grupata,spored men e nai dobrata dg grupa koiato sum 4uval.imam albuma i na kaseta.ot kude moga da nameria mp3.ako niakoi znae da pi6e na mototrash@start.bg 6te sum mu mnogo blagodaren. пробвай на страницата на групата- http://www.amuzia.bol.bg/ там има мп3!!!:) -------------------- "Живей бързо,но красиво и с достойнство!!!!!"-BUL.GV@RDEEC
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Амузuя имат вече сайт, който иска да се поинтересува от тази група да влезе тук: www.amuzia-bg.hit.bg
![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:12 AM |