![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Ще съм ви благодарен ако споделите своите начини да си направите купона на концерт.
Лично аз предпочитам moshing-а(ако има добри групи за него,разбира се).Не пия,за да мога да се насладя максимално на концерта. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ааа,а аз преди пиех преди всеки концерт,но откакто проспах една от любимите ми банди пия по бира-две и толкос!Иначе си правим шоуто заедно цялата компания!А някои от тукприсъстващите са били с мен на концерт и сигорно знаят как е!?!?
![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз на концерт обикновено отивам за да чуя и видя изпълнителя. Някак блъскането не го виждам много в този контекст. Но... понякога погото си е готино... но обикновено ми писва за 3-4 минути.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Повечето ми познати обичат да пият преди концерти (че и по време на концертите), но аз избягвам да го правя. Една-две бири и толкоз. Пък и от това имам лоши спомени (Не съм се напивал, визирам случая, когато се изръсих няколко кинта за някаква супер гадна наливна Загорка на концерта на Megadeth, а след това видях, че в съседство продават Tuborg по левче
![]() Колкото до погото - гледам и него да избягвам, поне откакто ми изкривиха рамката на очилата на Kick The Chair ![]() Иначе през повечето време викам, скачам и/или мятам глава насам-натам. ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
zavisi.. obiknoveno ne otivam s nqkakyv izgotven plan ili ideq.. i obiknoveno nakraq svyrshvam obezvodnen, prebit i mn dovolen... na sutrinta mn obicham da si choplq sysirecite ot gyrba
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ту мошвам, ту седя и гледам, най-ми е добре да си куфея най-отпред и да дигам по някой дайвър от време на време...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
еми през повечето време - хедбенгинг и като доскучее музиката - малко мошинг.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Преди най-много обичах да влизам в моша да правя дайвинги etc, ама напоследък кисна като стълб отстрани с жената и поклащам глава одобрително
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Общо взето седя някъде по-напред в залата близо до покрайнините на мелачката. Като се вдигне темпото влизам в средата, меля се минута две и после се завръщам победобезносно и си слушам. Последният Соулфлай го изгледах от трибуните по обективни причини и също не беше зле.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Кротката. Вилнея си самосиндикално и ако някой "да умре" от малоумните 16 годишни металяги от погото ме бутне, следват мощни клетви, 2 шамара и обратно в погото, та дано му натрошат кокалите и умре. И гледам да съм някъде по средата, а не баш до едната колона и звука да е яко посран.
В тая връзка вчера някакъв мърльо - смърдящ и потен- ме настъпи около 230847-882347-7823 пъти, обърна се и ми дръпна бирата от ръцете. Аз си я дръпнах обратно, отпрах му един възпитателен зад врата и после с ритници го вкарах обратно. Е той после се върна да ме опердаши, ама не му се получи на кретена. Като имат проблеми с вестибуларния апарат що не си седят вкъщи? -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Кротката. Вилнея си самосиндикално и ако някой "да умре" от малоумните 16 годишни металяги от погото ме бутне, следват мощни клетви, 2 шамара и обратно в погото, та дано му натрошат кокалите и умре. ... Аз си я дръпнах обратно, отпрах му един възпитателен зад врата и после с ритници го вкарах обратно. Леле,тук имало много чевръсти хора беееееееееее? ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
На концерта на Paradise Lost седях на последния ред до жена ми щото беше бременна и не трябваше да я оставям сама
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Скатавам се в някой ъгъл и пуша цигари...а ако групата ме кефи, се набутвам някъде по към средата и се клатя като дърво
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Малко ме е страх да влизам в моша да не ме премажат яките мъжаги хахха Е седя по края понякога ме повлича малко или доброжелатели ме бутат. Иначе съм пазител на ценности. Държа се като идиот. А да и другите ги удрят, а на мен ми тече кръв от носа. Мисля че тва е хубаво.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Гледам да съм възможно посредата на залата за да чувам по-добре иначе си куфея ама по назад от погото. Не обичам да се блъскам, немам пари за нови зъби. На последния концерт си тръгнахме по-рано защото жена ми е бременна и не ми се рискуваше в мелето на излизане да стане някой фал.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Хах! Не пия преди концерт...Душевното изпразване трябва да е пълно...освен на последните 2...
Инак целта е малко по-напред за да не се блъскаш и да си направиш място за косата и следва зверско куфеене. няма начин. такъв съм си. Интересното е, че в Чехия например, феновете бяха много лесни, само ги буташ, те изсумтяват нещо, но като ги погледнеш намръщено, се отдръпват. Тук работата е друга, трябва да сте двама трима, все намръщени и бутането да е на живот и смърт сякаш... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Хехе, какво иде да рече това "мошинг"??? Аз не знам за него ама ми е втръснало от некви метличковци с напушени погледи да ми произвеждат муфтинг по време на и след концерта... тъпо! Все се намира някой познат сдрусал и закъсал в дълбокото... мислех си че с отминаването на пубертета някой неща ще се променят, жалко! Иначе на концерт губя страшно много космонафтис дето се закачат по разни часовници и капси на рокерии...
-------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Ами как...
![]() ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ми аз обикновено клатя глава и наливам бира ... така се забавлявам на концерт.
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
куфея до дупка ,но рядко пия...и по малко...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Меню - една кола, една бира
Местонахождение - пред вокала Дейстие - припяване/дране ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Че как с мнгоооооооооооооооооо "КОФНЯ" и СОЛА
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Отивам с мисълта да слушам и гледам и пия биричка или минерална вода . Ако групата ме кефи много само тогава мога да седя по различен начин от мирно със скръстени ръце и гледащ лошо ...Ма напоследък май само на отбрани събития ходя ... един или два пъти в месеца
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Аз гледам да съм или много напред или доста назад, защото не съм от най-високите, а пред мен застават винаги най-дългите
![]() Преди концерта гледам да не пия, че като почна, може и да забравя да спра, пък не искам, да ми се губят моменти.Е, има значение и коя група гледам. Ако ми е много любима е едно, но ако е само заради, купона си позволявам някоя друга водчица. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
пия ракия и повръщам
![]() иначе съм мирен, стоя си отстрани.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
На концерт правя възможно най-голямата лудница.Не се щадя никак! Пия много и пуша много ,за да може размазвацията да е пълна.Най-обичам някфи там ...метули
![]() ![]() След това се загубвам безследно някаде из куфеенето и ходи ме търси ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Зависи от концертите.Но обикновенно се напивам подобаващо и вътре съм безсмъртен до момента когато вече не мога да си стоя на краката и се случва да си поседна-полегна
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
На концерт правя възможно най-голямата лудница.Не се щадя никак! Пия много и пуша много ,за да може размазвацията да е пълна.Най-обичам някфи там ...метули ![]() ![]() След това се загубвам безследно някаде из куфеенето и ходи ме търси ![]() каква проява на героизъм .. ти си гордост за родината ни ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:01 AM |