Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
193 страници V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Футбол, вечната игра
alpha prime
коментар Mar 21 2006, 06:23 PM
Коментар #931

алфонс

Група: Потребители
Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

wyw wremeto kogato dyrjawat raboti za turskiq wi tim sp_ike.gif
aide spiram se zanimawam s mizerni heityrski tim4eta s smeshni srybski trenyori
Go to the top of the page

+Quote Post
t0xIc
коментар Mar 21 2006, 07:12 PM
Коментар #932

Метъл

Коментари: 1599
Регистриран: 26-April 03
Потребител N: 83

каза не-смешния фен на тима неръководен никога от сърби
между другото най-смешно е някой от Подуяне да твърди ,че ЦСКА са турци...абе момчета къде играят/играеха най-големите ви звезди?
На финал български отбор не е стигал...само до полуфинали и то не Левски...мен лично не ме е яд ,ама се дразня как си избивате комплексите натрупани през цялата си история след елиминирането на 4 смешни отбори дошли с резервите си smile.gif
ЦСКА са в страшно слаба форма ,но има и такива мачове...когато ЦСКА бият със 7:0 едно отборче от Стара Загора завършило 4:4 с двама по-малко срешу гранда от Подуяне е ритуална тишина обаче:)

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
Slash
коментар Mar 21 2006, 07:16 PM
Коментар #933

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

t0xIc, благодаря за обективното мнение, съпроводено с Факти. openwidehug.gif

+Quote Post
spartan117
коментар Mar 21 2006, 07:35 PM
Коментар #934

Прослушващ метъл
**

Коментари: 249
Регистриран: 1-December 05
Потребител N: 1055

Цитат(t0xIc @ Mar 21 2006, 07:12 PM) *
каза не-смешния фен на тима неръководен никога от сърби
между другото най-смешно е някой от Подуяне да твърди ,че ЦСКА са турци...абе момчета къде играят/играеха най-големите ви звезди?
На финал български отбор не е стигал...само до полуфинали и то не Левски...мен лично не ме е яд ,ама се дразня как си избивате комплексите натрупани през цялата си история след елиминирането на 4 смешни отбори дошли с резервите си smile.gif
ЦСКА са в страшно слаба форма ,но има и такива мачове...когато ЦСКА бият със 7:0 едно отборче от Стара Загора завършило 4:4 с двама по-малко срешу гранда от Подуяне е ритуална тишина обаче:)

Извинете имах предвид полуфинал.

--------------------
Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Mar 21 2006, 08:54 PM
Коментар #935

WARLORD

Коментари: 1193
Регистриран: 15-October 05
Град: Шопландия
Потребител N: 976

Хаха, всеки обявява другия отбор и феновете му за "смешни". На мен пък са ми смешни всички, които се палят заради футбол, особено пък за клубни отбори, разбирам да беше за национални, или международни мачове. Палите се заради играта на някакви футболисти, които прибират яко парички, а в замяна ви късат нервите. Левски и ЦСКА са два най-обикновени скапани спортни клуба, които не са ви никакви, нищо не са направили за вас, но вие сте готови да се избиете в тяхна чест. WTF!?! brickwall.gif sp_ike.gif bowdown.gif huh.gif biggrin.gif ph34r.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
t0xIc
коментар Mar 21 2006, 09:58 PM
Коментар #936

Метъл

Еми тъпи , смешни все пак са български клубове....трябва да се подкрепят...най-лесно е да си фен на Барселона или Милан примерно...най-истинските фенове са на тези отбори ,които нямат особени успехи ,но е най-сладко след тяхна победа да се изкефиш...а националния е друга работа...вече поне няма и разни Пажин и други "българи" ...

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Mar 21 2006, 10:03 PM
Коментар #937

WARLORD

Затова, че са български и аз ги подкрепям.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Mar 21 2006, 10:10 PM
Коментар #938

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Аз пък се кефя и на турския национален. Аре убийте ме.

--------------------

+Quote Post
spartan117
коментар Mar 21 2006, 10:12 PM
Коментар #939

Прослушващ метъл
**

Коментари: 249
Регистриран: 1-December 05
Потребител N: 1055

Футбола си е страст.Аз и играя, и гледам много.Европейските тимове не ме кефят.Аз по ЦСКА съм си от малък.А и нашто семейство сме си цесекари-дядо ми,вуйчо ми,баща ми...трябва да се продължи поколението smile.gif .

--------------------
Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Mar 21 2006, 10:20 PM
Коментар #940

WARLORD

Цитат(Benedict XVI @ Mar 21 2006, 10:10 PM) *
Аз пък се кефя и на турския национален.

Между другото и аз. Напоследък доста задобряха.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
falio`
коментар Mar 21 2006, 10:30 PM
Коментар #941

Burned from hope

Коментари: 1741
Регистриран: 18-February 03
Град: София
Потребител N: 45

Аз съм за Гана на Световното.

+Quote Post
t0xIc
коментар Mar 21 2006, 10:46 PM
Коментар #942

Метъл

Аз съм за Холандия пък

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
Ol' Skull
коментар Mar 21 2006, 10:53 PM
Коментар #943

Просветен

Коментари: 436
Регистриран: 27-August 04
Град: Пловдив
Потребител N: 599

Турските псувни ритат в топките icon_headbang[1].gif! Аз съм за Бразилия.

--------------------
Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)

+Quote Post
consumed
коментар Mar 21 2006, 11:11 PM
Коментар #944

Непросветен
*

Коментари: 8
Регистриран: 9-February 06
Потребител N: 1153

Цитат(ManOwaRadO @ Mar 21 2006, 08:54 PM) *
На мен пък са ми смешни всички, които се палят заради футбол...

На мен пък ти си ми смешен защото слушаш Manowar (съдя от никнейма ти). Ама никой не е седнал да те обижда. Разни хора - разни идеали. Не разбираш - не коментираш! mat.gif

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Mar 22 2006, 09:30 AM
Коментар #945

WARLORD

Кой ти каза, че не разбирам моето момче?

--------------------
IPB Image

+Quote Post
melhaer
коментар Mar 22 2006, 09:48 AM
Коментар #946

Pirate

Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460

Радо, по логиката ти, че няма защо да се кефим на ЦСКА и лефски, защото видите ли нищо не са направили за нас, ти защо се кефиш на Мановар?

Ако си отговориш правилно, ще разбереш защо и ние се кефим на БГ тимове - това е страст и нещо заложено в гените ни. Да супер много обичам и Арсенал, ама не живея в Лондон, друго си е ЦСКА като бие или падне, чувствам го по друг начин.

И Токсик е много прав - истерията на лефксрите в Европа е породена от компелските им трупани цели 90 години - сега се опитват да изкраат отстраняването на няколко треторазредни тимове като най-великото псотижение на БГ футбола въобще. Хора, мога да ви пожелая само едно - да почувствате и вие някога какво е да победиш европейският шампион.

Колкото за слабата форма на ЦСКА, така е, няма отбор, който да не изпада в подобни ситуации, но супер много ме дразнят медиите, които винаги се нахвърлят върху ЦСКА, но журанлситическите подлоги на Чорни пазят медиен комфорт на подхуянци - споменете си жалките мачове на лефски с Публикум, Берое и Литекс - не се обели и дума, но ЦСКА сега играха лошо няколко мача и стана страшно...

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Mar 22 2006, 09:56 AM
Коментар #947

WARLORD

Музиката и спорта са две съвсем различни неща, незнам защо се опитвате да правите паралели. Това което исках да кажа е, че прекалено много се вживявате за маловажни неща, а също така и че враждата между феновете на различни отбори (български) е напълно безмислена. А нека и да те питам на какво се дължи твоята лоялност и симпатии към любимия ти отбор? Аз съм фен на някои групи защото ми харесва музиката им. Докато отборите какво са - постоянно променяща се маса от всякакви хора участващи там за пари... А и още един въпрос как приемаш продажбата на играч от Левски в ЦСКА или обратното? И всъщност още един въпрос smile.gif Как ще реагираш ако любимия ти отбор купи 11 мангала и ги пусне да играят като титуляри?

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Lucretia
коментар Mar 22 2006, 10:00 AM
Коментар #948

Просветен

Коментари: 401
Регистриран: 25-October 05
Град: Хангар 18
Потребител N: 996

Сега сигурно ще си отнеса някоя псувня, дето се намесвам, ама нищо smile.gif

^^Това, дето казваш, за родните отбори...така е и никога не съм можела да разбера хората, дето са родени в Търново примерно, пък са фенове на Левски или ЦСКА. Това го казвам по повод на това, че имам доста познати от Варна, които са фенове на тези два отбора, при положение, че и тук си имаме два отбора...странно ми е де. Може би причината е, че явно е по-приятно да си от винаги печелещите...за повечето хора

+Quote Post
melhaer
коментар Mar 22 2006, 10:21 AM
Коментар #949

Pirate

Радо, това, че не разбираш какво е общото - това се опитвах да ти обясня.

Значи що съм избрал тоя отбор, ми щото откакто се помян в семейството ми сме армейци, освен това, като бях по-малък беше точно отбора със Сточиков, Пенев и Костадинов, и начина на игра на ЦСКА беше супер як.

Колкото за това, че отборите са порменяща се маса - да, така е и няма как да е другояче, но освен че отбора в момента е на Божков, това е и мой отбор и на другите фенове на ЦСКА - ЦСКА е повече от сбора на няколко футболсити и пари, това е идея, която живее в нас феновете.

Примера ти с 11 мангала е доста тъп и смятам, че няма нужда от коментар, спорта мисля и основно олимпийското движение се опитва да стои доста над тези расистки и ксенофобски истории, нали се сещаш за олимпиадата в Германия по времето на хитлер, кяото трябвало да докаже, че белият човек е над черните и как тъмнокожите от САЩ му разказват играта...

И да, каквито и да отидат в ЦСКА, аз ще съм с отбора, защото казах, че ЦСКА е повече от сбора на частите си, днес тез играчи и шефове ги има, утре ги няма...

Все едно аз да те питам, ти дали се кефиш на смешните и гортескни дрешки на Мановар...

и понеже отвори думата за цигани, да ти кажа, че вратарят на Лефски и националният отбор Гошо Петков е такъв, това означава ли, че България като играе ти ще си за другиият отбор, само защото вратарят ни не еот богоизбраният етнос от който си ти?

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Mar 22 2006, 11:44 AM
Коментар #950

WARLORD

Под "мангали" нямах предвид точно етнически цигани, ама карай. ЦСКА било идея! И каква е идеята, можеш ли да обясниш? Те са като всеки останал футболен клуб, само, че с повече финанси и съответно с по-добри играчи, аз други разлики не виждам. Не разбирам и какъв идеализъм може да се вкарва тук в случая - това е просто спорт. Само за няколко години могат да се сменят всички шефове, треньори и играчи - напрактика това вече няма да е същия отбор - към него може да се присъединят (за пари) и играчи/треньори/шефове от така омразния противников отбор. Какво става тогава?

--------------------
IPB Image

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Mar 22 2006, 11:54 AM
Коментар #951

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

WomanowaRado е на прав път - това, че ЦСКА или Левски са "идея" е пълна глупост.

--------------------

+Quote Post
melhaer
коментар Mar 22 2006, 12:25 PM
Коментар #952

Pirate

вие пак не разбрхате - един отбор няма как да не сменя кадрите си, това е повече от наложително, но когато много време живееш за отбора си, боли те когато падат радваш се, когато побеждават, тогва това се превърща в идея, страст и начин на живот, това започва да определя битието ти - много фенове на ЦСКА или лефски носят предимно червени или сини дрехи, ако си купуват кола пак се водят по същото нещо, както и в безброй други дейнсоти принадлежността към любимият отбор предпоределя действията ти. Ако мога да дам пример - Сепултерахед ме кефи, че винаги е контра, доста често сме заедно срещу тру металите, ама си е избрал кофти отбор...виж със Слаш споделмяе не само кефа към Металиак ами и към ЦСКА и към Арсенал...и резултатът е, че често си лафим по кю-то...ако бях лефскар сигурно щчх да си лафя с про лефскраски ориентираните потребители smile.gif

Не че нямам приятели лефскари, ама си е друго да са армейци smile.gif

И акто завършек мога да кажа само какво казва Марадона за футболните клубове - По света има безброй жени, но любимият отбор е само един - за цял живот!

+Quote Post
t0xIc
коментар Mar 22 2006, 12:46 PM
Коментар #953

Метъл

о моля ви само не казвайте ,че ЦСКА е идея и еди кво си...достатъчно тъпи говеда знам ,които за подпис имат нещо от рода на " ЗАщото Левски е идея , свята еди кво сии т.н...и не се измерва с успехи в евротурни" и т.н...сега не смятата така де ама хаха тва без значение
ай днеска съм на Цска - Литекс ! icon_headbang[1].gif

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
t0xIc
коментар Mar 22 2006, 08:31 PM
Коментар #954

Метъл

Евала армейци...най-сетне желание за игра...още сме далече от есенната си форма ,но има напредък
майната и на купата важното е да играем с хъс както днеска
а Черно Море гледах първото полувреме как игра....не приличаше на Бг отбор - бързо , с 1 подаване и наказваха всяка грешка...ако не ние дано те спечелят купата
напук на шибаното БФС почва да става футбол в България и да стават изненади
icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
consumed
коментар Mar 22 2006, 10:18 PM
Коментар #955

Непросветен
*

Цитат(ManOwaRadO @ Mar 22 2006, 09:30 AM) *
Кой ти каза, че не разбирам моето момче?

Не съм твое момче. Ами като разбираш, що се правиш на интересен. Нещо се кефиме - кефиме се, ти си се кефиш на нещо друго - кефи се. Някакъв комплекс ли избиваш не мога да разбера?

+Quote Post
t0xIc
коментар Mar 22 2006, 11:48 PM
Коментар #956

Метъл

е добре де защо ми е изтрито мнението ,че Бг футбола е за хора със слонски нерви...разбирам да съм напсувал някого ...

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
melhaer
коментар Mar 23 2006, 08:26 AM
Коментар #957

Pirate

дам харесаха ми мачовечте вчера...нищо, че не ги гледах:)

дет се вика, евробоеца почна да играе срещу титулярните състави на отборите и...

+Quote Post
Svetyl
коментар Mar 23 2006, 10:41 AM
Коментар #958

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Ще видим срещу Шалче...

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Vlad
коментар Mar 23 2006, 05:39 PM
Коментар #959

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Тая седмица от футболна гледна точка върви супер.Ливърпул оная вечер вкараха 7 гола.Вчера бихме и което е по важното почнахме да играем.А пък говедата паднаха icon_headbang[1].gif
Иначе тва че футбола е просто спорт изобщо не е така.Тва когато си отраснал с един отбор и го обичаш.Когато настроението ти се влияе от победите и загубите.Тва не е просто спорт.Ти живееш с този отбор.Когато човек не е толквоа запален е трудно да го разбере.Да не кажем невъзможно.

--------------------

+Quote Post
consumed
коментар Mar 23 2006, 06:41 PM
Коментар #960

Непросветен
*

Това е взето една друга тема от този форум. Специално за ManOwaRadO

Събота вечер. Мъжът ми се държи странно.

Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше, той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по - тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен, затова че е мълчалив. Каза че всичко е ОК и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, той се усмихна и продължи да шофира.

Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути , той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга! Моят живот е катастрофа.

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА:
Събота вечер. Днес ЦСКА загуби, за сметка на това с жената здраво се изчукахме.

+Quote Post

193 страници V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 потребител(и) четат тази тема (5 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th May 2025 - 12:23 AM