![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Аз лично немам мнение , защото аз самия сам Skin
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
ama Nazi Skin li si ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
S-O-D dam moje se kaje 4e sam nazi skin (makar4e e mnogo grubo kazano)
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сори. няма да гласувам, защото няма отговор "абсолютни тотално малоумни тъпаци".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Мизерници - това е истината, много рядкко се срещат и по-умни!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ По-умни? Имаш предвид ако на един нормален IQ-то му е 1, на по-умния е 1.05?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Не... примерно в моя клас има един Nazi-Skin, който е страшно умен, тоест: Ако започнеш да говориш по някаква тема, винаги ще чуеш разни умни неща, начетен си е човека! Просто е тръгнал в грешна посока!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Are sea i nazi - skinarite sa hora ima i umni ima i tapi (savsem normalno e)
![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Еми понякога много ме дразнят.Друг път са ми безразлични.Абе нямам някакво особено мнение.И от тях има всякакви.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
_SiegFried_ Axam
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Родени ... но за какво ...? Родени с крайна цел смарт !"
Май си от по-умните. А? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 25 2003, 04:37 PM) "Родени ... но за какво ...? Родени с крайна цел смарт !" Май си от по-умните. А? SepulTeraHead mersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
nawremeto imah edin podpis ... twa mi e mnenieto ... skinar lainar
4enge myrda dobre 4e pone rengenowite snimki ne mi pokazwat problemi 6toto .... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Мен ми писа от теми за скинари...отвориш тук, скинари, отвориш там, скинари.Защо ли никога съм си нямал проблеми с горе описаните?Вероятно защото не ги провокирам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Има и нормални и пичове и идиоти! Но принципно стават!
bggg ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Sep 25 2003, 08:47 PM) Има и нормални и пичове и идиоти! Но принципно стават! bggg ![]() ![]() s teb sam ... na palno prav si bggg ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
da we ... aqko samo nqkoi mi obqsni ideologiqta im .... fuck you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 26-September 03 Град: pod mosta Потребител N: 279 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Sep 26 2003, 09:28 AM) da we ... aqko samo nqkoi mi obqsni ideologiqta im .... fuck you Brave, mi kato gledam zanimava6 se s internet.... ...mi potyrsi ne6to za Ian Stewart i 6te nau4i6 ne6to za ideologiqta im no vse pak ne zabravqi, 4e ideologiqta e samo nqkakva teoriq koqto ne vinagi ima ne6to ob6to s realniqt svqt -------------------- the truth of all predictions is always in your hands
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Sep 26 2003, 11:28 AM) da we ... aqko samo nqkoi mi obqsni ideologiqta im .... fuck you Еми и те самите не я знаят.Пък и няма да е редно "неква металка" или по-точно "металист",както ми викат училищните бръснати патриоти, да разисква високите им идеали. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
О стига! Та тяхната идеология е толкова... принципната й идея е добра, но те я развалят! А за Ян какво да кажем? Знаете ли че са били големи приятели с Леми?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат принципната й идея е добра Значи искаш да ми кажеш че нещо основано на омразата и невежеството принципно е добро!??!?! ТИ СИ ИДИОТ!!!!!!! Като Швейк!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Значи искаш да ми кажеш че нещо основано на омразата и невежеството принципно е добро!??!?! ТИ СИ ИДИОТ!!!!!!! Като Швейк!!!! taka taka ima logika 4e twa ne e mnogo dobra ideologiq ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Are ko ste se zaqli s tea skinove ostaite gi
![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ок. Аре да ги зарежем. Аре да си затваряме очите. Аре да задълбочим социалната апатия. Много е лесно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
опс забраих да кажа....от време на време непоносими, по простата причина, че като са сами не се отварят...ама те рядко са сами, щот са шибани посерковци дет ги е страх от всичко и от всички. ай да мрЪт мама им селска...
![]() ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Tazi tema sme q obsujdali mnogo puti.
Obrazovaite se ot kude idvat skinarite i kakvi sa im bili istinskite purvona4alni idei i kak se e stignalo do dne6nite nazi "idei": Istoriq na Skinhead dvijenieto |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, да! Има ли значение, че преди 30 години скиновете са били еди кви си?
Въпроса е сега и в България, а не в ГБ и преди 30 год! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 11:16 AM |